Kurssin suunta...?

Jännä nähdä tuleeko seuraava dippi lähipäivinä. Miten alas hinta romahtaa tällä kertaa? Mennäänkö alle 2500$?

Energiaa säästävistä kolikoista… mainitut Nxt ja Nem ovat toteutettu aivan toisenlaisilla konsepteilla, ja myöskin toiminnan vaikuttimet eivät tarjoa vastaavanlaisia ,´mahdollisuuksia llaaja-alaisen yhteisön syntymiselle.

Mielestäni JSEcoin omaa lukuisia etuja tavallista netin käyttäjää ajatellen, joka voi selatessaan nettiä samanaikaisesti olla osana yhteisöä joka yksinkertaisesti selaimen käytöstä ylijäävällä energialla samanaikaisesti ylläpitää myös omaa valuuttaverkkoaan.

Suosittelen edelleen Whitepaperin vilkaisua, niin ymmärtää helposti minkälaisesta ideasta on kysymys.

Tänä aikana kun maailma seuraa henki salpaantuneena maailmantalouden esiintulevia ylitsepääsemättömiä ja perinpohjaista tilintekoa vaativia ongelmia, niin voimme ymmärtää, että tämä varmasti vaikuttaa myös virtuaalivaluuttojen kehitykseen. Pankkien ja rahoituslaitosten epäluotettavuudesta johtuen niin sijoittajat, yritykset kuin tavalliset kansalaisetkin etsivät turvallisisa ja vaihtoehtoisia keinoja ja työkaluja hoitaa tallousasioitaan, säilyttää varojaan ja toimia liike-elämässä. Ja itse uskon, että tässä virtuaalivaluuttojen kehityksessä tullaan näkemään vielä uusi paikallisuuteen ja erikoistuneeseen yhteisöpohjaisuuteen nojautuva virtuaalivaluuttojen esiinmarssi. , joka taas mahdollistaisi monipuolisesti varallisuuden ja tuottojen hajauttamista koko virtuaalivaluutta verkkoon ennennäkemättömässä laajuudessa.Tämä voisi jopa tuoda uudelleen esiin vaihdannan kasvun välttämättömyyden valuuttojen määrän kasvaessa ja valuuttojen erikoistuessa ja keskittyessä. ( tietyllä valuutalla voisi ostaa vain tietyn yhteisön palveluita) Tämän myötä suuremmat virtuaalivaluutat Bitcoin, jne muuntuisivat eräänlaisiksi yleisvaluutoiksi jakilpailisivat keskenään suur-yritysten transaktioiden järjestämisistä jne. ja olisivat osaltaan toimimassa vastapoolina suurelle yhteisöpohjaiselle valuuttajärjestelmälle. Näin myös yksityisten toimijoiden ääni yhtenäistyisi vastustamaan suur-yritysten ja finanssitoimijoiden sanelua.

Ei hyvältä näytä. Osakkeet ovat olleet laskussa maailmalla jo muutamia kuukausia mikä ei ole ihme - onhan takana jo kahdeksan vuoden nousukausi. Tälle vuodelle on povattu lisää alamäkeä ja ensi vuodelle jopa jonkinmoista lamaa. Tässä kuviossa olisi bitcoinille kiva noususauma koska sitä mainostetaan osakemarkkinoista riippumattomana taloudellisena turvasatamana. Mutta valitettavasti sijoittajat eivät ole moista tarinaa nielleet:

Eli kun osakemarkkinoilla on hermostuneisuutta ja kurssit heilahtelevat pahaenteisesti, bitcoin meneekin alaspäin eikä ylöspäin kuten sen pitäisi turvasatamateorian mukaan mennä. Eikä osakemarkinoille ole hyvää näköpiirissä ainakaan pariin seuraavaan vuoteen…

Sen sijaan kulta on edelleen se turvasatama joka bitcoinin muka pitäisi olla:

Osakemarkkinoiden sakatessa kulta on mennyt ylöspäin mutta bitcoin alaspäin.

Eikä mene raveissakaan Bitcoinilla hyvin. Se keskeytti tänään Abyn kahdeksannessa lähdössä:

https://www.atg.se/spel/2019-01-23/vinnare/aby/lopp8/resultat

Bet on Bitcoin sai juuri uuden merkityksen :blush:

Kurssin suunnasta: …
“Bitcoin on arvoton koska uudempia ja parempia altcoinia tulee ihan simona fyffee kun ostat nyt mun kautta niin varmasti rikastut” “Just nyt kannattaa sijoittaa kaikkiin Icoihin ja Bitcoin Cash Forkkeihin” “Mä voin auttaa alkuun, lataat vaan tämän softan ja syötät sitten luottokortin numeron että paljolla haluat sijoittaa, ja kuten näet tämä yks kaveri sijoitti rahaa ja tuplas PÄIVÄSSÄ rahat ja viikossa KYMMENKERTAISTI, ja sit se lähti lomamatkalle. Aikoo sitten sijoittaa lisää kun tulee takaisin. Joo on kyllä totta kun mä näin semmosen videon ja semmosen uutisenkin.” Yheltä kaverilta kyllä kysyin, se puhui jotain Scammeistä mut mä sanoin sille että sä et vaan ymmärrä Cryptoista mitään. Ainiin ja sit on tämä yks ico ja crypto jota voi niinku louhia puhelimella, ja perustuu siihen että se niinku louhii sulle niinku sitä rahaa ja sä rikastut kun sun puhelin tekee työt. Kannattaa ladata se. "

1F4giAj9FbZcPfVdudUFFM7vfCUDL1nYLz

Mulle sopii hyvin tämä tilanne kun toistaiseksi menee vuodet 2019 ja 2020 velkojen maksussa. 01/2021 olen täysin velaton näillä näkymin ja sitten alkaa ankara sijoittaminen Bitcoinin HODL-salkkuun.

Toki näillä aikajänteillä aika turha mitään kuulutella kun voi matkalla sattua mitä vain! Mutta tämä siis tämän hetkisen Excel-taulukon mukaan.

sori, menee henkilökohtaisuuksiin, mutta mitäs avauduit :wink:

Oletko velkavivulla sijoitellut (Soneraan) vai 30 vuoden asuntolaina?

Sijoitin joskus l199-2000 huumassa Soneraan rohkeasti vaikka varovaisena totesin sen liian pieneksi. Omalla rahalla kumminkin, velaksi en ole sijoittanut koskaan eli vipua en ole ottanut enkä ota. Asunto on oma ja meksetui ja asuntolainaa ei ole mutta parin vuoden maksettavaksi kulutusluottoja :frowning:

Tuo mun 2v lainanmaksusuunnitelma siis pitää sisällään myös luottokorttivelat. Silloin en ole kenellekään velkaa yhtään mitään.

Tällä hetkellä hallittaviissa olevaan lievään velkaantumisen on johtanut taannoinen avioero ja sen jälkeinen vakava masennustila.

Sen jälkeen on ollut erilaisia vaiheita mutta selviämäninen on tosiasia nyt.

Ellei satu taas jotain uutta. Kaikki on kiinni työelämästä jossa tällä hetkellä menee hyvin ja huonoa ei ole näkyvissä.

Jossain kotimaisessa elokuvassa kiinteistönvälittäjä sanoo että heitä työllistävät eniten 1. avioerot ja 2. kuolinpesät.
Että et ole harvalukuisessa joukossa…

noin se on.
Tunnen muutaman joille sattui avioero ja yt:t ja potkut samaan aikaan.
Pelastus löytyi harrastusten tai töiden kautta muttei missään tapauksessa TE-toimistolta :wink:

1 tykkäys

“Asiantuntijat” vauhdissa

Ikävä kuulla hankalasta tilanteesta, mutta avioero on mielenkiintoinen, jos omistat bitcoinia.
Oliko sinulla eron tullen? Miten toimittiin osituksessa?

Ei ollut Bitconeja tai muitakaan investointeja tuolloin. Olin aiemmin omistanut Nokia, Soneran ja UPM-Kymmenen osakkeita.

Valaat tankkailee hiljakseen.

mistä kuvaajasta sen näkee?

Heikkeneekö “distribuutio”, esim. rikkain 10% on omistanut 80% bitcoineista ja nyt 81% … tms. tilasto?

Eipä kai tätä oikein mistään näe… Saattaa siihen ihan hyvin joku palvelukin olla, onhan Blockchain avoin ja sitä saa tutkia,

luulin että sulla oli dataa/linkki, kun noin hyvin/vakuuttavasti “vedätit” :wink:

Osakekurssit saattoi nytkähdellä ylöspäin, kun hevosmiesten tietotoimisto ilmoitti että isot pojat on ny ostolaidalla. Sitten joku alkoi penäämään “fundamentteja” :slight_smile: Siihen hyytyi nousut.
Virtuaaleissa ei tarvita “fundamentteja” :wink:

Minä luen tuota ylempää kuvaa niin että siitä näkee että viitenä perättäisenä päivänä on tehty isompi könttäostos. Bitcoinien distribuutiosta kuva ei kerro mitään ja jättää muutenkin tulkinnan auki. Tankkaako joku vai dumppaako? Kurssi on nyt hetkessä tippunut noin sata dollaria joten ehkä kuitenkin joku dumppaa eikä tankkaa? Sikäli tällaisten tilanteiden kuvaus on vähän hassua että jos joku onnistuu dumppaamaan ison satsin pois niin samalla se myös tarkoittaa että vastapuoli tankkaa vastaavan määrän (jos ostajia on vain yksi)…mutta tosiaan tällaiset myyntimääriä kuvaavat palkit eivät kerro distribuution muutoksista suuntaan tai toiseen mitään. Ja muutenkin bitcoinin distribuution arviointi menee päivä päivältä hankalammaksi koska valaat ovat ruvenneet pilkkomaan omistuksiaan yhdestä isosta lompakosta useampaan pienempään. Osittain tämä johtuu varmaan siitä että rakenteilla olevia valaille tarkoitettuja kauppa/säilytysalustoja halutaan kehittää turvallisempaan suuntaan hajauttamalla kolikot useampaan eri lompakkoon. Mutta samalla niiden seuranta hankaloituu.

Postillani en tarkoittanut vedättää mihinkään suuntaan. Tarkoitua on asettua oston suuntaan 2021 tammikuussa joa markkina näyttää otolliselta eli ollaaan alle 5K hinnoissa.

Jotenkin vain tutkin noita käppyröitä ja heitin tuon. Pahoittelen mahdollista hämmennystä markkinassa. Vinkki: seuraa trendiä äläkä yksittäisiä kommentteja. Ellet tee daytredingiä jolloin olet omillasi.

Siellä kävi BTC kokeilemassa 3400$ supporttia, nyt näyttäisi ottavan taas pari steppiä ylöspäin.