Kurssin suunta...?

Mitäs arvelette, meneekö kurssi yli 400 euron?

Suunta on ainakin oikea. 8)

Maali on 1 bitcoinni on 700 000 us dollaria = noin. 540 000 € oooo.

Bitcoin Exchange Rate - Predicts 1 BITCOIN = $700,000 - BitCoin Video

VS.

Puolustuksen puheeenvuoro: Vitun pönttö-örvelöt Bitcoinni on pyramiidihuijaus jolla teiltä viedään rahat lampaaat…buhahah hahah. Bitcoinni voidaan jakaa loputtomasti pienempiin osiin, ikuinen inflaatio. BC ei ole kulta. Hakkerit vie teijän rahat ja hiiret syö teijän paperilompsakot.

Bitcoin Is Not Gold

[quote=“mikasika”]Totuus bitsoinsseista, katso ja pure hammasta : Bitcoins and The Stockholm Syndrome Masochist Idiots


LOLOOLOL, HULLU UKKO! ;D

Vaikka valtaosa tällä foorumilla kirjoittelevista ei viitsi edes kommentoida näihin bitcoinin tulevaisuuteen liittyviin viesteihin, on pakko todeta seuraavaa:
Olen ollut mukana ponzi-huijauksessa nimeltään Wincapita. Menetin siinä 3000 euroa Kailajärvelle tai hänen ”läheisilleen”
Mikasika lienee saanut vahvistuksen siitä että bitcoin on myös huijaus, koska on todennut seuraavat Wincapitan kanssa yhtäläiset tunnusmerkit:

 • samanlainen käyrä
 • kysymys on rahasta
 • Youtubessakin puhutaan siitä
  Siinä se sitten olikin.
  Rahojen menettämisestä totean seuraavaa. Olen 52 vuotias ja kuulin bitcoineista pojaltani 5 kk sitten. Koska olen yrittäjä, otan riskejä. Ne, jotka eivät ole yrittäjiä, eivät uskalla ottaa riskiä. He keskittyvät arvostelemaan riskin ottaneita ja nauttivat siitä, että joku epäonnistuu.
  Olen sijoittanut bitcoineihin heinäkuussa 2000 ja tilanne nyt marraskuussa on se, että olen oikea-aikaisella ostolla ja myynnillä nyt 4000 euroa voitolla.
  Olen erittäin tyytyväinen suomalaiseen Bittiraha.fi- palveluun ja tähän foorumiin.
  Bittirahan lukuisilla keskustelupalstoilla on 95% erittäin asiallista ja asiantuntevaa porukkaa. Kaikkeen löytyy aina vastaus tai apu. Oli kysymys tietotekniikasta, kukkaroista, verotuksesta tai taloudesta yleensä. Aina tulee vastaus. Samoin Bittirahan henkilöstö tekee töitä suurella sydämellä.
  Tämä ei ole mikään maksettu mainos vaan tyytyväisen ihmisen kommentti. Vähintää yhtä hauskaa kuin kaupankäynti on keskusteluiden seuraaminen.
  Sinunkin kannattaa lukea laajasti näillä palstoilla käsiteltäviä asioita ja satsata niin paljon, että voit ostaa vaikka yhden bitcoinin.
  Kannattaa tutustua myös kansanedustajien ja Suomen Pankin lausuntoihin ja Vero.fi-sivuihin, jossa linjattu bitcoinien verotus.
  Summa summarum: Aika monta tällä palstalla kirjoittelevaa on tilanteessa etteivät voi enää hävitä vaan voittaa. Ugh-olen puhunut!
2 tykkäystä

[quote=“mikasika”]Hohoijaa. Et sitten lukenut ollenkaan, siellä on osoite minne voit lähettää Bitcoinisi.

 1. Bitcoin on kuin Persut. EUn kannattajat tulee tekemään kaikkensa, että Suomessa ei ihmiset siirrä eurojaan Nordean tililtä BTC tilille. Euro ja EU on heille pyhä joka menee kaiken muun edelle.

 2. Usassa hallitus on ennenkin vienyt kansalaisten kullat, niin nytkin Suomen hallitus voi kieltää Bitcoinit eurolle vaarallisena.

 3. Ihmiset voivat yksinkertaisesti kyllästyä Bitcoineihin jos niiden arvo alenee vuosikausia, kuten nyt on käynyt kullalle ja hopealle viimisen 2 vuoden aikana.[/quote]

 4. BitCoinille EU on jo mielestäni kääntänyt selkänsä. Iltapäivämediassa puhutaan kuplista ja pyramidihuijauksista. 99% Kansalaisista ei usko BitCoiniin ja 90% ei edes halua kuulla siitä. Huonosti näyttää toimivan heidän mitätöinti taktiikka.

 5. Huumeetkin on kielletty ja miten niiden hinnalle on käynyt? Takavarikointi tulee osoittautumaan hankalaksi.

 6. Kullan ja Hopean tarjontaa pystyy näennäisesti manipuloimaan. Bitcoineja ei voi laittaa myyntilaitaan moninkertaista määrää vuosituotantoon nähden.

Numerot on otettu hatusta suuntaa antavina enkä tiedä toimiiko huumeet ja BitCoin samalla tavalla kiellettäessä.

Suurin uhka kurssi romahdukselle tulee mielestäni yhteisön sisältä. Laskentatehon keskittyminen isoihin pooleihin sotii hajautetun järjestelmän ideologiaa vastaan. Monilla ihmisillä on paljon omaisuutta kiinni BitCoineissa jos he saavat päähänsä, että järjestelmällä on mahdollisuus romahtaa saattaa syntyä kilpajuoksu muihin valuuttoihin. Pudotus on juuri silloin suurin kun kaikki tuntuu menevän hyvin.

Goxissa paukkui juuri $500 rikki. Tuhannen taalan puheet eivät jostain syystä tunnu pelkästään vitsiltä tässä vaiheessa.

Joo. Bitcoinille 100% viikossa on reipasta tahtia, mutta kuitenkin sellaista mitä on nähty viimeksi tässä kuussa :slight_smile:

http://www.bloomberg.com/news/2013-11-18/u-s-agencies-to-say-bitcoins-offer-legitimate-benefits.html
ja kurssit reagoivat ylöspäin

[quote=“rontus, post:9, topic:1304”]http://www.bloomberg.com/news/2013-11-18/u-s-agencies-to-say-bitcoins-offer-legitimate-benefits.html
ja kurssit reagoivat ylöspäin[/quote]

“Ben Bernanke, chairman of the Federal Reserve, is also weighing in on the hearing, saying that it has no plans to regulate the currency.”

400 400 400 400 ! ! ! !

Kuinka suuri prosenttuaalinen osa kokoajan myytävistä coineista menee holdaajille/holdaukseen? Oon kyl vaa pitkää miettin et miten hemmetis noit myyjii riittää? Ja haluuko joku vähä selventää mitä tuolla 24h volyymillä tarkoitetaan?

rpietila:n top - 500 listan mukaan vähintään 3,5milj. BTC ois 25 ihmisen kourissa ja tän hetken kokonais määrä on se 12milj. BTC. Jos volyymistä ees 10% menee holdaukseen nii eiks noi myyjät nyt jossaa välis lopu?

Toivottavasti ymmärrätte sekavat kysymykseni :smiley:

Se on vuorokauden (24 tuntia=24h) aikana myytyjen coinien määrä.

[quote=“Meister, post:12, topic:1304”]rpietila:n top - 500 listan mukaan vähintään 3,5milj. BTC ois 25 ihmisen kourissa ja tän hetken kokonais määrä on se 12milj. BTC. Jos volyymistä ees 10% menee holdaukseen nii eiks noi myyjät nyt jossaa välis lopu?

Toivottavasti ymmärrätte sekavat kysymykseni :D[/quote]

Tuosta top -500 listasta sen verran, että sieltä puuttuu osa tiedoista (holdaajista) joka vähentää liikkeellä olevien coinien määrää entisestään.
Ei ne myyjät silti koskaan lopu. Hinta vaan nousee jos myytävien coinien määrä vähenee.
Lisäksi osa holdaajista myy coineja kun hinta vaan on oikea… Vielä se ei ole, ehkä muutamaan vuoteen… ::slight_smile:

TOP-500 listalla saattaa olla inflatoituja lukuja. Ainakin monet listalla olijoista kovasti niin vakuuttelevat privaviesteissä. Uskoisin, että Bitcoinien jakauma eri suuruisten holdausten kesken on parempi ketju jos haluaa pohtia asiaa. Sen mukaan yläpää ei ole niin korostunut.

Kun bitcoinin hinta nousee, herättää tämä joissakin vanhoissa omistajissa halun ostaa lisää, mutta tämä on tyypillisesti vähäisempää (harvinaisempaa) kuin halu myydä osa omistuksestaan ja nauttia sekä bitcoinin arvonnoususta että sileistä seteleistä ja asioista, joita niillä saa.

Yllä mainittu prosessi tuottaa jatkuvasti myyntilaitaa, johon täysin uudet ostajat voivat tarttua. Mitä nopeammin uusia tulee, sitä korkeammalle kurssin täytyy nousta, että myyjiä saataisiin irrotettua. Kuplat syntyvät siitä, että kurssi nousee niin nopeasti, että myyjät käyvät varovaiseksi myymään koska seuraavana päivänä voi saada enemmän. Ostajat taas kiihdyttävät ostojaan samasta syystä. Kuplan puhkeamisen jälkeen löytyy uusi hintataso, joka voi olla 10x edelliseen tasankoon verrattuna. Tasaista hinnannousu ei yllämainitusta syystä voi olla.

Ennenaikainen ROI, mutta kandeeko odottaa enemmän…?

Olen asiaa viime päivinä pohtinut ja tullut sellaiseen nyrkkisääntöön, että:

 • Osta bitcoineja kaikilla rahoillasi, joita et tarvitse
 • Kun hinta nousee, myy aina 10% jokaisen tuplauksen jälkeen
 • Näin bitcoinien osuus varallisuudestasi pysyy 80%:ssa, hajauta loput 20% muihin sijoituskohteisiin
 • Jos hinta nousee yli 1 miljoonan / btc, lopeta myyminen, koska silloin ongelma on eurossa

Pistän arvaukseni kehiin tulevien päivien kurssitapahtumasta. Historiahan ei välttämättä toista itseään vaan jäljittelee sitä. Veikkaankin, että BitCoin jäljittelee noin kymmenen päivän sykliänsä ja 2-5 päivän kuluessa ottaa pyrähdyksen 1000 dollaria kohti ehkä jopa hetkellisesti ylittäen sen ja tipahtaa nopeasti 750-800 dollarin luokkaan kuitenkin pikaisesti elpyen tyydyttäviin lukemiin ehkäpä reiluun 900 dollariin.

No voihan kyynel millasta dippiä… Olipa toi 1000$ raja vaikea. Mistähän tämmönen nyt johtuu?

Kirjoitushetkellä 687$ @ stamp

Samaa mietin itekki, vähä kyrpii nyt ku ostin osan coineist melkee tuplast kalliimmal :confused:

Luopuuks kiinalaiset kolikoistaan vai nostaaks isot pamput joululahjarahaa tms. vai mistä tällänen pudotus johtuu ja kauankohan tälläinen kestää vielä?

Kiinalaiset kielsi bitcoini käytön liikeyrityksiltä, siitä tämä varmaan.