Sovellamme tällä keskustelupalstalla seuraavia yksinkertaisia sääntöjä. Moderaattoreilla on vapaus soveltaa näitä sääntöjä, joskin käyttäjien on syytä ottaa rohkeasti esiin mahdolliset moderaattorien tekemät väärinkäytökset. Silloin otamme tapauksen tarkempaan käsittelyyn.

  1. Sananvapaus on voimassa eli voit sanoa mitä tahansa kunhan se on relevanttia ja se on esitetty rauhallisella sekä kohteliaalla tavalla. Kiroilu, HUUTAMINEN sun muu lisää todennäköisyyttä sille, että viestisi poistetaan.

  2. Kunnioita muita käyttäjiä, kohtele heitä kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan.

  3. Argumenteissa on syytä yrittää pysyä asiassa. Esimerkkejä virheellisestä argumentoinnista täällä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem

  4. Keskustelujen tulee olla ketjun aiheen mukaisia ja aiheiden kyseiseen kategoriaan sopivia, off-topic viestit joko siirretään uuteen ketjuun/kategoriaan tai ääritapauksissa ketju lukitaan / käyttäjiä varoitetaan.

  5. Viesteissä ei sallita minkäänlaista mainostusta paitsi niille erityisesti tarkoitetuissa kategorioissa. Bitcoin-projektit ja Markkinapaikka ovat kategorioita, joissa tietynlainen kategorian henkeen sopiva mainostus sallitaan. Verkostomarkkinointi (esim. referral-linkit) on kielletty kaikissa osioissa.

  6. Viestien allekirjoituksissa mainostaminen on sallittua, kunhan mainos on asiallinen. Tätä kuitenkin valvotaan eli se ei ole sallittua, että julkaisee turhanpäiväisiä viestejä peräjälkeen sillä ajatuksella, että saa oman mainos-allekirjoituksensa mahdollisimman usein näkyville. Siitä tulee porttikielto.

  7. Emme salli NSFW eli Not Safe For Work -tyyppistä sisältöä. Tällä viitataan materiaaliin, jota ei työpaikan tietokoneella kannata katsoa. Kaiken sisällön tulee siis olla siveellistä.

  8. Viesteissä ei sallita minkäänlaista mainostusta paitsi niille erityisesti tarkoitetuissa kategorioissa. Bitcoin-projektit ja Markkinapaikka ovat kategorioita, joissa tietynlainen kategorian henkeen sopiva mainostus sallitaan. Verkostomarkkinointi (esim. referral-linkit) on kielletty kaikissa osioissa.

  9. Viestien allekirjoituksissa mainostaminen on sallittua, kunhan mainos on asiallinen. Tätä kuitenkin valvotaan eli se ei ole sallittua, että julkaisee turhanpäiväisiä viestejä peräjälkeen sillä ajatuksella, että saa oman mainos-allekirjoituksensa mahdollisimman usein näkyville. Siitä tulee porttikielto.

https://forum.bittiraha.fi/t/forumin-saannot/57