Sunnuntailukemista uskovaisille :)


#1

#2

Ja jutussa jotain uutta oli…?
Sitä paitsi Jonald Fyookball on tunnettu bcash scammeri.

Harmi ettei mene niinkuin krapulassa että mitä myöhemmin heräät niin sitä pienempi krapula.


#3


#4


#5

Aika olemattomia on bcashin transaktiovoluumit… Kuinkahan kauan Roger ja kumppanit jaksaa vielä pumppailla shitcoiniaan.


#6

Mitenköhän suuria olisivat BTC transaktiovoluumit ilman tuota 1MB taianomaista rajoitusta :smiley:


#7

Bitcoin voisi olla varmaan teoriassa paljon parempi, jos siihen pystyisi ajamaan yhtä ja toista muutosta. Mutta toisaalta bitcoinia käytetään paljon myös sen takia, että sen ominaisuudet eivät muutu ja ne ovat hyvin tiedossa yms.

Kuka tahansa voi tehdä oman shitcoi… kryptovaluutan ja koittaa kehitellä siitä parempaa kuin bitcoin. Hyvä näin. Yleensä kuitenkin tyypillinen kakkakolikko ei onnistu saamaan juurikaan käyttäjiä. Hieman samaa näyttäisi olevan bitcoin cashilla ongelmana. Kannattaisi keskittyä sen oman paskapoletin hieromiseen käytettävämpään kuntoon, kuin bitcoinin haukkumiseen.


#8

Harmittaako totuus?

Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System

Kovasti näyttää muuttuneen tuo BTC tuosta.
Onnea sen hieromiseen. Joko vaihdoit omasi L-BTC :hen :smiley:


#9


#10


#11

En oikein jaksaisi osallistua enää tälläiseen lapselliseen väittelyyn, mutta pakko nostaa nyt vain esile se, että ensin piikittelet meitä uskovaisiksi tuolla otsikolla, ja sen jälkeen käytät argumenttinasi Satoshin whitepaperia.

Ei se ole raamattu. Ei Bitcoin ole uskonto. Bitcoin BTC on Bitcoin. Bitcoin elää, muokkautuu ja sopeutuu siihen suuntaan, miten enemmistö haluaa. Sen todistaa sen arvo ja laajempi käyttäjäkunta kuin millään muulla kryptovaluutalla. Tämä ei ole uskontoa, vaan realismia. Moni tuskin on loppuun asti valmis pitämään kiinni kynsin ja varpain Bitcoinista, mikäli (luotettavasti) parempi ja varteenotettavampi vaihtoehto löytyy ja se saa puolelleen merkittävää kannatusta.

Havaintona vielä, että kyllähän kristityt erkanivat aikanaan juutalaisuudesta, ja miten kävikään?


#12

Nimenomaan, se elää, muokkautuu ja sopeutuu.
Kun 1MB kattoa ei poistettu, bitcoin jakautui, ja jatkoi elämistä, muokkautumista ja sopeutumista.
En ole millään lailla A.Antonopoulos ihailija, mutta tässä hänen kommentti asiasta, mielestäni ihan objektiivinen näkemys.

Lapsellisinta on mielestäni tuo bcash bcash bcash btrash bcrash shitcoin argumentointi.
Kannattaisi lopettaa se bitcoinin haukkuminen ja keskittyä hieromaan sitä BTC:tä käytettävämpään kuntoon.


#13


#14

Hinta ei todista mitään muuta kuin sen kuinka tyhmät markkinat ovat. Anna vain lisää aikaa niin bcash tulee sekä hinnassa että käyttäjäkunnassa että siirroissa ohitse. Muutaman vuoden se ottaa ehkä 5-10 vuotta, mutta aikaa on ihmiskunnan historiassa loputtomiin kun kyse on maailman mullistavasta maksuväline teknologiasta niin lopulta viimeinenkin jääräpää siirtyy käyttämään bitcoin cashiä.

Mitä mieltä olette Liquidista, oliko se odottamisen arvoinen ja nyt bitcoin toimii taas kunhan LN saadaan valmiiksi?


#15

Shitcoineista puhuminen on kieltämättä tyhmää ja lapsellista, mutta toisaalta erittäin hauskaa. Erityisesti jos joku shitcoinisti suuttuu siitä.


#16

Koitin l√§hesty√§ t√§t√§ ‚Äúv√§ittely√§‚ÄĚ mahdollisimman neutraalisti todeten, ett√§ vaikka jokin teknologia olisi ylitse muiden potenssiin kaksi, ilman k√§ytt√§ji√§ se ei ole mit√§√§n. Ei minulla varsinaisesti ole mit√§√§n itse Bitcoin Cashi√§ vastaan. Roger Ver, ja ylip√§√§t√§√§n koko community tuntuu vain jotenkin hieman aggressiivisilta asian suhteen.

Bitcoinissa on pohjimmiltaan kyse demokratiasta. Demokratiasta jossa ehkä yksilöt eivät ehkä ole niinkään saman arvoisia itsessään, mutta laskentateho itsessään on.

Minulle on ihan sama mikä coini / tokeni on se juttu 10 vuoden päästä. Itse kannatan koko kryptoskenen kasvua ja yleistymistä.


#17

Tulee mieleen ‚Äúvanha‚ÄĚ vitsi, t√§ss√§ ketjussa ylimp√§n√§:https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/6l7lus/lets_take_a_step_back_and_remember_there_was_once/

Roger Ver on agressiivinen puhuja, ennen forkkia hän puhui BTC:n puolesta, ja silloin häntä kutsuttiin Bitcoin Jeesukseksi.

Koko kryptoskene on mennyt todella sekavaksi sisäisesti agressiiviseksi informaatiosodaksi ja astroturffaukseksi. Viimekädessä siitä hyötyy pankkiiri. Tuosta ylläolevan twiitin vastauksistakin näkee, kuinka koko skene on pelkkää vihaamista, isoksi osaksi myös astroturffaamista.

Itsellekin ihan sama minkä niminen valuutta lyö läpi. Sijoitustoiminnassa kannattaa aina hajautus. Mistään esim. XRP:n kaltaisesta en ole kuitenkaan varsinaisesti kiinnostunut, se ei muuta asioita mihinkään, siinä mielessä kannatan whitepaperissa kuvattua alkuperäistä ideaa.


#18

Tarkoittaako tämä että sinä suutuit? :smiley:


#20

Aina kun joku avaa Bcash ketjun niin kalikka kalahtaa jonkun tai useamman nilkkaan niin että älähtää. :smiley:


#21

Ei minulla ole mitään syytä suuttua. Ja sinällään on todella hyvä että erilaisia kryptovaluuttoja on paljon. Niistä voi kukin valita mieleisensä. Mutta usein eri kryptojen kannattajat vaan mainostelevat niitä aika puolivillaisilla argumenteilla.

Esim. hyvällä skaalautuvuudella ei ole mitään merkitystä, jos kyseistä kolikkoa ei kukaan käytä. Todella paljon näyttää eri kolikot painottuvan nimenomaan skaalautuvuuteen, ja veikkaan että useimmilla on samaa ongelmaa kuin bch:lla että käytännössä lohkoketju on kuitenkin aika tyhjä.