RELA-Coin+KKry+ja+"Satoshi's Vision"+"RELAdemo"

Noista löytyy linkit ryhmiin ja softat yms

rela-coin.com Yhteisövaluutta Pirkanmaalle!
kryptokeskus.fi Vertaiskoulutetaan vertaisia kryptoihin

Lopettakaa nyt jo tuo spammi.

3 tykkäystä

ei se mitään spämmiä ole, kun ei ois poistettu heti ensimmäistä, ni ei tarttis niin moneen paikkaan herättää keskustelua…

Sori ny jollei meillä oo kunnon mainoskampanjoihin masseja, ni joudutaan vähän tälläi mainostamaan…
Mut luulis bittirahaakin kiinnostavan Kryptokeskus ja Rela-coin, jos yhtään ajan hermoilla ootte. Pirkanmaan uusin kryptobuumi kuiteski…

Vai luuletteks teki että oon kuvitteellinen hahmo, ja että kryptokeskus on nettimeemi? LOLZ

Aki/KKry

Näissä muuten meistä keskustelua:

Kryptokeskus.fi
rela-coin.com

Facessa:
Kryptokeskus
Ekokryptokeskus
RELA-coin

ylilaudalla:
https://ylilauta.org/sekalainen/81878693 < tervetuloa…
https://ylilauta.org/sekalainen/84684818 < tervetuloa part2
https://ylilauta.org/kryptovaluutat/78860468 <voiko kryptok…
https://ylilauta.org/sekalainen/84690578#no84740027 < yksikää…
https://ylilauta.org/sekalainen/84628564 <tekosyysi toiminnasta
https://ylilauta.org/kryptovaluutat/83000614

Muro:
https://murobbs.muropaketti.com/threads/rela-coin-tampereen-oma-onecoin.1396684/

Bittiraha:Hyvää Kesää Kaikille!
T. Aki/KKry & RELA-coin-tiimi

meitä itseasiassa kutsuttiin yks päivä ilmiöks, ku jollekki reportterille yks tuttu kirjoitteli…

Vaikka eihän se mikään ihme ole, noi rela-coinin jätkät kuitenki varmaan ekoja tyyliin vähäosaisia, jotka toteuttaa Satoshin visioo siitä että kuka vain voi pistää valuuttaa pystyyn.

Olipas kiva kun Meitä kerrankin joku ulkopuolinen kuunteli. tunnin paltsu venyki 3,5h mittaseks, ja 10relaa käytettiin vaihdannan välineenä eile ekaa kertaa (velkakirjana tosin, mutta kuiteski).

saatiin jo käyntikortitki aikaseks tosiaa

ja onhan meillä oikeen paitojaki

Nyt WHITE PAPER rela-coin.comissa

jumalauta, täähä lähti leviään ku kulovalkea :smiley: https://www.facebook.com/groups/2057529971238432/permalink/2064172770574152/

Ollaan sellasta mietitty että otettais kouluihin yhteyttä, että jos urakoitais niiden koulujen koneiden valjastamista louhintakäyttöön, vois louhitut varat ohjata esim. luokkaretkirahastoihin, tai koulujen kulujen kattamiseen… joku stealthmonerolouhin luvallisesti tms…

Vilkaisin teidän nettisivuja ja päälimmäisenä jäi mieleen erittäin näkyvillä oleva linkki “siirry googleen” Älkää ohjatko käyttäjiä heti pois teidän sivuiltanne ja tehkää muutenkin sivuistanne selkeämmät/yksinkertaisemmat. Alimmaisena oleva reaaliaikainen btc kurssi näyttää toki hienolta, mutta vie huomion pois teidän tuotteestanne. Käyttäkää esim jotain valmis pohjaa.

White paper: Lisätkää sisällysluettelo, jotain informaatiota, että minkä ongelman tämä teidän tuote korjaa tai missä se on parempi kuin joku muu ja miksi. Sitten kuudennen sivun jälkee lähtee homma lapasesta ja muuttuu valokuva-albumiksi. Kuvat ovat toistensa päällä ja yhdellä sivulla vain yksi kuva. Jos tiimistänne haluatte kuvia niin lainaatte pukuja jostain ja hymyä naamaan.

Tässä oli jotain mitä halusin sanoa. Ymmärrän, että olette alkuvaiheessa ja vaikka palvelunne/tuotteenne oikeasti ratkaisisi joitain ongelmia niin ensivaikutelman täytyy olla hyvä muuten koko homma voi jäädä huomioimatta tai jopa joku toinen ottaa ideanne ja tekee siitä näyttävämmän.

No nyt tuli rakentavaa palautetta!

Juurikin näin, se googleen heitto-nappi on sitä varten että jättää välisivun auki louhimaan… Otamme neuvoista vaarin, ja ryhdymme maanantaina heti toimiin!

Hyvää Viikonloppua kaikille!
Aki/KKry

Etsimme muutes yhteistyökumppaneita Pirkanmaan alueelta! Pikkupaikalliskauppoja yms. Lunastettais teiltä tilisiirroilla lahjakortteja sitä mukaa jos/ehkä/kun ihmiset ovat niihin saaneet tarpeeksi RELA-coinia naputettua :slight_smile: Mainostilaa ois meillä myydä apissa ja nettisivuillamme! Ottakaa rohkeasti yhteyttä!

RELA-Appi (Ja rela-coin ilmiön aate) = mobiiliappi, joka työntää joka väliin mainoksia, ku kännykkää käyttää sen kautta, samalla louhii kryptovaluutta RELA-coinia, ja näistä tuotot menee puokkiin 50-50 sen kännyn käyttäjän kans, sain testailun ohessa naputettua yks ilta 10e edestä, jolloin ois jo lihapulliin ja ranskiksii jääny 5e köyhälle, ja samalla ois rela-coinin arvoa nostamaan kulujen jälkeen menny saman verran. sit taas meidän toripaikan kautta voi ostaa mitä siä “torilla” onkaan myytävänä, varmaan tulee oleen aika sekalainen tarjonta tavaroita ja taitoja… tai sit vaikka s-markettiin lahjakortin tai maksaa laskuja FIMK:n laskupalvelulla…

RELA-App = Mobile software what adds everything where we get incomes to every step what you do, adds banners and stuff. and mines RELA-coin(or other coins for RELA-coin), and profits are divided to software’s user and RELA-coin 50-50. With RELA-coin user can buy gift-cards to grocerys or buy from in-app-marketplace or Cryptocurrency-market at FIMK:s websites (lompsa.com/Fimk.fi). So poor family can every one participate to wellness of family, and just use phone from RELA-App.
This is Phenomenon from Streets of TAMPERE/FINLAND. This is real Satoshi’s vision, with real people, keeping it real. we dont ask money, we ask for support and help. This is from Poor to Poor.

Nyt on muuten sivuja siistitty (tosin mun taidoilla viä). Whitepaperiin keskitytään maanantaista!
rela-coin.com

Nonni, koitin Tampereen kuntapolitiikka-ryhmään infota meistä ja herättää kryptokeskustelua, niin siitähän seurasi ensin julkasujen mielivaltainen poistelu ja sit bannit.
https://www.facebook.com/groups/2057509757853831/permalink/2121734361431370/

Aika moinen suosio, nyt tää julkasu on luettu jo 2900kertaa, ja näkyy myös meidän sivuston kävijöissä.