Passiivista tuloa - nettiä selaamalla ja pelejä pelaamalla

Yleensä jätän projektien promoamisen muille, mutta nyt on mielestäni niin hyviä tapoja ansaita passiivista cryptotuloa jopa neljä euroa päivässä nykyisillä kursseilla, että en voi olla jakamatta tätä.

Lähes jokainen on varmasti jo kuullut Brave Browserista. Se on avoimeen lähdekoodiin perustuva selain. Brave pohjautuu Chromiumiin, minkä pohjalta myös Google Chrome on tehty. Ylistettävää Bravessa on siihen sisäänrakennettu ad-block. Lisäksi Braven yksi peruspilareista on kunnioittaa käyttäjän yksityisyyttä. Mainosten estämisen lisäksi Brave blockaa automaattisesti myös kaikenmaailman seuraamiseen tarkoitettuja trackereita.

Braven todellinen porkkana on varteenotettava yritys mullistaa nettimainonta. Perinteisesti mainostaja maksaa sisällöntuottajalle, että tämä mainostaisi tuottamassaan sisällössä tai nettisivuillaan mainostajan tuotteita tai palveluita. Braven tarkoitus on siirtää mainonta nettisivuilta itse selaimeen, joka näyttää mainoksia tietokoneen ilmoituksissa tällä hetkellä korkeintaan 5 kertaa tunnissa. Ilmoitusten äänet voi mykistää, eikä se vaikuta tokenien kertymään. Mainostajan mainoksien hinnasta 70% välittyy niiden näkijälle - eli myös sinulle. Tällä hetkellä yhdestä mainoksesta saa noin 0,1 BAT-tokenia. Voit siis tienata noin 1,80€ päivässä nykykurssilla. Braven saa myös puhelimelle, jolloin voit vielä tuplata tämän.

Bravessa on myös mahdollisuus poistaa tämä mainonta (tai oikeastaan jättää aktivoimatta mainostus) jos niin haluaa. Bravessa toimii Chrome kaupasta ladattavat laajennukset - ja oikeestaan aivan kaikki muukin - samalla tavalla kuin muissa Chromium-pohjaisissa selaimissa.

Mielestäni Google Chromessa ei ole mitään parempaa kuin Bravessa. Vaikka et tokeneista niin välittäisinkään, niin sinulle ei ole mitään syytä käyttää ainakaan Chromea enää.

Lataa Brave tästä.

Toinen projekti minkä haluan jakaa, on Presearch. Se on hakukone, joka Braven tapaan maksaa käyttäjilleen mainosten näkemisestä. Yksi mainos sijoittuu aina hakukoneen ensimmäiseen tulokseen. Jokaisesta hausta saa tällä hetkellä 0,5 PRE-tokenia, mutta kuitenkin maksimissaa 25 tokenia päivässä. Tämä 25 tokenia on noin 75 senttiä nykykurssilla. Kuten Brave, Presearch menee myös yksityisyys edellä. Se ei myy tietojasi, eikä kerää yksilöityjä hakuja.

Presearch ei ole yhtä hyvä kuin Google. Mutta esimerkiksi suomenkielisissä hauissa Presearch päihittää tunnetuimman vaihtoehtohakukone DuckDuckGo:n puhtaasti. Lisäksi, muut hakukoneet eivät maksa sinulle niiden käyttämisestä.

Presearchin toimiminen oletushakukoneena vaatii selainlaajennuksen ja rekisteröitymisen palveluun.
Rekisteröityä voit tästä.

PRE-tokenista huomattavaa on vielä sen varsin pieni 7m USD market cap. Esimerkiksi BAT-tokenilla se on jo yli 300m USD. Mielestäni molemmilla on valtava kasvupotentiaali, etenkin kun itse tuotteita kehitetään jatkuvasti.

HUOM! Linkit ovat affiliate linkkejä. Sinä ja minä hyödymme molemmat hieman rahallisesti (tokenillisesti) sitä kautta tapahtuvasta latauksesta/rekisteröitymisestä. Lisäksi minulla on vielä Crypto.com $50 referal codeja, jos joku ei ole siihen projektiin vielä tutustunut. Koodeja ja/tai lisätietoja voi kysellä yksityisviestillä.

Saa kysyä ja kommentoida! Alle voi myös lisätä muita projekteja, jotka tuovat passiivista, tai hyvin vähäisiä lisätoimintoja vaativaa tuloa jokapäiväissisä askareissa.

1 tykkäys

Löysin uuden, ihan mielenkiintoisen tavan tienata passiivisesti Unicoin Gold nimistä kryptovaluuttaa pelaamalla pelejä joko tietokoneella tai konsoleilla. Kyseessä on Unikrn niminen palvelu, jossa muunmuassa Leijonan luola USA:sta tuttu Mark Cuban on mukana sijoittajana. Kyseessä on eSports-alusta, jossa voi muun muassa lyödä vetoa, pelailla kolikkopelejä ja osallistua turnauksiin. Peleinä on esimerkiksi CSGO, League of Legends, Dota 2, Fortnite ja paljon muita isoja pelejä. Olellista tämän ketjun kannalta on juuri Connekt osio, johon voit linkittää omia pelitilejäsi. Kun voitat peleissä, voitat myös kryptovaluuttaa. Rekisteröitymällä saat myös 25 free spinnia Wolf Gold -peliin.

Alustalle rekisteröitymään pienien lisäbonusten saattelemana pääset tästä

Ei lienee kapitalisoitu coini? Pystyykö muuttamaan BTC? Voi sitä onnen päivää mulla, kun bitcoin tehdas jyrähtää käyntiin suojatussa sijainnissa. :slight_smile:

En ole aivan varma, mitä tarkoitat kapitalisoidulla, mutta BTC sekä ilmeisesti suoraan dollareiksi ja euroiksikin voi muuttaa.

jjahas, täähän tartteeki pistää vilkasten…

Itse törmännyt pariin projektiin missä mukana. Ei aivan passiivista tuloa mutta pienellä vaivalla pääsee mukaan.

Ensimmäisenä Pi Network. Mobiili sovelluksella valuutan “louhimista”. Vaatii päivittäin 24h välein sovelluksen avaamisen ja louhinnan aloituksen. Toimii muuten taustalla, ei vaadi sovelluksen aktiivisena olemista. Akkua tämä ei puhelimesta syö. Käykää kurkkaamassa https://minepi.com/
1 kpl Pi kolikkoa käyttämällä kutsukoodia: Hyp0crit

Toinen projekti on Rollercoin, joka on selaimessa toimiva kryptovaluutan louhintasimulaattori. Mini pelejä pelaamalla saat ostettua itsellesi louhintatehoa peliin. Tämäkään ei vaadi suurempia edesottamuksia. Tuolta lisätietoa: https://rollercoin.com
Ja invi koodi: https://rollercoin.com/?r=k88qc4uf

Olin tuossa touhussa vuorokauden mukana. En suoranaiseksi huijaukseksi sanoisi, mutta kyllä sen tarkoitus hieman auki jäi. “Bitcoinikin oli joskus 0 USD” (epäsuora sitaatti sovelluksesta). Vaihtopareja, eikä lohkoketjua ole vielä ollenkaan. White paperin lupaus markkinapaikkojen avautumisesta jätti kyllä kylmäksi. Ei kiitos.

Tein tuonne tilin, aika hauskan oloinen peli kyllä :smiley:

Joo joo joku inside piiri BTC tai jonka pörssi suostuu muuttamaan BTC, ei tarvitse Miljoonia ottaa lainaa rakentamiseen.

Kiitos vinkeistä. Otin käyttöön molemmat linkkejesi kautta.
Tuo hakukone on aivan todella surkea ainakin suomenkielellä.
Koitin etsiä esimerkiksi tätä keskustelua sieltä tuloksetta.

Mutta braven systeemi vaikuttaa tähän mennessä aivan toimivalta.

Kysymyksiä:

  1. Brave mobiilissa sai valittua, että mainoksia tulee yksi tunnissa. Saako tietokoneella saman asetuksen? Mobiilissa ei muuten taida saada ääntä pois ilmoituksista.
  2. Bravessa on myös asetus “Auto-Contribute”. Kannattaako tämä asetus ottaa pois päältä? Jos ymmärsin oikein niin brave automaattisesti lahjoittaa sinun coineja sivustoille missä vierailet, jos tuo on päällä. Nerokas ominaisuus mutta jos tarkoitus on ansaita passiivista tuloa niin tämä lienee syytä disabloida (oletuksena päällä jos hyväksyy reward -ohjelman). Vai onko sen päällä pitämisestä jotain hyötyä?

Hienoa että kiinnostusta on löytynyt tutustua uusiin ohjelmistoihin!

Kokeilin itse myös etsiä tätä keskustelua Presearchilla. En myöskään löytänyt. Olen sitä tässä nyt kuukauden päivät käytelly, eikä sinällään kyllä valittamista. Hieman hidas ehkä. Parannettavaa selvästikkin kyllä on! Kuvahauissa olen muutaman kerran joutunut Googleen turvautumaan. Muuten omia käyttöperiä tuo palvelee mainiosti. Suosittelen vielä kokeilemaan! Usein kuitenkin etsii hakukoneella vain jotain tiettyä nettisivua / Wikipedia-artikkelia, jossa Presearch suoriutuu aivan yhtä hyvin kuin mikä tahansa muukin hakukone.

Kysymyksistä:

  1. Bravessa tietokoneella saa myös säädettyä mainosten määrän: Rewards/Ads/Ad settings/Maximum number of ads displayed.
    Androidin ongelmaan en tarkkaan osaa ohjeistaa. Itselläni ei kylläkään tule ilmoitusääntä mainoksista. Katsoin Braven ilmoitusasetukset puhelminen asetusvalikosta (sovellukset), enkä kyllä sieltäkään löytänyt tabia, jolla ilmoitusäänen saisi mykistettyä. Suosittelen kuitenkin itse katsomaan sovellusasetuksista tämän omalla puhelimellasi. Voi myös olla, että nämä ilmoitukset lukeutuvat ‘järjestelmä’ ilmoituksiin, jotka minulla tosin ovat mykistettyinä. Niitä kun ei muutenkaan “ikinä” tule. Ja kun tulee, niin se vain kertoo jotain virrankulutuksesta, joten yhtä hyvin ne voi mykistää. Tämän saat tehtyä valikosta, joka aukeaa äänenvoimakkuusnapeista.

  2. Auto-Contribute on tosiaankin tapa tukea sisällöntuottajia, mikäli he ovat verkkosivunsa/tilinsä rekisteröineet. Se kannattaa tosiaan disabloida, jos ei näin halua toimia. Huomioitavaa, että ajoittain ilmaiseksi jaettavat ‘Grant BAT-tokenit’ voidaan vain jakaa tällä tai tippaamalla muita. Ne myös vanhenevat, mikäli niitä ei käytä.

Kiitos vastauksestasi. Nyt sai säädettyä braven näyttämään viisi mainosta tunnissa. Itseäni ei haittaa pätkääkään nuo ponnahdusikkunat. Macissa olis joskus virus mitä en saanut pois, joka kiusasi samanlaisilla. Niihin ehti tottua. Eihän tällä isoja summia saa. Mainostulot kattavat juuri ja juuri esimerkiksi VPN:än kuukausimaksun, jos sellaista käyttää.

1 tykkäys

Juu ei saa ei. Mutta jokainen sentti on kotiinpäin. Kuitenkin “todellinen” tuotto on mahdollista, sillä tokenien kurssit elävät omaa elämäänsä. HODLiin vaan ja toivotaan parasta! :wink:

Muutin muuten itse tuon asetuksen niin, että mainoksia saa tulla viisi kappaletta tunnissa. Jostain syystä kävi kuitenkin niin että nyt ei ole tullut sen jälkeen ollenkaan mainoksia. Jos muitakin innostuu tästä niin kertokaa jos teille tulee samoja kokemuksia. Voi olla että on järkevä pitää tuo luku vaikka vakiossa.

Kyllä se 5 on ihan toimiva. Ota rewards pois päältä ja laita takaisin. Se voi auttaa.

Ainakin itselleni tulee mainoksia vain 2-3 päivässä. Puhelimeen saman verran. Tunnissa viiden mainoksen saaminen on utopistista. Voi toki olla etten käy mielenkiintoisilla sivustoilla jotka kiinnostaa mainostajia.

En usko, että tämä perustuu vierailtuihin nettisivuihin. Todennäköisempänä vaihtoehtona pidän sitä, että mainoksia ei yksinkertaisesti vain ole vielä niin paljoa. Myöskin mainoksia varmasti kohdennetaan sijaintitietotojen (IP-osoite) pohjalta, lähinnä maa-tasolla.

Kolme kuukautta ollut käytössä presearch ja bat rewards.

Presearch on todella surkea hakukone. Jos haluaa mennä facebookkiin niin se löytää kyllä sivun jos kirjoittaa hakusanaksi “facebook” mutta pääste sivustolle nopeammin kirjoittamalla vain osoitteen osoitepalkkiin. Se ei kuitenkaan löydä kaikkia suomalaisia sivustoja edes näin, kuten ylilautaa. Lisäksi jos haet apua joihinkin kysymyksiin joudut poikkeuksessa turvautumaan googleen. Tokeneita minulle on kertynyt noin 100kpl päivittäisessä käytössä. Kuitenkin minimi withdraw on 1000 tokenia. Todennäköisesti kerään tuon 1000 ja sitten poistan koko hakukoneen. En suosittele :smiley:

Braven Bat Rewards on paljon vakuuttavampi konsepti. Tosin tällä hetkellä aloituspostista poiketen rahaa tulee per katsottu mainos noin 1 centin verran. Mainoksia ei Suomessa saa kuin muutaman päivässä istumalla koko päivän koneella. Itse olen laittanut VPN-yhteyden USA:han ja saan tuon 5kpl mainoksia tunnissa. Silti tämä tekee vain 5centin tuntipalkan ja sillä ei saa edes VPN kustannuksia katettua. :smiley: Järkevämpää olisikin pitää reward -toimintoa päällä ja käyttää vähäiset tokenit tippailuun. Esimerkiksi reddit on jo mahdollisuus ilmeisesti antaa tippinä BAT-tokenia kirjoittajille jotka on rekiströitynyt palveluun.

Mutta summa summarum: aloituspostista saa väärän mielikuvan. Kyseessä on yhtä hankala keino ansaita passiivista tuloa kun monet muutkin netin vastaavat härpäkkeet.

1 tykkäys

Miten olette saanut nostettua noita BAT-tokeneita itselle? Koitin tutkia vaihtoehtoja niin ei taida olla mahdollista siirtää niitä esimerkiksi binanceen tuolta upholdista?

En taida lähteä mukaan, BAT token tuskin on kapitalisoitu, monia yksityisyyteen liittyviä kysymyksiä tulee heti mieleeni.