Passiivista tuloa - nettiä selaamalla ja pelejä pelaamalla

Yleensä jätän projektien promoamisen muille, mutta nyt on mielestäni niin hyviä tapoja ansaita passiivista cryptotuloa jopa neljä euroa päivässä nykyisillä kursseilla, että en voi olla jakamatta tätä.

Lähes jokainen on varmasti jo kuullut Brave Browserista. Se on avoimeen lähdekoodiin perustuva selain. Brave pohjautuu Chromiumiin, minkä pohjalta myös Google Chrome on tehty. Ylistettävää Bravessa on siihen sisäänrakennettu ad-block. Lisäksi Braven yksi peruspilareista on kunnioittaa käyttäjän yksityisyyttä. Mainosten estämisen lisäksi Brave blockaa automaattisesti myös kaikenmaailman seuraamiseen tarkoitettuja trackereita.

Braven todellinen porkkana on varteenotettava yritys mullistaa nettimainonta. Perinteisesti mainostaja maksaa sisällöntuottajalle, että tämä mainostaisi tuottamassaan sisällössä tai nettisivuillaan mainostajan tuotteita tai palveluita. Braven tarkoitus on siirtää mainonta nettisivuilta itse selaimeen, joka näyttää mainoksia tietokoneen ilmoituksissa tällä hetkellä korkeintaan 5 kertaa tunnissa. Ilmoitusten äänet voi mykistää, eikä se vaikuta tokenien kertymään. Mainostajan mainoksien hinnasta 70% välittyy niiden näkijälle - eli myös sinulle. Tällä hetkellä yhdestä mainoksesta saa noin 0,1 BAT-tokenia. Voit siis tienata noin 1,80€ päivässä nykykurssilla. Braven saa myös puhelimelle, jolloin voit vielä tuplata tämän.

Bravessa on myös mahdollisuus poistaa tämä mainonta (tai oikeastaan jättää aktivoimatta mainostus) jos niin haluaa. Bravessa toimii Chrome kaupasta ladattavat laajennukset - ja oikeestaan aivan kaikki muukin - samalla tavalla kuin muissa Chromium-pohjaisissa selaimissa.

Mielestäni Google Chromessa ei ole mitään parempaa kuin Bravessa. Vaikka et tokeneista niin välittäisinkään, niin sinulle ei ole mitään syytä käyttää ainakaan Chromea enää.

Lataa Brave tästä.

Toinen projekti minkä haluan jakaa, on Presearch. Se on hakukone, joka Braven tapaan maksaa käyttäjilleen mainosten näkemisestä. Yksi mainos sijoittuu aina hakukoneen ensimmäiseen tulokseen. Jokaisesta hausta saa tällä hetkellä 0,5 PRE-tokenia, mutta kuitenkin maksimissaa 25 tokenia päivässä. Tämä 25 tokenia on noin 75 senttiä nykykurssilla. Kuten Brave, Presearch menee myös yksityisyys edellä. Se ei myy tietojasi, eikä kerää yksilöityjä hakuja.

Presearch ei ole yhtä hyvä kuin Google. Mutta esimerkiksi suomenkielisissä hauissa Presearch päihittää tunnetuimman vaihtoehtohakukone DuckDuckGo:n puhtaasti. Lisäksi, muut hakukoneet eivät maksa sinulle niiden käyttämisestä.

Presearchin toimiminen oletushakukoneena vaatii selainlaajennuksen ja rekisteröitymisen palveluun.
Rekisteröityä voit tästä.

PRE-tokenista huomattavaa on vielä sen varsin pieni 7m USD market cap. Esimerkiksi BAT-tokenilla se on jo yli 300m USD. Mielestäni molemmilla on valtava kasvupotentiaali, etenkin kun itse tuotteita kehitetään jatkuvasti.

HUOM! Linkit ovat affiliate linkkejä. Sinä ja minä hyödymme molemmat hieman rahallisesti (tokenillisesti) sitä kautta tapahtuvasta latauksesta/rekisteröitymisestä. Lisäksi minulla on vielä Crypto.com $50 referal codeja, jos joku ei ole siihen projektiin vielä tutustunut. Koodeja ja/tai lisätietoja voi kysellä yksityisviestillä.

Saa kysyä ja kommentoida! Alle voi myös lisätä muita projekteja, jotka tuovat passiivista, tai hyvin vähäisiä lisätoimintoja vaativaa tuloa jokapäiväissisä askareissa.

Löysin uuden, ihan mielenkiintoisen tavan tienata passiivisesti Unicoin Gold nimistä kryptovaluuttaa pelaamalla pelejä joko tietokoneella tai konsoleilla. Kyseessä on Unikrn niminen palvelu, jossa muunmuassa Leijonan luola USA:sta tuttu Mark Cuban on mukana sijoittajana. Kyseessä on eSports-alusta, jossa voi muun muassa lyödä vetoa, pelailla kolikkopelejä ja osallistua turnauksiin. Peleinä on esimerkiksi CSGO, League of Legends, Dota 2, Fortnite ja paljon muita isoja pelejä. Olellista tämän ketjun kannalta on juuri Connekt osio, johon voit linkittää omia pelitilejäsi. Kun voitat peleissä, voitat myös kryptovaluuttaa. Rekisteröitymällä saat myös 25 free spinnia Wolf Gold -peliin.

Alustalle rekisteröitymään pienien lisäbonusten saattelemana pääset tästä

Ei lienee kapitalisoitu coini? Pystyykö muuttamaan BTC? Voi sitä onnen päivää mulla, kun bitcoin tehdas jyrähtää käyntiin suojatussa sijainnissa. :slight_smile:

En ole aivan varma, mitä tarkoitat kapitalisoidulla, mutta BTC sekä ilmeisesti suoraan dollareiksi ja euroiksikin voi muuttaa.

jjahas, täähän tartteeki pistää vilkasten…

Itse törmännyt pariin projektiin missä mukana. Ei aivan passiivista tuloa mutta pienellä vaivalla pääsee mukaan.

Ensimmäisenä Pi Network. Mobiili sovelluksella valuutan “louhimista”. Vaatii päivittäin 24h välein sovelluksen avaamisen ja louhinnan aloituksen. Toimii muuten taustalla, ei vaadi sovelluksen aktiivisena olemista. Akkua tämä ei puhelimesta syö. Käykää kurkkaamassa https://minepi.com/
1 kpl Pi kolikkoa käyttämällä kutsukoodia: Hyp0crit

Toinen projekti on Rollercoin, joka on selaimessa toimiva kryptovaluutan louhintasimulaattori. Mini pelejä pelaamalla saat ostettua itsellesi louhintatehoa peliin. Tämäkään ei vaadi suurempia edesottamuksia. Tuolta lisätietoa: https://rollercoin.com
Ja invi koodi: https://rollercoin.com/?r=k88qc4uf

Olin tuossa touhussa vuorokauden mukana. En suoranaiseksi huijaukseksi sanoisi, mutta kyllä sen tarkoitus hieman auki jäi. “Bitcoinikin oli joskus 0 USD” (epäsuora sitaatti sovelluksesta). Vaihtopareja, eikä lohkoketjua ole vielä ollenkaan. White paperin lupaus markkinapaikkojen avautumisesta jätti kyllä kylmäksi. Ei kiitos.

Tein tuonne tilin, aika hauskan oloinen peli kyllä :smiley:

Joo joo joku inside piiri BTC tai jonka pörssi suostuu muuttamaan BTC, ei tarvitse Miljoonia ottaa lainaa rakentamiseen.