HEAT Ledger, suomalainen startup ja 3.0 -kryptoalusta

#136

Uskoisin että löytyy iso liuta FIMK:n kautta HEATiin siirtyneitä, jotka arvostaisivat suuresti, jos Fitcoin järjetäisi HEATin mahdollisimman nopeasti sellaiseen pörssiin, minne voisi HEATtejä siirtää myytäväksi. Siis moni fimkiläinen haluaisi varmaan tarjota tuota edelläkävijöiden tuottavaa mahdollisuutta niillekin, jotka eivät olleet hereillä viime kesänä kun ICOa pukkasi :laughing:

0 Likes

#137

Nopeasti arvioituna, jos osallistui HEATiin fimkeillä sai käytännössä 50-100% bonuksen suhteessa muihin (eth, btc, nxt). Icon jälkeen kun heatit on vielä kerrottu 1.5:lla ja myisi ne heatin omassa pörssissä FIMK-arvoinen sijoitus olisi jo moninkertainen ja taskussa mukavasti kasvanut määrä btc:tä.

Vaikka toteutus on vienyt aikaansa niin Heatin teknologian kehitystä on ollut ilo seurata.

Kunhan lohkoketjun kaupallistaminen lähtee kunnolla käyntiin niin se luultavimmin näkyy myös HEAT-tokenin hinnassa, vaikka sillä sitä arvoa ei varsinaisesti mitata (kun kyse ei ole vain tuosta tokenista vaan kyvystä muuttaa itse teknologia tuotteeksi Heat Ledger oy:n liiketoiminnan puitteissa).

0 Likes

#138

Onko Fimk siis kuollut ja kuopattu nyt virallisestikin?

0 Likes

#139

En osaa Heat Ledger oy:n puolesta sanoa, tai miten FIMK mahdollisesti olisi mukana siinä tulevaisuudessa, mutta FIMKin takana edelleen on yhdistys, jonka puitteissa siihen liittyvää toimintaa voi suunnitella (ja tulla mukaankin). Järjestelmän ylläpidon lopettamisesta ei ole keskusteltu ja teknologialtaan se on sovellusvalmis.

0 Likes

#140

Kiitos vastauksesta, tämä oli tähän asti varmaan suorin päivitys FIMK:n tilanteesta. Tosin tätäkin pitää tulkita, korjaa ihmeessä jo olen väärässä. Yhdistys ei siis tee enää mitään FIMK:n eteen, jos joku haluaa tulla tekemään niin saa tulla, niinkö?

Eli neljän vuoden suunitelma nyt 2,5 vuoden jälkeen on siinä pisteessä, että verkko on pystyssä, jos joku haluaa jotain sen eteen tehdä niin saa tulla tekemään. Mihin sijoittajien rahat on käytetty, kun tähän astikaan ei ole mitään tehty.

Aika lailla on diili muuttunut siitä kun FIMK rahaa sijoittajilta keräsi. Vai onko FIMK nyt mielestäsi siinä tilanteessa kuin 2,5 vuotta sitten annettiin ymmärtää? Jos aika on kullannut muistot niin voi vilkaista vaikka FIMK;n Masterplania:)

0 Likes

#141

FIMK keskustelua voi jatkaa täällä ja vastasin tuohon tiedusteluusi täällä: FIMK - kansainvälinen POS-perustulovaluutta julkaisijana Krypto FIN ry

0 Likes

#142

HEAT lähtenyt odotetusti käyntiin:

Kurssi romahtanut, likviditeetti naurettavan pieni, C-CEX pörssi dumppasi kolikon, teknisiä ongelmia, yhteisön tuli olematon, Poloniex tai mikään muu vakavasti otettava altcoin-pörssi ei ole ottamassa Heatia listoille, suunnitelmat utopistisia ja kehittäjät törkeän ylimielisiä.

Hyvä pojat :smiley::+1:

1 Like

#143

Eipä nihkeillä. Onhan tuolla voluumia huikeat $170 viimeseltä päivältä. Market cap taas on 1,6 miljoonaa. Jotenkin tuntuu ettei noi heatit ole oikein käytännössä likvidoitavissa :smiley:

1 Like

#144

Mielestäni on hienoa, että suomalainen kryptovaluutta on yleensäkään coinmarketcap -listalla taas sen jälkeen kun FIMK on siellä pitänyt majaa vuodesta 2014 eteenpäin. Kryptovaluuttoja on nykyään toista tuhatta, eikä ole itsestäänselvyys että noteerataan top 100:aan. Toisaalta minusta on vähän outoa, ettei edes minkäänlaisia yritelmiä ole Suomesta noussut siitä huolimatta että Suomi noteerataan maailman top-10 kärkimaihin Bitcoin-käyttöönoton osilta. Maailman ykköspenetraatio Bitcoinin käytön suhteen, mikä kiersi juoruna joskus, lienee jo menneitä lumia.

Bittiraha on tietysti tehnyt mahtavaa työtä tässä suhteessa, ja Bitcoin-automaattokäyttö lienee siltä osin maailman korkeimpia.

Heat Ledger Oy:n liiketoiminnasta HEAT-kryptovaluutta arvostuksineen toteuttaa alkuperäisessä arvontuotossa n. puolet. Liiketoimintasuunnitelma perustuu kaksijalkaiseen strategiaan, jossa julkinen HEAT-lokoketju ja yksityinen blockchain-teknologian toteutus yrityksille eri tarkoituksiin ovat yhtä vahvoja. Reilun puolen miljoonan euron rahoitus yhtiölle Suomen oloissa uniikisti julkisen ketjun kautta toteutettiin varsin menestyksekkäästi, tarkan eurosumman ollessa tietysti jatkuvasti täsmäytymätön kryptovaluuttojen ja esim. bonuksena saatujen Byteballsin ja Ardorin rankasti vaihtuvien arvostusten ansiosta silloin kun puhutaan suurehkosta kryptovaluuttavarannosta.

0 Likes

#145

Oikeat business- ja sijoituskohteet ovat toki jotain aivan muuta kuin nämä Fitcoinin kopioviritykset, jotka keskittyvät tekojen sijaan foorumeilla postailuun ja kusetukseen. Ensimmäinen huijaus oli niin onnistunut, että nyt on menossa jo toinen, hälläväliä mitä sijoittajille alunperin luvattiin. Näitä höpöhöpöhuijareita toki on aina ollut ja tulee aina olemaan.

0 Likes

#146

Yllätys tai no ei oikeastaan, mutta Heatin kehityskaari vaikuttaa lähes identtiseltä Fimkiin. Kurssi laskee, kukaan ei osta ja kaikki on sekaisin.

Hyvin te vedätte Fitcoin&co! Mikäs burnrate tällä kertaa?

0 Likes

#147

LOL:) Näyttää olevan luotettava viritys tää Fitcoinin decentralized…siis huijaus 3.0

0 Likes

#148

HEATin kaupallistaminen edistyy.

Heat Ledger has been selected to do a blockchain pilot project for ABN AMRO bank!

1 Like

#149

Onnea HEAT :wink: On mukava nähdä hedelmiä pitkän uurtamisen jälkeen.

1 Like

#150

HEAT 1.0 beta julkaistu… https://github.com/Heat-Ledger-Ltd/heatledger/releases

Lohkopalkkiot kohta käynnistyvät myös.

Tuon ABN AMRO pilotin myötä on ilmeisesti kehittymässä myös HEAT Development Kit, jonka avulla voi sitten hyödyntää HEAT lohkoketjua erilaisiin sovelluksiin microservices rajapinnan avulla.

Kiinnostus tuntuu kasvavan - tällä hetkellä volyymit 20 BTC luokkaa, joka lähes kokonaan HEATin omassa hajautetussa Asset Exchangessa. Alkuvaikeuksien jälkeen alusta tuntuu pyörivän varsin sujuvasti.

1 Like

#151

Projekti on herättänyt mielenkiintoa ja mukava nähdä tasaista vaihtoa vaikka ollaan vielä pienissä volyymeissä. Momentti on kohdillaan ja huomenna uudelleenkäynnistyvät lohkopalkkiot varmasti siivittävät taas eteenpäin.

Sen lisäksi tuo HDK-paketti on jotakin mitä mielenkiinnolla tulen seuraamaan vaikka oma tietotaito ei riitä sen hyödyntämiseksi.

0 Likes

#152

Tosiaan sentimentti on viime aikoina muuttunut varsin hyväksi, saatuamme Heat Walletin Decentralized Asset Exchangen ja BTC gatewayn toimimaan kuten niiden tässä vaiheessa on tarkoitus toimia. Alustava blockchain-järjestelmädiili ABN AMRO:n kanssa toi ilmiselvää nostetta ja tokenien helppo treidattavuus firman oman heatwallet.com:in kautta laskee kynnystä uusille tulijoille.

Lohkopalkkioiden on määrä käynnistyä uudelleen huomenna 19.4. eli 8 HEAT jaetaan ulos joka lohkossa. POS-kryptovaluutojen kuten HEATin louhiminen ei vaadi konetehoa, vaan pelkästään valuuttayksiköiden omistusta, ja on näin selkeästi tuottavaa silloin kun tokenin arvo on vielä alhaalla. Tämä laskuri http://heatpool.xyz/ näyttää tuottotasoja huomattavasti alakanttiin, sillä se laskee tuottotason pohjautueen siihen että koko yli 25 miljoonan HEATin verkosto osallistuisi takomiseen. Sitä voi kuitenkin käyttää paremman puutteessa.

Heat-noodeja on p2p-verkossa nyt sadan luokkaa, määrän kasvaessa voimakkaasti

http://heatnodes.org/

HEAT on vakiinnuttanut paikkansa Coinmarketcapin päivittäisten top10-nousijoiden joukossa, mikä tietenkään ei ole mikään sankariteko pienellä 10-20 tuhannen euron päivävolyymilla. Sitä on kuitenkin mukava seurata!

0 Likes

#153

HEATin louhiminen on tällä hetkellä varsin tuottoisaa - täältä voi seurata: https://heatbrowser.com/report.html

CCEX on myös integroinut HEATin vihdoin - https://twitter.com/cryptocurrencyx/status/854835654458560525

0 Likes

#154

Investointiryhmittymä rantautuu HEATin pariin mutta kukaan ei ole halukas myymään :slight_smile: Ostopuoli näyttää hyvältä. http://heatnodes.org/?page_id=217

0 Likes

#155

Niinpä😊

Kannattaa tosin muistaa, että tällä ryhmittymällä Fitcoinin johdolla on sysimusta historia “sijoittajien” rahojen puhaltamisesta. Mutta luulen, että tälläkin kertaa löytyy hyväuskoisia…

0 Likes