$$$ GUNBOT - Automaattinen vaihtobotti Poloniexiin $$$

Moro! Ite oon melko uus täällä foorumilla, mutta pakko oli tulla mainostamaan tätä bottia niille, joita automatisoitu vaihtaminen ja voittojen tekeminen kiinnostaa.
Itsehän tätä bottia siis käytän myös ja siten tiedän, että on laatutuote kyseessä. Olen itse saanut noin 1% tuottoa päivässä, kuten on lähes kaikki muutkin kyseisen botin omistajat.

Kysehän siis on tälläisestä Poloniex-vaihtopaikkaan tehdystä botista, joka automaattisesti ostaa kryptokolikoita kun niiden hinta laskee, ja myy, kun niiden hinta nousee.
En nyt tässä ajatellut sen suurempaa saarnaa botin toiminnasta pitämään, mutta kiinnostuneet voi lukea lisää täältä: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1715214.0

Jos haluat ostaa botin, ota yhteyttä botin myyjään bitcointalkissa “Gunthar” tai Telegramissa @GuntharDeNiro

Jos haluat ostaa botin hieman halvemmalla, voit sanoa Guntharille: “I was referred by Henkkaa”, joka oikeuttaa 10% alennukseen botin hinnasta (maksat 0.09btc, mieluummin kuin 0.1btc). Jos ostatte Bitifystä, lähettäkää myyjälle viesti “Discount code: HENKKAA”, niin saatte saman 10% alennuksen siellä.

Jos on jotain kysymyksiä, kysykää pois, vastailen parhaani mukaan täällä.

EDIT. Nyt on tullut 600 ostajaa täyteen, ja botti on nyt saatavilla myös Bittrexiin ja Krakeniin.

Onko tullu tuloja? varsinkin nyt kun kurssi on sukeltanut jonkunverran? (se kyllä nousee aikanaan)
Vitsi jos tämä toimii niin kaveri on kehittänyt niin hyvän vaihtorobotin että sitä voisi ehkä soveltaa investointipankkiasteella :smiley:
hmm. vai olisiko kyseessä vain koje joka toimii tietyssä ympäristössä hyvin ja sitten välillä voipi tullakin niitä tappioita…
Kurssien scalppaaminen on “ammattilaisten taidoilla” varmaan tuloa :wink:

Uusi acco sillä rekisteröidyin antamaan palautetta.

Tällä hetkellä on itellä botin testaus menossa noin kolmatta päivää. Botti on vielä suht betassa ja muutamia bugeja löytyy mutta devi on vastaileva ja ahkerasti päivittää eli vaikuttaa lupaavalta. Botilla voi tietysti myös hävitä sillä markkinat voivat kryptomaailmassa heilahdella lyhyessä ajassa todella paljon, onkin itsestä kiinni mihin markkinaan ja mihin aikaan laittaa botin pyörimään, mutta valinnan ollessa hyvä botti tekee juurikin kuin sen pitää - tradeaa oikeaoppisesti indikaattoreiden mukaan ja luo pientä voittoa.

Perustajan viestiketju on pitkä luettavaksi. Saako tämän runnaamaan OS X käyttiksellä samoilla toiminnoilla
tai onko käyttjillä ollut siinä ongelmia ?

@Kilpi
Saa toimimaan OS X:llä ihan yhtä hyvin kun kaikilla muillakin käyttöjärjestelmillä. Laita viestiä @GuntharDeNiro Telegramissa niin saat OS X latauslinkin.

@Raparperi
Itse olen käyttänyt tätä bottia viikon putkeen 1.8BTC pääomalla, ja tuloja on tullut ~0.21BTC. Onhan siinä tietysti omat riskinsä, mutta kryptomarkkinat on niin heitteleväisiä, että jos hyvät valuutat valitset niin melko mahdotonta jäädä tappiolle. Botilla on nyt 270 omistajaa, joista yksikään ei ole tappiolla.

Bottiin on tulossa tulevina viikkoina lisää vaihtoalustoja, kuten Kraken ja Bitfinex. Myös uusia älykkäämpiä vaihtostrategioita on kehitteillä voiton maksimoimiseksi. Täältä Bittirahasta ostajia botille on löytynyt jo viisi.

Bumppia.

Ostajia Bittirahasta löytynyt jo 7, ja kaikki vaikuttaa olevan tyytyväisiä. Varsinkin kun bitcoinin kurssi sukeltaa, botti tekee maksimaalista voittoa, kun altcoinien hinta raketoi.
Samaisella 1.8BTC pääomalla on nyt voittoja tullut yhteensä 0.34BTC.

Bumps.

Ostajia löytynyt taas muutama lisää täältä, kaikki yhä tyytyväisiä.
Pääoma lisääntynyt 3.2BTC:hen ja voittoja nyt 0.54BTC.
Botti on nyt tehty myymään nopeammin jos jollain coinilla on nopea pumppi. Tuottoa tulee nyt noin 1,5% päivässä.

Jos jokin asia on on liian hyvää ollakseen totta… niin se tälläkertaa on :wink:
Varovaisuutta kaikille kokemattomille jotka riskeeraa kaiken kerralla…
Yks mitä näissä “softissa” aina on ja tulee olemaan on se, että olette myös hakkereiden aivan lempikohteita. NS. jos hakkerin näkökulmasta miettis niin oliskohan pikkaisen helppo paikka päästä vaikka softan kautta varastamaan jotenkin coineja…
Toivottavasti kaikki kuitenkin saavat voittoja ja rikkauksia ja onnellisuutta. Eikä joudu höynäytetyksi tai huijauksen / varkauden uhriksi.

Näinhän se olisi, jos pystyisi API avaimen avulla nostamaan rahoja, mutta ei pysty.
Bumps.
Pääomaa on nyt n. 4BTC, ja voittoja 0.8BTC.
Botista tullut versiot nyt myös Krakeniin ja Bittrexiin.

Bump.
Itellä on nyt käytössä uudet asetukset botille, tuottoja tulee n. 2-5% päivittäin.

sitä ollaankin sitten miljonäärejä loppuvuodesta;)

En nyt jaksa miettiä suomennosta, mutta kuten englanniksi sanotaan:
Market conditions apply

Eikö edes tänään tullut turpaan botilla?

tai ainakin altit ollu polossa aika laskussa… vai onko se vain btc nousu… en ole kyllä FIATiin verrannut.

edit.
Meinaan vaan, että tulee aika kiva summa jos oikeesti tollai menee joka päivä.

4000e sijoituksella, 2% päivässä tekee 200ke 200 pvässä ja jos sais sen 3% päivässä, niin se tekee jo 1,4miljoonaa euroa 200 päivässä.

Tosin miinus päivät tuhoaa sen nopeasti. Helppona esimerkkinä. -50% jos tippuu arvo, niin tarvitaan +100% että se on samoissa.

Kyllähän coinien arvo laski toki, -25% pahimmillaan joissain coineissa, mutta hinta nousi takasin ~kahessa päivässä. Koska ei pysty tradeemaan näitä coineja enemmän kun parin bitcoinin edestä kerrallaan, niin aikalailla 10btc on pääomakatto asetuksille mitä itse käytän. Tämän takia ei tulekaan miljoonäärejä, vaan tuotot käytännössä lasketaan ‘simple interest’ periaatteen mukaisesti, eli alkuperäisestä pääomasta.

Joo… sehän se onkin käytännössä, että pääoma kun nousee, niin ei voi samanlailla käydä kauppaa. Kun se oma kaupankäynti alkaa vaikuttamaan kurssiin niin voimakkaasti.

En tiedä miten botti toimii, mutta eikös niitä voisi sitten hajauttaa useampaan coiniin, että kun käyt vaikka 2btc kauppaa jossain, niin otat 10 coinia ja käyt niillä jokaisella 2btc kauppaa.

Tietysti sitten pitäisi vastaavasti olla perillä 10 eri coinista ja niiden volatiliteetista… vai?
Vai pystytkö ottamaan minkä vaan coinin ja asettamaan botin siihen hyvillä asetuksilla sen kummemmin kyseistä coinia ja sen käyttäytymistä tuntematta?

Juuh, omasta mielestä botti tuottaa sen verran itselle, että käytän runsaasti aikaa eri coinien tutkimiseen ja parempien asetusten löytämiseen. Tällä hetkellä botti tradeaa 57 eri coinia bitcoinia vastaan. Sitten kun sitä pääomaa alkaa kertymään enemmän (10k€+), niin alan jakaa sitä useammalle polo tilille, jotka kaikki on linkattu pääkäyttäjään, mutta jokaisen botti pyörii eri asetuksilla.

Täältä bittirahasta on nyt tullut varmaan 15-20 ostajaa jo, eikä kukaan ole tähän mennessä valittanut.

Bumppia tähän lankaan taas pitkästä aikaa. Viimeisen kolmen viikon aikana on tullut 122% tuottoa.

Siellä forumilla suositellaan käytettäväks vps. Mitä palvelua suosittelette?

Ja mikä ero vps ja vpn?

VPN piilottaa oman IP:si kun vaikka surffailet netissä, kun taas VPS on tietokone jota voit vuokrata. Sitä käytetään etäyhteyden avulla.

Hyvä vaihtoehto on Saksalainen contabo.com

Nostetaas tätä ketjua taas ylös