Bitcoin siirto OIKEASTI jumissa

Kiitän jo valmiiksi kaikkia auttajia…

En ihan hirveästi ole käyttänyt Bitcoineja sen jälkeen kun muutama vuosi sitten ostin sijoitusmielessä niitä. Nyt kun yritin päivittää auttamatta vanhentuneen lompakon uuteen (jouduin lähettämään uuteen lompakkoon), niin tein aloittelijavirheen ja laitoin liian pienen palkkion. Bitcoin siirtoni on ollut nyt jumissa 2 viikkoa.

“Received Time” tuntuu aina nollaantuvat kun käyn katsomassa siirron tilannetta blockexplorer.com:sta.

Tässä on kaksi vaihtoehtoa. Joko poistat siirron vanhasta lompakosta ja teet sen uudelleen riittävällä kululla tai sitten käytät uutta lompakkoasi lähettämään sen konfirmaamattoman siirron eteenpäin siten, että tekemässäsi uudessa siirrossa on riittävästi kulua kattamaan kummankin siirron kustannukset.

Tarkempia ohjeita ei oikein voi antaa tietämättä mitkä lompakot ovat kyseessä.

MultiBit Classic 0.5.19 käytössä ja siitä yrittänyt tehdä siirtoa puhelimen Coinomiin.

Paras ratkaisu olisi jos saisi nuo peruttua rai tehtyä uusiksi jotenkin…

Multibit classicissa pitäisi olla jossain valikossa “reset blockchain and transactions” tyyppinen valinta. Se unohtaa kaikki transaktiot ja synkronoi ne uusiksi verkosta, mutta hakee vain vahvistuneet siirrot. Sen jälkeen voit yrittää tehdä siirron uudelleen.

Muista kuitenkin varmuuskopioida lompakko ennen kuin säädät sen kanssa.

Resetti tehty ja tilanne edelleen sama. Ymmärränkö nyt väärin, vai onko nuo coinit nyt oikeasti siirtyneet vai missä mättää? Tosiaan kaksi viikkoa ovat olleet jo reissulla…

Moi. Jokainen siirto saadaan lähtemään käyttämällä Viabtc.com palvelua, jos ei muuta.

Tosin yksi siirto maksaa noin 25 dollaria… Itselläkin oli jumissa muutama siirto viime viikolla ja he onnistuivat louhimaan jokaisen maksua vasten.

Bitcoin siirto ei koskaan ole siirtynyt ilman vähintään yhtä konfirmaatiota. Konfirmaatioon pointti on nimenomaan se, että sen jälkeen siirtoa ei hevillä peruta. Täytyy kyllä sanoa, että olen hitusen hämmentynyt jos resetti ei heittänyt sitä konfirmoimatonta pois lompakosta. Se on kaikilla muilla multibit käyttäjillä toiminut siihen.

Kiitos Otso, olenkin tuota sivua selannut jo ennen. Taidan kokeilla tuota seuraavaksi…

Kiitos elriel vinkeistä.
Ymmärsinkö nyt oikein, että jos ei ole yhtään vahvistusta ja tekee resetin, niin pitäisi poistua tällainen siirto? Ja yksikin vahvistus suorittaa bitcoinien siirron? (ainakin näennäisesti)

Otin yhteyttä myös Multibittiin, jos sieltä osaisivat neuvoa tai kertoa miten tämä voi yleensäkin olla mahdollista.

Terve,
Itselläni Multibit HD, ja kaksi lähetystä jumissa, sekä loput varat “saapumassa”. Eli lompakko näyttää siis nollaa.
Muutamaan kertaan kokeillut repair wallet, ei muutosta.
Siirtomaksut ilmeisesti alkuasetuksena ollut nollassa, saanko jälkikäteen nostettua siirtopalkkiota, tai peruutettua siirtoja?

Kiitos

Jos siirrolla ei ole vahvistusta pienen kulun vuoksi, sen voi yleensä korvata siirrolla jossa on riittävä kulu ja saada se uusi siirto vahvistumaan. Tämä on syy sille, että vahvistuksettomia siirtoja ei hyväksytä maksuna yleensä. Lähinnä ongelmana on saada se vanha siirto lompakosta pois, että sen voi yrittää tehdä uudelleen.

multibitin kanssa se on yleensä hoitunut tuolla reset blockchain & transactions toiminnolla. Sen pitäisi tyhjentää lompakosta kaikki transaktiot pois ja sen jälkeen hakea verkosta transaktiot uudelleen. En ole koskaan aikaisemmin kuullut, että se hakisi vahvistamattomankin siirron uudestaan.

Toinen vaihtoehto on tosiaan tehdä vastaanottavasta lompakosta sille jatkosiirto kululla joka riittää kattamaan molempien siirtojen kulutarpeen. Se on hitusen kalliimpaa, koska siinä joutuu maksamaan kummankin siirron kulut, mutta voi olla helpompi tehdä käytännössä.

Tuosta viabtc sivustosta sen verran, että olen sen avulla saanut eteenpäin kaksi siirtoa tosi ruuhkaisenakin aikana. Se on ilmainen, mutta ottaa sisään vain 100 siirtoa tunnin aikana. Eli jos ensin sanoo, että siirrot on täynnä niin yrität vaan uudestaan heti tasatunnin vaihtumisen jälkeen. Eli käytännössä nyt klo 14:00:00. Omalla kohdallani ei tarvinnut olla edes erityisen nopea. Vielä minuutinkin päästä toimi.

https://www.viabtc.com/tools/txaccelerator/

2 tykkäystä

Kiitos, auttoi tuo viabtc, molemmat maksut eteni maaliin.

1 tykkäys

Tänään ehdein kokeilla tuota ViaBTC:tä. Yritin kaikkiin siirtoihin, jotka ei ole mennyt läpi. Kahdesti. Ei vaikutusta.

ViaBTC kyllä otti homman hoitaakseen (olin kahteen kertaan tasatunnein paikalla), mutta en huomannut missään mitään vaikutusta. Voi olla, että vaikuttaa vasta myöhemmin, mutta ainakaan vielä en ole nähnyt mitään ja on tuosta jo muutama tunti aikaa.

Mietin, että voinko jotenkin vaihtaa tuon lompakkosovelluksen toiseen, jotta voisin oikeasti tyhjätä nuo vahvistamattomat siirrot? Nyt on siis tuo Windows-pohjainen MultiBit Classic v. 0.5.19 käytössä.

Nyt aamulla tein kolmannen pyynnön tuonne viabtc:n, ja vartissa liikahti siirto eteenpäin.

Yön aikana oli ainakin yksi kolmesta siirrosta mennyt maaliin eli toivoa on! Kiitos KAIKILLE vinkeistä! Nyt tietää miten tässä voi onnistua, joten loppu on vain ajan kysymys :heart: :sob:

Kun on laittanut tuonne viabtc:hen niin se siirto menee siis periaatteessa seuraavaan viabtc:n louhimaan lohkoon. Ihan aina ei ehkä mene seuraavaan lohkoon, eli ei ole ihan niinkun junan vessa. Esim. täältä voi seurata koska niille tulee lohkoja:

https://www.blocktrail.com/BTC/pool/viabtc

Mulla on ollut kaksi BTC-siirtoa jo yli viikon jumissa, ikuisessa “unconfirmed”-loopissa eikä loppua näy.

Summat on 5mBTC luokkaa joten mitään 25 dollarin feetä en ala maksamaan.

Tuon viabtcn kautta “tasatuntipyyntö” ei maksa ylimääräistä.

Tuon ViaBTC:n kautta ei näytä pystyvän tällä hetkellä tekemään pyyntöjä. Onko muita palveluita millä saisi siirtoa nopeutettua? Myceliumilla lähetetty siirto ollut jumissa jo hyvän tovin.