Yksi parhaista ICO hankkeista vuonna 2019

Terve. Haluan esitellä teille yksi parhaista ICO hankkeista lähitulevaisuudessa.

Miksi se on paras?

Tällä hetkellä kryptovaluuttan yksi suurimmista ongelmista on se että sitä on vaikea käyttää. Miksi?
Koska se ei ole vakaa ja siksi se ei voi suorittaa rahayksikön toimintaa. Ja tästä syystä sitä käytetään edelleen kaupan välineenä pörssissä, ja tämä on erittäin huono. Mutta pian se on erilainen, koska ensi vuonna on vakaata valuuttaa.

Mitä me teemme?

Diamond Network -tiimi luo kolikon, joka on täysin varustettu timantilla. Ehdottomasti kaikki kolikot on varustettu 0,04ct timanttilla. Jokainen voi milloin tahansa vaihtaa kolikon fyysiselle timantille.

Miksi tarvitset tätä tuotetta?

Nykyisessä muodossaan oleva pankkijärjestelmä on jo vanhentunut, ja se olisi pitänyt korvata rehellisemmillä ja luotettavimmilla tekniikoilla pitkään. Harvat tietävät, miten pankit todella toimivat. Pitkään aikaa rahaa ei ole varustettu jalometallilla ja painettu missä tahansa määrin, mikä aiheuttaa inflaation. Kuten jo ymmärsitte, pankit ei takaa luotettavuutta. Ja tiimimme on asettanut tavoitteekseen luoda vaihtoehdon nykyiselle pankkijärjestelmälle, jossa jokainen kolikko on varustettu timantilla ja luo siten vakaan kolikon epävakaalle cryptocurrency markkinoille.

Ja tämä on vähiten, mitä antaa tuotteemme, jos olet hyvin perehtynyt taloustieteeseen, rahoitukseen ja cryptocurrency markkinoille., niin ymmärrät tämän tuotteen mahdollisuudet. Jos et ymmärrä tarpeeksi, ei ole mitään pelottavaa.

Kysy kysymyksiä täällä jos jotain kiinnostaa.
Voin myös vastata selkeämmin ja kerro lisää, jos olet kiinnostunut osallistumisesta tai yhteistyöstä mutta yksityisessä keskustelussa. Kiitos huomiosta!

Kyllähän näitä stablecoineja on jo vaikka hurumykke. Miksi niitä pitäisi saada lisää?

Saksalainen ystävämme on jo keksinyt timantit. https://bit.diamonds

Ah, puhutkin aiheesta, saa mulle jo hyvän mielen.

Hei, bit.diamond DMD ei ole vakaa kolikko. Eli ne tekevät aivan toisenlaisen tuotteen

Hei, mitkä ja miten niitä tuetaan? Useimmat niistä, jotka nyt ovat markkinoilla on tarkoitettu pelaamiseen pörssissä. Semmoisija kuten meidän ei vielä ole. Lue whitepaper https://cdiamondcoin.com/media/Strategic_White_Paper_eng_V.4.3.pdf

Lue meidän whitepaper jos kiinnostaa https://cdiamondcoin.com/media/Strategic_White_Paper_eng_V.4.2.pdf. Siellä enemmän tietoa

Menestystä hankkeellesi.
Kyllä, pankkijärjestelmä on kaiken talousahdingon takana ja pitääkin kaataa.
Oman pienen korteni olen kantamassa kekoon kansalaisaloitteella joka alkaa 15 pv.


Jos vain saat vaihtoehtoisen systeemin pankkijärjestelmälle, niin ehdottomasti olen mukana.