Voiko vanhoja 2013 bitcoineja myydä?

Hei! Tuttavallani on kryptovaluuttaa (bitcoin), jonka hän on ostanut 2012 tai 2013 bittiraha.fi -sivuston kautta. On maksanut Osuuspankista ja Bitcoinit ovat menneet lompakkoon. Ei onneksi easywallet.org, vaan nähtävästi blockchain.com. Ovat nyt jossain tuolla, johon on olemassa identifier, password ja bitcoinaddress. Lompakko avautuu! Varat näkyvät!! Hän haluaisi myydä kaikki. Mutta ei kuulemma käy??

Oli saanut tietää että Coinmotion -palvelussa voi myydä vain niitä bitcoineja, joita on ko. palvelun kautta ostanut (ei aikaisempia) ja että bittiraha.fi -palvelu ei enää myy noin vanhoja bitcoineja.

Kuinkahan tässä pitäisi menetellä? On kyseessä sen verran vanha ihminen että saa lompakon auki, mutta ei osaa edes siirtää niitä mihinkään. Ja parempi on että ei lähde noilla vanhoilla rakkineilla edes yrittää. Niissä ei varmaan ole juuri tietoturvaa jäljellä. On varmaan survaillut siellä sun täällä :wink:

Voikohan bittirahasta tai Coinmotion palvelusta tilata asiantuntian, siis ihan “avustajan” kuin liikuntavammaiselle, joka ottaisi asiakkan vastaan ja avustaisi siirroissa muilla ajanmukaisilla laitteilla.
Veron voisi maksaa valmiiksi (siirto vero.fi). Veron osuus verottajalle ja oma osuus omalle (OP).

Jos tämä mahdollista, pyytäisinkö häntä ottamaan mihin yhteyttä? Lähinnä kai se olisi puhelin johon voisi soittaa ja sopia tapaamisen. Hän tulee paikalle sovittuba aikana taksilla. Oletamme että paikka on Jyväskylä?

Tämänkin asian lupsin hoitaa jo vuosia sitten. Nyt kun kurssi on tätä, niin tästä selviäsi vielä kunnialla. Kiitos.

1 tykkäys

Kyllä ne vanhat bitcoinit toimii ihan yhtä hyvin kuin uudetkin. Coinmotionin private banking auttaa. Soittoa vaan Coinmotionin asiakaspalveluun tai laita asiakaspalveluun viestiä.

Yleensä aika suoraviivainen homma, kun salasanat ja muut tiedot tallessa. Jyväskylässä onnistuu, lisäksi Coinmotionilla on toimisto myös Tampereella ja Helsingissä. Henkilökohtainen palvelu maksaa tietysti, mutta pienentää tietty riskiäkin, että ei itse mokaa mitään.

1 tykkäys

Coinmotioniin voi myös siirtää muualta ostettuja bitcoineja, eli onnistuu itsepalvelunakin niin, että luo itselle tilin Coinmotioniin ja siirtää rahat vanhasta lompakosta omalle Coinmotion-tilille. Se kyllä onnistuu varsin helposti, mutta tietysti jos summa tuntuu liian suurelta kadotettavaksi, niin Coinmotionin private banking auttaa.

1 tykkäys

Kiitos. Laitamme asiaa heti eteenpäin.
Törmään heti tällaiseen ongelmaan. Coinmotion yritykseen ei voi ilmeisesti soittaa?
coinmotion, com/fi jne… eri variaatioiden kauttaa ei selviä puhelinnumeroa. Ei sitä kerro myöskään 118. Olisiko teillä antaa puhelinnumeroa niin pääsemme asian kanssa eteenpäin?
Tai olisiko jokin osoite, johon voisi toimistoaikana mennä.
Kiitos

1 tykkäys

Täällä: Yhteydenotto - Coinmotion: Invest in Crypto Securely

Asiakaspalvelu puhelimitse on maksullinen, mutta ei siinä puhelimen päässä tarvitse onneksi koko asiaa hoitaa, vaan saa kuitenkin ohjeet alkuun tai ohjaavat private bankingiin, riippuen siitä minkä kokoinen summa on kyseessä.

1 tykkäys

Varo huijareita. Älä kuuntele esim yksityisviestejä jossa joku ehkä esittää olevansa Coinmotionin asiakaspalvelija tai vaíkka sanoo olevansa matti meikäläinen ja haluaa vain auttaa.

Voi olla kyllä mahdollista että huijarit ei täällä palstalla vieläkään vaanisi mutta…

Pidä siis huolta että itse otat(te) yhteyttä tuonne ihka-aitoon coinmotioniin sitä kautta kuin Zouppen tuossa neuvoi. Ettekä ota apua vastaan tuntemattomilta korvausta vastaan taikka ilman korvausta, todennäköisesti joku sitten vaan vie sen koko omaisuuden ja se siitä sitten.

2 tykkäystä

Olisiko mahdollista saada tuo asiakaspalvelun maksullinen puhelinnumero?

Hei, zouppen laittoi jo linkkiä tuossa yläpuolella. Tässä vielä uudestaan

Kiitos. Tällä päästään eteenpäin.