Voiko maksupalvelulla maksaa yksityiselle henkilölle, kun kyseessä on vuokra?

Ensimmäinen lasku maksettu Bittirahan palvelussa, mutta kysymyksiä herää samalla mitalla…

Tiedän, että sivun alareunassa lukee, että sinun pitää olla yrityksen asiakas maksaaksesi… Mutta entäpä tilanteessa, jossa:
-Maksetaan vuokra
-Maksun saaja on yksityinen
-Maksussa täytyy olla tietty nimi ja viesti
Silloinhan, kun myy bitcoinit Bittipössissä tilillä näkyy “Prasos oy”, joka ei oikein kerro, että kyseessä on vuokra.

Olenko ymmärtänyt oikein, että tälläisessä tilanteessa ainut keino on vääntää kättä vuokranantajan kanssa maksutavasta? Kyseessä on aika vanhan ikäpolven ihmisiä, joilla ei ole mitään kiinnostusta edes tietää Bitcoinista…

Vai olenko taas herkkänahkainen?

Onhan tämän suunnitelman toteuttamisessa hieman käytännön ongelmakin, kun erityisesti kelan mielestä käsittääkseni minun OP:n tillä pitää näkyä maksu vuokrasta eikä missään
“pelimerkki” “oravannahka” valuutassa… (Wanhoilista sukupolvea lainaten…)

Helpoin lienee odottaa, että pääsee töihin ja irti kelasta… Mutta helpoin tie ei ole yleensä se taivaan aikaiseva ihannetilanne… Elääkö kaatuvassa rahajarjestelmässä orjallisesti vai ottaa kunnon askeleen tulevaisuuteen…

Vielä herää kysymys, että onko miten hyvin onnistunut rahajärjestelmästä irtautuminen muilla suomen Bitcoinaajila?

Ehtoja pitäisi vähän tarkentaa, mutta se on ihan sallittua ja suhteellisen normaalia että maksetaan vuokra laskupalvelun kautta yksityiselle henkilölle. Myös huuto.net -maksujen maksaminen hoituu tuota kautta. Tilauksen kommenttikenttään on hyvä kuitenkin selventää asiaa hieman meidän kannalta.

Maksun viestikenttään voit laittaa mitä hyvänsä niin ei sillä ole merkitystä että maksajana lukee Prasos. Laitat viestikenttään sen olennaisen infon.

Mitä tulee tilitapahtumiin, niin tietääkseni ainoastaan sossu on kiinnostunut tilitapahtumista. Ei Kela.

[quote=“Technomage, post:2, topic:2153”]Ehtoja pitäisi vähän tarkentaa, mutta se on ihan sallittua ja suhteellisen normaalia että maksetaan vuokra laskupalvelun kautta yksityiselle henkilölle. Myös huuto.net -maksujen maksaminen hoituu tuota kautta. Tilauksen kommenttikenttään on hyvä kuitenkin selventää asiaa hieman meidän kannalta.

Maksun viestikenttään voit laittaa mitä hyvänsä niin ei sillä ole merkitystä että maksajana lukee Prasos. Laitat viestikenttään sen olennaisen infon.

Mitä tulee tilitapahtumiin, niin tietääkseni ainoastaan sossu on kiinnostunut tilitapahtumista. Ei Kela.[/quote]
Tuo kyllä selvensi asiaa… Kiitos… Voisi muuten tosiaan olla maininta tolla laskusivulla, että millaiset maksut käy nyt tarkasti ottaen käy… Jonkunlainen hieman tarkempi ohjeistus, että milloin käytetään Bittipörssiä ja milloin Laskupalvelua…

Laskupalvelun ehtoja on nyt hieman päivitetty. Perusperiaatehan on se, että Bittipörssiä käytetään kun myy bitcoineja itselleen. Laskupalvelua kun on maksamassa jostain.

Kaikenlaiset laskut käyvät, ei siinä sinällään ole mitään rajoituksia.