Voiko ICO tuottoja käyttää louhintahallin rakentamiseen?


#1

Moro,

Voiko ICO:n tuottoja käyttää esim louhintahallin rakentamiseen? Jotkut sanoo, että voi ja toiset sanoo, että ei voi. Mikä on asian oikea laita?


#2

Terve,

Rahalla voi ostaa mitä haluaa jos toinen on valmis myymään ja hyväksyy maksun.

Se kenellä on rahaa, se saa itse päättää mihin ne käyttää.

varoitus: ICO (initial coin offering) tällähän kerätään rahaa (ostovoimaa arvoa) jotta kolikoilla voisi tehdä jotain tulevaisuudessa. Tarjotaan jotain myyntiin tietyin ehdoin. ICO :lla kerätyt rahat, niillä voi kukin tehdä mitä haluaa. Kuitenkin jos lupauksia ja sopimuksia rikkoo, usein rahansa menettäneet kokee vääryyttä, niillä jotka ovat huijanneet rahaa on yleensä aika huono maine.

Vastauksena kysymykseesi, mikä sinua estää tekemästä mitään?

Raparperi


#3

Moro,

Joo tota mulla on ollut toi ASIC hashaus (BTC) pitkään mielessä, haaveilen kahdesta työstä (illat, viikonloput, pyhäpäivät, vapaat). Alottaisi pienemmällä voluumilla kotona, kun tuo yhden muron ASIC lakkasi toimimasta tossa 09.2018 tienoilla tänä vuonna. Toimi ihan moitteetta monia vuosia. Tappiotahan se tuotti, oli haaveena ASIC “Blockie” (Bitcoin poolilta) huono säkä ei osunut minuun noilla tehoilla.


#4

Saadaanko me lisätä tänne Bitcoin Cash tippi botti niin voin tippailla Hannua jokaisesta viestistä jonka se kirjoittaa ja se saa jonain päivänä hyvän asicin :slight_smile:


#5

Olis pikkasen tarve rahalle aina joka kuukausi, siksi tuota ASIC hashing projektia.