Viskipuolue - uusi liberaalipuolue, ehkä myös bitcoin-myönteisin puolue?

“Turhaa sääntelyä ja holhousta vastaan, järjen ja vapauden puolesta”.

Kunnon liberaalipuolueita ei oikein suomen poliittisella kentällä ole, joten ihan kiva nähdä tällainen. Tällä hetkellä viskipuolue kerää kannattajakortteja, jotta pääsisisi puoluerekisteriin.

Viskipuolue sai myös näkyvyyttä tempauksistaan, jossa jaeltiin ilmaista viskiä ohikulkijoille eri tapahtumissa. Samalla kerättiin kannattajakortteja.

Kannattajakortteja täältä: http://viskipuolue.fi/kannattajakortit/
Jäsenyyden voi myös maksaa bitcoineilla: http://viskipuolue.fi/jaseneksi/

Jäsenmaksun maksaminen bitcoineilla poistettiin teknisten hankaluuksien vuoksi, mutta nyt voi ihan lahjoittaa suoraan bitcoineja viskipuolueelle osoitteeseen 1NBL3DXDigMkJcjaeZPkzJDVN7AWYTTMN1

Osoite nähtävillä viskipuolueen etusivulla.

http://viskipuolue.fi/

Kannatan ehdottomast Viskipuolueen kannattajakorttien täyttämistä jokaiselle Bitcoin- tai markkinamyönteiselle henkilölle.

Myös Piraattipuolueen kannattajakortti kannattaa allekirjoittaa. Esim. sivulta www.allekirjoita.fi voi ryhtyä tähän projektiin.

Myös Piraatit ovat erittäin Bitcoin-myönteisiä ja esimerkiksi keräsivät viime vaaleissa suurimman osan vaalirahoituksestaan Bitcoineilla.

Rahahan niille kommareille aina kelpaa :smiley: Mutta muuten aika vähän mitään erityisen järkeviä kannanottoja piraateilta bitcoineista on tullut. Puolueohjelmassa taisi olla maininta siitä että bitcoineja ei saa reguloida liikaa tjsp.

Bitcoinin ongelma on lähinnä se, että se on aika epäpoliittinen, ja politiikka taas houkuttelee sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole erityisesti kiinnostuneita vähentämään keskushallintovaltaa. En esim. usko että piraateissa on hirveästi ihmisiä, jotka käyttäisivät bitcoineja niin paljon että esim. niiden henkilöverotus tai verotus liiketoiminnassa kiinnostaisi. Yhdistyksenä piraattipuolue toki käyttää bitcoineja, mutta niiden verotus on erilaista joten se miten bitcoineja käsitellään yhdistysten kohdalla ei taas “tavallista kansaa” juuri koske.

Viskipuolue. Vaalibiisi räbää. On tätä vähän vaikea ottaa vakavasti. :smile:

Eiköhän joku viranomainen ehdi pian kieltämään viski -sanan käytön puolueen nimessä. :yum:

Viski-nimen käyttäminen taidettiin kieltää jo tapahtumien yms nimissä, joten mikseipä puolueidenkin :smiley:

Eikös koko puolue ole saanut nimensä tästä viski-sanan bannaamisesta? Muistaakseni jotenkin noin se meni, eli valvontaa vastustava protestipuolue.