Virheellinen s.posti osoite rekisteröityessä Bitcoin luottokortti tiliä

Annoin vahingossa väärän s.posti osoitteen kun tilasin bitcoin luottokortin. Ehdin tallettaa kyseiselle tilille lähes 0.5 btc:tä.

Nyt kun ajattelin käyttää bitcoineja, niin en pääse s.posti osoitteeseen koska kuten mainitsin antamani s.posti osoite oli väärä, enkä näin ollen pääse lukemaan pin koodia jonka he ovat lähettäneet s.postiin jonka annoin.

Itse salasana tilille kyllä löytyy ja tarkka bitcoin siirto myös (yksi siirto).

Kysyessäni heiltä voiko he vaihtaa antamani väärän s.posti-osoitteen oikeeseen osoitteeseen, niin vastasivat kielteisesti.

Eli menetin väärän s.postin takia 0.5 bitcoinia, onko tämä palstalaisten mielestä oikein?

Etkö voi varata ko. “väärää” sposti-osoitetta ?
Onko se joku gmail.com tms. vai kotimainen?

Kyseessä on gmail osoite. Gmail vaatii vähintään 6-merkkiä s.postia rekisteröityessä ja tässä minun väärässä osoitteessa on 5-merkkiä…

Täytyy kokeilla jos Google möisi osoitteen.

Tämän vuoksi bitcoin on vielä alkutekijöissä, koska kaikenlaista kimuranttia on vielä edessä ennenkuin normaalit kuluttajat luottaisivat siihen TÄYSIN.

Mikä firma on kyseessä?

He toimivat lainvastaisesti kun eivät anna sinun muuttaa sähköpostiosoitetta. Uhkaa heitä oikeustoimilla. Luultavasti he tekevät noin, jotta voivat varastaa rahasi.

Vika ei ole Bitcoinin vaan epärehellisten toimijoiden!

Olet ymmärtänyt koko asian ihan väärin. Sama juttu voi tapahtua myös oikean rahan kanssa!
Ajattele jos pankki varastaisi rahasi koska annoit heille väärän osoitteen yms.? Tai PayPal?

Googlea on turha häiritä tapauksen johdosta.

Tämä toimija on kyllä hitusen arveluttava, mutta ei niinkään siksi, että he eivät suostu sähköpostiosoitettasi korjaamaan. Sille on itseasiassa järkevä perustelu. Nimittäin, mistä he voivat olla varmoja, että olet tilin alunperin avannut ja rahoittanut henkilö? Sen sähköpostin tarkoitus on toimia työkaluna siihen, että sen tilin hallinta pysyy oikean henkilön käsissä.

Olen kohtalaisen varma, että jos pystyt jollain tavalla pyytämään sen sähköpostin korjausta (tai ainakin bitcoinien palauttamista) tavalla, josta käy ilmi että olet oikea henkilö, niin he sen suostuvat tekemään.

Se miksi tämä toimija on arveluttava johtuu siitä, että he ylipäänsä päästivät sinut avaamaan tilin tarkistamatta, että voit vastaanottaa antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestejä. Kielii sen kaltaisesta huolimattomuudesta, että en heille coinejani antaisi haltuun. Ei siksi että pitäisin heitä sinällään epäluotettavina vaan siksi, että en luottaisi siihen että he osaisivat pitää ne turvassa hakkereilta.

Siis mistä joku muu tietäisi mikä on kyseisen tilin sähköpostiosoite tai että kuinka paljon siihen on lähetetty rahaa ja mistä?

Lisäksi jos tilasit luottokortin, niin luultavasti annoit muutakin tietoa itsestäsi kuin pelkän sähköpostin. Esim. nimen, osoitteen ja ehkä puhelinnumeron. Nämä ilmoittamalla he pystyvät tarkistamaan, että olet oikea henkilö.

Tilasin prepaid kortin joka ei koskaan sitten saapunut perille. Prepaid kortin tilaamiseen ei tarvitse välttämättä antaa kun osoitteen johon kortti lähetetään. Tietysti myös sukunimi on hyvä antaa mielellään myös että kortti löytää perille.

Aluksi he vaativat kun informoin väärästä s.postistani saada itsestäni kuvaa jossa pidän passia kädessä sekä heidän antamaa numerosarjaa, jotka kaikki täytyi näkyä samassa kuvassa. Lähetin nämä tiedot mutta ei kummiskaan sitten auttanutkaan asiaa lainkaan eteenpäin? Myös siirrosta lähti tarkat tiedot.

Se tässä on oudointa että s.posti osoitetta ei tarvitse lainkaan .“vahvistaa” kun rekiseröidyt käyttämään heidän palveluja. Eli jos annat väärän s.postiosoitteen ja loggaat sisälle väärällä ip osoitteella, tai browserilla, niin rahat katoaa.

Pääsen kyllä loggautumaan luottokortti firman tilille, mutta he pyytävät pin numerosarjaa joka on lähetetty väärään s.postiin… Kai tämä tästä.

Uskon vahvasti, että kyse on huijarifirmasta. Anna nettiosoite yrityksen sivuille, jotta muutkin osaavat välttää.

Firman nimi on ADVCASH.