Verkkokauppalistaa päivitetty, ja apua tarvitaan!

Bittirahan verkkokauppalistaan on tehty päivitys, jossa poistettiin vanhentuneita linkkejä, ja lisättiin muutamia uusia. Listan pitäisi nyt olla ajantasalla.

Tarvitsen kuitenkin apuanne eli jos listasta nyt puuttuu jotain sellaisia sivustoja joita olette tänä vuonna käyttäneet, ja koette että kuuluisi olla tässä listassa, kertokaa!

gpuShack tulee nyt ensimmäisenä mieleen, joka puuttuu listasta. Toimittavat rigikamaa jenkeistä lähestulkoon kaikkialle. Ei ASIC kamaa vaan optimoitua laitteistoa ethereum, ZCash jne

Ainakin tuosta bitcoineja hyväksyviä nettikauppoja “pääsivulta” puuttuu www.greencycle.fi, joka kehittää, maahantuo ja myy pääasiassa kotimaisia polkupyörän sähköistyssarjoja, sekä muita ympäristöystävällisiä sähkökäyttöisiä kulku, liikkumis ja apuvälineitä.

Kiitos avusta, päivittelen listaa piakkoin lisää. Siellä on nyt vapaita slottejakin joissain osioissa (6 pidetty maksimina toistaiseksi), joten tilaa on.

Listaa päivitetty. Lisätty gpuShack, Luontaistuotteet ja Greencycle. Lisäksi mukana uusi kategoria “Luksustuotteet”, johon laitettu Auto-Outlet, Bitpremier ja NAMI.

Tässä vielä tosi hyödyllinen kauppa. Työkaluja ym.

Harmittaa kun oli päässyt tämäkin kauppa unohtumaan välillä.