Varastettujen bitcoinien vaikutus kurssiin

Bitstampilta vietiin aikasemmin tässä kuussa bitcoineja ja sen jälkeen ollut pienempiäkin hakkerointeja.
Yrittänyt etsiä tietoa vaikuttaako nuo jotenkin kurssiin ja vähän erilaista tietoa saatavilla.
Riippuu kai onko niitä kuinka paljon jo myyty vai odottaako ne jossain myyntiä. Jotkut epäilee edelleenkin että voiko niitä edes myydä kun niistä ei “virallista” ostoa.
Kurssi kyllä välillä paljon laskenut ja mitään muuta selitystä ei aina oikein ole syyksi.

Netissä myös leviää aina välillä kaikenlaisia hakkeri ohjelmia joilla voisi mahdollisesti oman bitcoin lompakon arvoa kaksinkertaistaa, muokata ym.
En ole kokeillut toimiiko nuo oikeasti (enkä suosittele kokeilemaan) mutta jos toimii niin varmaan niilläkin vähän vaikutusta kurssiin jos niiden kautta onnistuttu myymään bitcoineja rahaksi.

Kyllä ne varmaan jonkin verran vaikuttaa. Enemmän uskoisin esim. tulevan DPR-coinien (100k?) huutokaupan aiheuttavan myyntiä. Mainaus myös tuottaa tuhansia coineja päivässä ja sähköt pitää maksaa.

[quote=“bittimikko, post:1, topic:2557”]Netissä myös leviää aina välillä kaikenlaisia hakkeri ohjelmia joilla voisi mahdollisesti oman bitcoin lompakon arvoa kaksinkertaistaa, muokata ym.
En ole kokeillut toimiiko nuo oikeasti (enkä suosittele kokeilemaan) mutta jos toimii niin varmaan niilläkin vähän vaikutusta kurssiin jos niiden kautta onnistuttu myymään bitcoineja rahaksi.[/quote]

Tuplauspalvelut ovat vanha toimiva tapa huijata ahneita. Varsinkin nyt lähipäivinä niitä on spämmätty ympäriinsä ja kyllä niihin aina joku lankeaa, siksi se kannattaa.

Toivottavasti ääniefektit ovat kunnossa. https://www.youtube.com/watch?v=a49Kfxu-Uis

:smiley: Noin siinä käy

Itse sijoitin epäilevänä kokeeksi todella pienellä summalla tuonne https://btc2x.com/?ref=kvyQK sain 100 tunnin päästä tuplauksella takaisin. Sitten isommalla. Nyt olen neljä kertaa peräkkäin tuplannut ja saanut takaisin. En sitten tiedä toimiiko nuo muut bitcoinien tuplaus-sivut enkä sitäkään, että vetävätkö vielä jossain vaiheessa välissä välistä, mutta olen omani eli ne alkupanosten verran otttanut pois ja nyt vain jatkanut tuplausta. Muita samankaltaisia sivustoja, mutta en ole vielä kokeillut: https://multiply-bitcoins.eu/three-star-vip-plan/ ja http://www.doublemybtc.com/. Mutta ainakin kannattaa tsekata, että näyttävät julkisesti blockchainin kautta, miten rahat on tuplattu. Kaksinkertainen summa tulee takaisin omalle tilille, mutta firma saa pitää loput tuotoistaan.

Ok, voihan noista joku toimiakin niinkuin kerroit mutta edelleen epäilen noiden bitcoinien alkuperää mikä noilla sivustoilla pyörii. Onko kaikki coinit ihan pelkällä treidauksella hankittuja ?

Ne on pyramidihuijauksia kaikki.

Tuo on nettipeleissä tuttu huijaus myös, aluksi maksetaan kyllä,
mutta kun summa tarpeeksi korkea sitten toinen katoaa rahojen kanssa…