Valtava kryptovaluuttasalaliitto?

Tota, mä en usko salaliittoon. Niinkun joku joskus sanoi, että siellä on semmoisia yrityksiä, jotka hyötyy osingoilla btc kurssin laskusta. Isot siirrot, elikkäs joukkopako vaikuttaa myös asiaan. Uskoisin parempien aikojen olevan vuosikymmenien päästä.

olikos jossain jo BTC-futuureja. Niillä vois tehdä rahaa.
Tietty perinteinen salkku-shorttauskin bitcoineilla onnistuu … ja jos jossain saa tehdä niin että myy olemattomia bitcoineja ja ostaa saman päivän aikana takaisin, niin se vasta kurssia laskeekin. Pelkällä pelaamisella voidaan tällaista tuulista markkinaa viedä minne huvittaa.

Onhan noita futuureita kaiken-näköistä pörsseissä, jos jaksaa vaan kaivaa. Mihin kannattaa sitten sijoittaa onkin asia erikseen.

Joidenkin on jopa pakko kajota futuureihin selvitäkseen. Kiinassa louhijatkin shorttaavat koska louhinta ei muuten olisi kannattavaa:

Ja mitä salaliittoon tulee niin ison rahan kaksinaamaisus on ollut tiedossa jo vuosikymmeniä, ei mitään uutta auringon alla…kyllähän moni ison rahan pulju on tankannut nytkin bitcoineja karhumarkkinan aikana ihan “kivasti”, esimerkiksi tämä:

Lisännyt bitcoin-positiota vuoden jokaisena kuukautena…