Valokuvia

Moi,

“Tao, kun rauta on kuumaa” sanotaan… No siitä inspiroituneena perustin nyt vihdoinkin oman kuvasivuston kulahtaneen fb meiningin sijaan.
Ensimmäiset 4 kuvaa nyt ladattuna, ja sivustolla myös vanhempien kuvien TOP10. Päivitän sivustoa sitä mukaa kun tarpeeksi hyviä kuvia kennolle tarttuu.

Jos kuvat mielestäsi toimivat, niin palautetta aina kiva kuulla. Kenties toiveajattelua, mutta en myöskään pane ollenkaan pahakseni taloudellisista kahleista irrottautumiseen ja oikeaan ‘taiteilijaelämään’ hiljalleen johtavista tipeistä ;D -> 1FwuuUh1ihhLTBz5BeMUS8tBAG1NodxnGT

Käy siis kurkkaamassa, kiitos… http://kajskon.pic.fi/

Edit: Joel Kaartinen Lisäsi qr-koodi version osoitteesta näkyviin. Kun homman tekee helpommaksi, ihmiset tippaavat herkemmin.

Hei, lisäsin viestiisi qr-koodin osoiteellesi. Se olisi hyvä idea laittaa näkyville myös sivuillesi tekstimuotoisen bitcoin-osoitteen yhteyteen. Älä mielellään kuitenkaan linkkaa sitä bittirahan kautta vaan tallenna kuva ja kopioi se omalle palvelimellesi ja linkkaa sieltä.

Jos on erityisen inspiroitunut olo, niin voisi olla ihan hyvä veto tehdä taiteellinen kuva itse galleriaan jossa on osana teemaa tuo qr-koodi.