Uusia käyttämättömiä Bitmain Antminer T9+ ASIC 4kpl MYYTÄVÄNÄ !

#1

Moi,

4 kpl Antminer T9+ ASIC minereita myyntiin .

Laitteet uusia käyttämättömiä ja avaamattomina paketeissaan ( paitsi yksi avattu ja käynnistetty mutta ei käytetty sen enempiä ) .

Laitteet ostettu tänä vuonna .

Takuusta en ole aivan varma mutta tarkistan …

Hp 500€ / Laite .

0 Likes

#2

Oliskin noin paljon rahaa.:frowning:

0 Likes

#3

Vieläkin myynnissä !

0 Likes

#4

up up ostakaa ostakaa

0 Likes

#5

Heti kun hinta on lähellekkään semmoinen että voisi harkita.

0 Likes

#6

Noh tarjoa ? …mielestäni ovat vielä edullisia :slight_smile:

0 Likes

#7

Tarjoan 20€/kpl. Tuskinpa enempää näistä saat nykyisillä hinnoilla.

0 Likes

#8

Eivät kyllä ole halpoja. Yksittäisiäkin saa nopealla selailulla 200dollarilla, eikä nekään mene kaupaksi kun tekevät tappiota ellei saa ilmaista/lähes ilmaista sähköä jostain. Jos ovat mielestäsi vielä edullisia taidan jättää tarjoamatta,niin kaukana ollaan kun tuo 20euroa kappale on jokatapauksessa paljon paljon lähempänä hintaa jota voisin harkita. Mutta onnea myyntiin jos vaikka joku kenellä on ilmaista sähköä tarjoaa enemmän. Laita yv jos eivät mene kaupaksi ja olet valmis dramaattiseen hinnan laskuun.

0 Likes

#9

Ok, juu halpoja varsinaisesti eivät mutta käyttämättömiä mitä selailin esim. ebaysta noin 400€ … onhan sielläkin halvempiakin mutta ei myyntipakkauksista avaamattomia voi kuvitella ehkä vielä 100 - 200 € saavansa … mut ei varmaan järkevin halvin mahdollisuus ole kaukana tuosta 200€ eurosta …

mut joo 20€ on tosiaanl liian kaukana …

0 Likes

#10

Juu se 20 on liioittelua toki ja en tiedä muista mutta itse mietin vain siltä kannalta miten nopeasti sijoitus olisi mahdollista saada takaisin vaikeusasteen alati kasvaessa ja merkitystä ei oikeastaan ole onko toimiva käytetty vai avaamaton vaikka ymmärrän että arvoon sillä jokin vaikutus onkin. Laitteiden arvo mielestäni määräytyykin vain ja ainoastaan nykyisen vaikeusasteen ja hinnan erotukseen eli kuinka pian saa maksettua itsensä edes ilmaisella sähköllä takaisin, ja myös eBayssä on laitteita jotka on ollut pidempään kaupan kun hinta on liian kallis, olen aika varma ettei meidän kesken kauppoja nyt synny mutta ehdotan että jos aiot oikeasti myydä laitteet niin kannattaa pyytää hieman markkinoilla olevia hintoja pienempi hinta varsinkin jos joku ostaa 4laitetta kerralla ja muutenkin, jos koittaa nipistää suurimman teoreettisen hinnan niin uskallan väittää ettei kukaan yksinkertaisesti osta tässä markkinassa ainakaan ja laitteiden arvo vain laskee laskemistaan, eri asia tietenkin jos voit itse ottaa käyttöön eikä niin väliä jos ei mene kaupaksi silloin toki voi koittaa onnea jos joku maksaisi isomman hinnan.

0 Likes