UBS: Eurokriisi kestää vielä vuosia


#1

http://www.kauppalehti.fi/omaraha/huippuekonomisti+eurokriisi+kestaa+viela+vuosia/201309511083

Itse näen asian niin, että eurokriisi on pysyvä tila.


#2

[quote=“katlisa5963, post:1, topic:1135”]Itse näen asian niin, että eurokriisi on pysyvä tila.[/quote]taitaa olla vaan kokoajan huononemaan päin


#3

Eurossa on valuvika. Euro on Suomelle liian vahva ja Saksalle liian heikko valuutta. Euromaat ovat myös ylivelkaantuneet, kansalaiset ovat ylivelkaantuneet ja Eurooppalaiset eläneet ylivarojensa velalla kymmeniä vuosia (fiat-raha huijaus).

Euron kriisi loppuu kun ero puretaan, joka tapahtuu 5- 70 vuoden päästä. Historia on opettanut että vallankumoksiin saattaa mennä vuosikymmeniä (ranskan vallankumus , CCCP).

Euro on kuin talo joka ei kestä maanjäristyksiä ja se rakennettiin maanjäristysalueelle. Jenkit on yrittäneet tuhota euroa viimiset 10 vuotta. Esim. tappamalla hallitsijoita jotka siirtyivät us dollarista euroon tai kultaan.


#4

Minä ainakin kannattaisin sellaista lakimuutosta, että Suomi siirtyisi eurosta bitcoiniin. Bitcoin ei varmaan ole vielä käypä vaihtoehto ainakaan muutamaan vuoteen, mutta ideana se on silti ihan mielenkiintoinen. :smiley:


#5

Suomen markka tulee takaisin, halusittipa sitä tai ette.

Minä haluan markan, en mitään maailmanlaajuista valuuttaa Suomen viralliseksi valuutaksi.


#6

Niin ja velan lisäksi EUn pankit on rikki.


#7

[quote=“mikasika, post:5, topic:1135”]Suomen markka tulee takaisin, halusittipa sitä tai ette.

Minä haluan markan, en mitään maailmanlaajuista valuuttaa Suomen viralliseksi valuutaksi.[/quote]https://github.com/Meizirkki/markka ;D ;D

(Projekti jäissä, mutta tulipa vaan mieleen :wink: )