Twitteristä viestit suoraan Steemiin


#1

Bittiraha.fi:llä on näköjään Twitter tili, jota käyttäen postataan aktiivisesti viestejä. Kerron tässä kaikille ja erityisesti Prasokselle, että on olemassa Share2Steem (share2steem.io) -niminen sovellus, jolla mm. twiittauksista saa tehtyä nappia painamalla Steem-postauksen.

Steemissä on kymmeniätuhansia päivittäin aktiivisia käyttäjiä. Mielestäni Bittirahan Twitter-viestit olisi järkevää jakaa sielläkin, koska se on Share 2 Steemin avulla tehtävissä pelkällä napinpainalluksella, kunhan Steem-tunnus on hankittu. Share2Steemillä voi jakaa myös YouTube ja Instagram-postaukset Steemiin eli toisin sanoen näitä palveluita voi käyttää Steem-lohkoketjun front endeinä.

Kryptoalan yritykset ovat jo alkaneet tajuta, että Steemissä on valmiiksi valikoitunut kryptoystävällinen yleisö. Coingecko perusti sinne hiljattain tilin, osti Steem Poweria ja alkoi palkita seuraajakuntaansa.

Kryptoskenessä jo olevien YouTube- ja Instagram-käyttäjien tietenkin kannattaa käyttää Share 2 Steem -sovellusta, koska sillä tavoin ei voi hävitä mitään ja voitetettavissa on äänien saaminen tuotetulle sisällölle ja sitä kautta STEEM:in tienaaminen. Yleisön kasvattaminen on varmaan useimpien tubettajien ja Instagramissa valokuviaan julkaisevan tavoitteena.


#2

Onhan näitä monenlaisia sivustoja ja ohjelmia millä voi vaikka lähettää samaa striimiä useampaan paikkaan. Tekniikka ei taida olla ongelma.

Sisältö on kai se pahin haaste jos mietitään nimenomaan suomenkielistä sisältöä.
Mitä kaikkea bitcoiniin liittyvää on järkeä/kiinnostavaa kertoa suomennettuna sisältönä kun tietoa tulee monista muista lähteistä (englanniksi) ja paljon nopeammin ?
Jos lisää sisältöä haluttaisiin kääntää saati kertoa striimi muodossa niin vaatisi nykyistä aika paljon enemmän tekijöitä bittirahalle tai ulkopuolisia harrastelijoita + palkan maksajan heille. Enkä oikein usko että pelkillä yleisön antamilla palkkioillakaan pyörisi kovin pitkään saati kuukausimaksuilla.
Suomen markkinat/yleisö taitaa olla kuitenkin aika pieni joka jaksaa päivittäin seurata bitcoin/krypto tapahtumia ja mitään kovin pitkiä striimejä en kyllä jaksaisi ainakaan itse katsella.

Vaara kun tekijöitä vähemmän on ehkä se että keskitytään liikaa joihinkin asioihin tai taustalla vaikuttaa kirjottajan oma mielipide liikaa.
Pahin kuviteltu tapahtuma voisi olla se että jokin palvelu mitä suomalaiset käyttäisi ulkomailla loppuu tai olisi ongelmissa ja oikea tieto ei saavuttaisi käyttäjiä nopeasti koska siitä ei kukaan kertoisi tai tieto ei leviäisi kaikille foorumeille.


#3

Mistä ihmeen striimeistä oikein puhut???

Ei Twitteristä mitään striimata vaan lähetetään lyhyitä tekstiä ja kuvia sisältäviä viestejä. Joo, ja onhan noita ohjelmia mutta harva on julkaisualusta on lohkoketjupohjainen ja sellainen, jonka käyttäjistä joka ainoa on kryptoskenessä by default ja joista lähes jokaisella on muitakin kryptoja kuin STEEM:iä.

Mitä kieleen tulee, niin ymmärtääkseni Prasoksella on ollut aikomuksena laajentaa toimintaansa Suomen ulkopuolelle. Mikäli suunnitteilla on englanninkielinen markkinointiviestintä, niin olisi suoraan sanoen aivokuollutta jättää jakamatta Twitter-viestit automaattisesti Steemiin, koska Steemissä on äärimmäisen valikoitunut ja taatusti sataprosenttisesti valikoitunut kryptoystävällinen ja kryptoskenestä erittäin kiinnostunut kohdeyleisö. Jakaminen tapahtuu käytännössä nollakustannuksilla. Itse asiassa se todennäköisesti tuottaisi voittoakin postausten ansaitseminen STEEM:ien muodossa.


#4

Striimeillä tosiaan tarkoitin lyhyitä videoita youtubeen ja muuallekin samanaikaisesti.
Ehkä se nyt ei ole välttämättä prasoksen tehtävä vaan jää harrastelijoille ?
Mutta sitä kiinnostunutta yleisöä löytyy enemmän tai vähemmän eri paikoissa.
Välillä videot parempia kuin tekstit/kuvat selittämään asioita.


#5

Ööö…en ole sellaista ehdottanut. Kirjoitin heti alkuun, että Prasoksella on jo Twitter-tili, jossa se julkaisee säännöllisesti sisältöä. Kaiken tuon sisällön voi julkaista Steemiin automaattisesti ja täten nollakustannuksilla. Kirjoitin myös, että Steemin kautta tavoittaa äärimmäisen tarkasti nimenomaan kryptovaluutoista kiinnostuneen monikymmentuhatpäisen yleisön. (Lisäksi hommalla voi jopa tienata, vaikka se toki onkin sivuasia.)