Tuplahuippu muodostumassa (30d)

Ainakin musta näyttäis tuo bitcoinityn 30 päivän käppyrä aika klassiselta oppikirjan double top -esimerkiltä. Jos siis tuota aikaisempaa 9.11. huipun määrittämää tasoa ei läpäistä niin teorian mukaan seurauksena pitäisi olla “major trend change”, eli mentäisiin siis alamäkeen taas jonkin aikaa.

Ennenkin ollut näitä Bitcoinin kanssa. Totta kuitenkin turiset, että siltä näyttää ja olenkin koko päivän tässä ihmetelly tuota resistanssia 360$ tienoilla. Kiinan pörssistä myynti-ilmoitukset on kuitenkin jo lähes kadonneet ja Bitstampissa muurin nakerrus on alkanut.

Veikkaan, että sijoittajilla riittää halua vielä lähteä leikkiin mukaan ja parin päivän sisällä noustaankin uusiin huiippuihin, kun tämän huipun kotiuttajat tajuavat arvon jälleen nousevan seuraava ralli onkin jo vauhdissa. Seuraavaan kerran ihmetellään 500$ kohdalla samaa asiaa?

Mutta miten mä saisin tämän https://www.tradingview.com/e/?symbol=MTGOX:BTCUSD näyttämään bitstampin kurssin?

On muuten hienosti toteutettu sivusto, indikaattoreitakin melkoinen läjä.

Aika kaoottiselta tuntui. En onnistunut pääsemään siellä yhtään mihinkään hiirtä heiluttelemalla. Pitäisi varmaan tietää URL sinne minne halutaan.

Tämmöisen opetusvideon löysin: http://www.youtube.com/watch?v=MbSXSexmYWE .

Ja taas mennään, $420:sta tuli juuri bittisilppua. Alkaa käydä maksan päälle tämä jatkuva uusien huippujen biletys. 8)

Niin siis sellasessa pörssissä, jota eivät mitkään vakavasti otettavat yritykset käytä ja josta kestää 8 viikkoa kotiuttaa rahoja.

En käsitä miksi sitä Mt Goxin hintaa seuraa kukaan enää.

[quote=“kAUha, post:2, topic:1296”]Ennenkin ollut näitä Bitcoinin kanssa. Totta kuitenkin turiset, että siltä näyttää ja olenkin koko päivän tässä ihmetelly tuota resistanssia 360$ tienoilla. Kiinan pörssistä myynti-ilmoitukset on kuitenkin jo lähes kadonneet ja Bitstampissa muurin nakerrus on alkanut.

Veikkaan, että sijoittajilla riittää halua vielä lähteä leikkiin mukaan ja parin päivän sisällä noustaankin uusiin huiippuihin, kun tämän huipun kotiuttajat tajuavat arvon jälleen nousevan seuraava ralli onkin jo vauhdissa. Seuraavaan kerran ihmetellään 500$ kohdalla samaa asiaa?[/quote]

Kiinassa ottaa tällä hetkellä 2500 Yuanin raja vastaan, mutta siitä kun päästään yli Dollari hinnan nousun innostamana niin 500$ on tosiaan seuraava levähdyspaikka.

Lisäys: Kun puhun Dollarihinnoista niin tarkoitan BitStamppia.