Tietämättömälle Bitcoinista

Hei
Selvittelen edesmenneen posteja ja kysyisin:
Hänelle tuli viesti “Kiitos osallistumisesta Bitcoin - ohjelmaamme. Bitcoinbonuksesi on nyt saatavilla ja valmis poistettavaksi”. Sitten
siinä oli tilinumero, sähköpostiosoite, ContRay :Filanda., ja lisäksi Bitcoinien tasapaino $ rahasumma, Tilin voimassaoloaika 14/6/2019.

Mitä tuo kaikki tarkoittaa? Pk

Se voi olla joku mainos/huijaus.

jep, tai pahimmassa tapauksessa linkin takana on virus/troijalainen/tms. haittasofta, joka asentaa vakoilusoftan koneelle. Jos haittasofta on hyvin tehty, saa se napattua tarvittavia tietoja verkkopankkihuijausta tai jopa tilin tyhjentämistä varten.

Tietoa ei ole mutta tuo hiasee kusetukselta jolla ei ole mitään tekemistä bitcoinien kanssa.

112% taattua kusetuspaskaa.

vastaile tuohon niin pyytävät Rahaa…

anna niille rahaa niin pyytävät kohta LISÄÄ RAHAA…

Pallo on sulla. Oletko ahne typerä idiootti vai jotain muuta.

1 tykkäys

Älä mene lankaan! Voihan se olla, että vainajalla on hirveästi bitcoin? En osaa kyllä neuvoa miten olisi mahdollista auttaa ulkomailla toimivia tilien aukaisua. Suosittelen katsomaan ne läpi, voi olla 5 Biljoonan dollarin edestä rahaa. -Sun ei tarvitse ikinä tehdä toitä rahan takia!

Hah :smiley:

Tämä on silkka huijaus, joita tulee emailiin jatkuvasti kokeillen sattuisiko niillä miljoonilla vastaanottajilla olla otollinen hetki. Nyt ilmeisesti on, joten nyt tarkkana!

1 tykkäys

Ensinnäkin. Ei ole mitään “bitcoin-ohjelmia”. Ei sellaisia ole kuin saduissa.

Toiseksi. Ei ole mitään “bitcoin-bonuksia”. Ei sellaisia ole kuin saduissa.

Bitcoineja ansaitaan louhimalla BitCoinia kun on halpaa sähköä ja tehokkaat laitteet. Sellaista ei esiinny Euroopassa. Bitcoineilla tienataan kun omistetaan niitä ja myydään kalliimmalla kuin on ostettu. Ei ole mitään ohjelmia ja bonuksia. Ei ole.

2 tykkäystä