Tekoälyyn perustuva ICO Invacio

Ensinnäkin en ole kirjoittanut suomeksi ikuisuuteen ja äidinkielikin taisi olla vahva 6 joten kestäkää, mutta eipä tällä varmaan niin suurta merkitystä…

Elikkä pitkästä aikaa löysin hyvin mielenkiintoisen ICO:n yleisen paskan keskeltä.
(ymmärrän jos pidät yksinkertaisenpana kutsua kaikkia ICO:ja huijauksiksi)
Joka tapauksessa, jos olette “pelaillut” ICO:ta aiemmin, uskon että näette vahvan potentiaalin Invaciossa.
Hyvin lyhyesti, Invacio on tekoälyyn perustuva projekti. Heillä on ollut oma toimiva botti “Jean” ilmeisesti jo vuosia. Yleisesti ainakin väittävät tekoälynsä olevan tällä hetkellä maailman kehittyneintä. En listaa jo toimivia tuotteita koska ne voi lukea heidän sivuiltaan.

Heitän tästä perus tilastot ihan muistista, ei ole välttämättä ihan numerolleen oikein.

  • ICO hardcap: 35-50~ miljoonaa
  • Kolikko määrä 50-70~ miljoonaa. Tarka summa ei ole vielä 100% varma ainakin pari päivää sitten, riippuu muistaakseni loppu ICO:n myynnistä. Alkuperäisesti 450m mutta saivat rahoitusta isommilta sijoittajilta, joten ICO:lle ei ole enää varsinaista rahallista tarvetta. Ollut eri valtioiden kanssa tiiviissä yhteistyössä)
  • Hinta 1$ kpl + 25% bonus eli .75c ( voit ostaa, $, €, kryptolla…)

Tästä voisin jatkaa hyvän esseen verran syitä takia uskon tämän projektin olevan riskin arvoinen, mutta ainahan pitää tehdä se oma taustatyö. Se tosin kannattaa huomioida että tämä ICO loppuu muistaakseni kuun lopussa (25% bonus aiemmin), elikkä nyt riippuu mielestäni ihan mille välittäjille listataan ensimmäiseksi ja mihin yleinen markkinatrendi on menossa. Ainakaan Binance / Kucoinista ei ole mitään vahvistusta vielä. Oma päätös, kuka tietää voi hyvinkin saada vielä halvemmalla kuin 0.75-1$?

Olen tosiaan seurannut tätä projektia alusta asti (Helmikuu) eli voi olla että yritän vaan myydä liikaa… :wink:
Lukekaa “white paper” ja pistäkää lisä keskustelua jos nousee jotain? Tästä ei ole varsinaisesti vielä ollut hirveämmin puhetta. (englanniksikaan)

Nettisivu (jep referral/suosittelu linkki :smirk: en ole varma saako molemmat vieläkin 5% bonuksen)
https://www.inv-ico.io/signup/?referrer=fd5850948de3a2b9065dd1115e8bd91f
Puhe teknologiasta yhdistyneiden kansakuntien kokouksessa https://www.youtube.com/watch?v=BSsy5ZauH9w

*edit vielä lisäisin sen että tämä on tosiaan ERC20 token tällä hetkellä, heillä on kuitenkin aika lailla valmis oma blockchain. Suurin osa tuotteista tarkoitus käynnistää Q2-3 2018.

1 tykkäys

Hieno mainos! Peukku ylös mutta rahaa en sijoita!