Tarvitaan parempia keinoja airdrop postausten rauhoittamiseksi


#1

Airdropit ovat houkuttelevia ja sellaiset innostavat referral ja affiliate linkkien levittämiseen käytettävien forumien säännöistä välittämättä. Moni on varmasti tehnyt tunnuksen ainoastaan näiden linkkien levittämistä varten.

Tälläkin forumilla tällaisten referral ja affiliate linkkien postaus on säännöissä kielletty. Helppo tapa piilottaa tällainen koodi, jotta se ei näkyisi linkissä, on käyttää url-lyhennyspalveluja. Useimmissa saa lyhennetyn linkin sisältämän kohdeosoitteen kuitenkin paljastettua etukäteen, kun lisää + merkin url-osoitteen perään.

Se on ominaisuus, jonka avulla voi välttää joutumasta haitalliselle sivulle, mutta tässä tapauksessa se vain paljastaa linkin sisältävän referralkoodin, jollaiset ovat tällä foorumilla kiellettyjä.

Viestien yhteyteen olisi myös hyvä saada jonkinlainen keino ilmoittaa asiattomat viestit moderaattoreille, jotta heitä ei tarvitsisi huudella paikalle viesteihin kirjoittamalla.


#2

Täällähän on jo tuo “lippu” nappi josta painamalla voi raportoida postauksia moderaattoreille. Yksi ratkaisu olisi tehdä noille airdropeille oma osasto. Minua ei haittaa käyttää toisen henkilön ref koodia ei se minulta ole pois.

Olisin ollut kiitollinen jos joku olisi muistuttanut Ontologyn airdrop 1000 kolikkoa joiden arvo juuri nyt on $3 kpl… https://coinmarketcap.com/currencies/ontology/


#3

Vapaaksi vaan ne linkit tai ainakin oma ketju niille, lupaavista projekteista kiinnostaisi saada tietoa !


#4

En tarkoita, että uusista projekteista ei saisi kertoa. Niistä voi aivan hyvin kertoa ilman tämän foorumin sääntöjenvastaista referral ja affiliate linkkien käyttöä. Tämä johdattaakin seuraavaan kommenttiin asiasta.

Kun käyttäjiä ei ilmeisest kiinnosta pätkääkään tämän säännön noudattaminen ja ylläpito sekä moderaattorit eivät kykene/jaksa valvoa tämän säännön noudattamista olisi parempi vain poistaa kyseinen sääntö niin silloin loppuu tämäkin valittaminen asiasta ja kaikki voivat sitten vapaasti ja hyvällä omallatunnolla levitellä näitä referral ja affiliate linkkejä sekä kaikenlaisia airdroppeja.

@Valvoja
@Anduck