Tämän takia jankutan ASIC hashauksesta, lue

Tämän vuoksi jankutan ASIC hashauksesta, en ole tyhmä. Kirja meni heti varaukseen kirjastossa. Jos yrität “systeemin säännöillä” , et pärjää yhteiskunnassa.

En ihan ymmärrä logiikkaasi. Ainakin tuon lehtijutun kuvauksen perusteella kirja ei käsittele yhteiskunnan sääntöjen ulkopuolella toimivia rikollisia vaan ihan yhteiskunnan sääntöjen mukaan toimivia ihmisiä. Ovat perustaneet yrityksiä tai sitten toimivat ammattijohtajina ja tekevät 50-70 tuntia töitä viikossa kuten jutussa sanotaan. Tee sinäkin niin, toimi “systeemin säännöillä”, perusta yritys, tee 50-70 tuntisia työviikkoja, kerrytä varallisuutta ja tule ziljonääriksi.

3 tykkäystä

Joo joo euron tunti, mikään raha ei korvaa ystäviä (Ei puoliso tai kaveri vaan ystävä!) Mä en firmaa perusta, koska bitcoin pitää verot maksaa joka tapauksessa. Se on pieni hinta siitä, että esim poliisi pelastaa sun toimitilat/rigikontin ilkivallan teolta.

Ihan mielelläni tekisin pitkiä viikkoja, koska olen muutenkin koneella. Harmi, kun ei ole sitä tukityöpaikkaa enää, olisin varmaan kysytty tyyppi? :frowning: