Suomesta vai ulkomailta saatu tulo?

Jos muutan toiseen EU-maahan ja verotus siirtyy sinne, eihän Coinmotionin kautta kotiutettuja Euroja silloin lasketa Suomesta saaduksi tuloksi, koska ei Suomessa asuessakaan katsota Bitstampin tai Coinbasen kautta Suomeen kotiutetttuja Euroja ulkomailta saaduksi tuloksi. Näin olen ymmärtänyt.
Onko jollain tästä hyvää tietoa/näkemystä ??

Pysyt verovelvollisena Suomeen 3 vuotta vaikka muuttaisitkin pois. Rajoitetun verovelvollisuuden voi saada mikäli kykenee osoittamaan, että Suomeen ei jää juuri siteitä, puolessa vuodessa.

Pahimmassa tapauksessa sinua verotetaan molemmista maista, mikäli mailla ei ole keskinäistä verosopimusta.

Juuri niin, nämä kahdenväliset valtiosopimukset siirtää verotuksen siihen valtioon missä asuu yli 6kk vuodessa, ilman siirtymäaikoja, jollei Suomeen jää olennaisia siteitä.
Vähän epävarmuutta on kuitenkin siinä, onko Coinmotionista tehdyt kotiutukset Suomesta saatua tuloa. Vaikka maalaisjärjellä ajatellen ei pitäisi olla. Täysi varmuus vaatisi ehkä esimerkkitapauksen, jossa joku on käyttänyt Suomalaista palvelua verotuksen jo siirryttyä toiseen maahan.

En usko että tulkitaan Suomessa saaduksi. Tosin logiikka ja verotus eivät ainakaan näissä asioissa yleensä mene yks-yhteen.

Suomi on kyllä hyvä maa, ei tarvitse olla yrittäjä vaikka louhii isolla skaalalla BCH.-Verot pitää vaan maksaa, sähkön voi merkitä tulonhankinta menoiksi ja leasing auton!