Suomenkielinen Bitcoin wiki

Olen laittanut pystyyn uuden mediawiki asennuksen joka löytyy osoitteesta https://wiki.bitcoins.fi/

Se on todella karun näköinen juuri nyt. Löytyisikö kiinnostuneita laittamaan wikiä alulle? Tarvittaisiin ainakin logo, alustavaa sivurakennetta jne. Englanninkielisestä wikistä voinee ottaa mallia jos haluaa: https://en.bitcoin.it/wiki/Main_Page

Jos tarvitsee muutoksia jotka onnistuu vain ylläpitäjältä, niin vastauksia tähän ketjuun kiitos.

Edit: Kyllä, tiedän, että se herjaa sertifikaatista. Hankin sille paremman kunhan sinne ensin saadaan sisältöä.

Sivu ei avaudu.

Pahoittelen, kun siirryimme käyttämään cloudflarea, niin en muistanut, että säädin wikin käyttämään vain https yhteyksiä ja tälle domainille otettu ilmainen palvelu ei tue https yhteyksiä. Korjasin wikin menemään nyt toistaiseksi cloudflaren ohi. Valitettavasti DNS päivityksessä kestää, mutta viimeistään 24h kuluttua pitäis toimia taas.

Koitetaas vähän herätellä tätä projektia taas henkiin. Wiki kaipaisi aktiivisia ihmisiä luomaan sinne sisältöä.

https://wiki.bitcoins.fi/index.php/Bitcoin_Verkkokaupat

Tällainen hakemisto mielestäni olisi tärkein. Oikein mitään mestaa ei ole, missä noi nimenomaan suomeen toimittavat verkkokaupat ois hyvin listattuna. Se on kuitenkin mielestäni selkein käyttökeissi bitcoineille kivijalkakaupan yms sijaan.

Hienoa, että tämä Wikiprojekti on herännyt eloon taas. Yritetään pitää se aktiivisena!

Yritin lisätä artikkelin “Rautalankaa Bitcoinista”, mutta mulla ei ole harmainta aavistusta miten sen saan näkyviin… Teksti löytynee Profreid nimimerkin takaa

Kirjoitit tekstin omalle käyttäjäsivullesi. Normaalin wikisivun voi luoda tekemällä ensin linkin halutulle sivulle ja sitten klikkaamalla sitä ja kirjoittamalla sinne.

Otin projektiksi kopioida nykyiset artikkelit https://en.bitcoin.it/wiki/Main_Page alle. Potkikaa minua eteenpäin jos mitään ei ole tapahtunut. Ensin pitää vain saada suomisivut tonne käyttöön (fi.bitcoin.it) jossa Anduck lupasi auttaa. Wikin ylläpidon jatkamisesta erillisellä palvelimella keskustellaan sisäisesti tällä hetkellä.