Suomalainen kryptovaluutta INTOKEN - ilmaiset kryptot maaliskuun loppuun asti

Kyseessä on suomalaisten kehittelemä virtuaalivaluutta. Käykääpä rekisteröitymässä ja hankkimassa itsellenne täysin ilmaiset pelimerkit, joilla voi joskus tulevaisuudessa olla yllättävänkin suuri arvo. Miettikääpä vaikka niin, että tämän kuukauden loppuun mennessä keräämillänne tokeneilla on nyt vain sentin arvo, mutta jos niistä joskus tulisi yhtä arvokkaita kuin Bitcoinista, niin omaisuutta noillakin kertyisi usean miljoonan euron edestä. Ei siis kannata heittää tilaisuutta hukkaan. Tarvitset Telegram-tilin, jonka yhdistät InToken-tiliisi. Esim. jos Telegram-tilisi nimi on MattiMeikäläinen, niin kirjoitat ‘‘your telegram username’’-kohtaan MattiMeikäläinen. Tällöin saat joka päivä tämän kuun loppun asti 10 tokenia ilmaiseksi tilillesi. Mitään maksutietoja tiliin ei tarvitse liittää tässä kohdin. Muista liittyä Telegrammin viralliseen InToken-ryhmään, jotta saat tokenit päivittäin. Telegrammista löytyy myös suomenkielinen InToken-ryhmä nimellä InToken Suomi.

Rekisteröityminen tästä: https://inbot.io/join/Sky6P_Odz

Jos haluatte lukea tietoja kolikon kehittäjätiimistä, ne löytyvät täältä: https://inbot.io/token-sale/#team

Semmoset maksetut mainokset sieltä.

Heh, saisinpa euron joka kerta kun kuulen jotakin uutta viritelmää mainostettavan tällä argumentilla.

1 tykkäys

Tässä kehittelijöinä on kansainvälisen tason huippuosaajia, toisin kuin monissa muissa projekteissa. CV:t ovat netissä. Voitte vaikka selailla täältä:

https://inbot.io/token-sale/#team

Mielestäni ihan mahdollinen raketti tulevaisuudessa, kun hinta nyt on 0,01€ per token niin tuo voi olla helposti 100x, jopa 1000x jossain vaiheessa.

Ansiokkaasti on eri foorumeille tätä ilosanomaa tänään spämmätty. Foorumeillekin on liitytty tämän julistamista varten…

Whitepaper ja kaikki, ja että vielä missaa mahdollisesti miljoonia jos ei löhde mukaan :joy:.

2 tykkäystä

Se parhaiten nauraa joka lopulta on miljonääri… olisinpa sijoittanut edes euron Bitcoiniin muinoin.

Juu, tässä ei tosiaan ole kyse mistään uudesta kryptovaluutasta, vaan Ethereum-verkossa toimivasta tokenista.

1 tykkäys

Älä huoli.
Olisit ottanut eurosi ulos ehkä jo sata kertaisten voittojen jälkeen :stuck_out_tongue:

Tutkiskelin tätä Googlesta enkä löytänyt oikeastaan muuta kuin teinien nettikiusausfoorumi Ylilaudalta suuren ketjun aiheesta.

Tässäkään ketjussa ei edes mainita krypto"valuutan" nimeä eikä linkata nettisivustoa niin tosi hyvästä projektista varmaan kyse. Tosiaan mitään telegram-linkkejä en lähde klikkailemaan enkä kyseistä ohjelmaa käytä.
Instagramit, snapchatit ynnä muut myöskin roskikseen.

Voisinko kysyä mitä ihmettä tämä token tarjoaa tai tuottaa? Vai onko tämä ihan vaan periaatteella “katsotaan nyt jos arvo nousisi”?

Ylläpitäjän kertomaa: ‘‘Oma tavoitteeni on, että 5 vuodessa olisimme uusi blockchain-pohjainen LinkedIn.’’

Eli kyllä siinä totinen tavoitekin on perustana eikä pelkän oman markan luominen.

Tuolla pystyy lisää kolikoita ansaitakseen tekemään ns. introja, eli esittelemään jollekin listalla olevalle yritykselle jotakin heidän etsimäänsä henkilöä. Mutta kannattaa pitää huoli siitä, että olet ollut yhteydessä tähän henkilöön ja kysynyt hänen suostumustaan, muuten saatat menettää etujasi. Muutenkin, että tämä henkilö täyttää firman vaatimukset.

Sori jos olen vähän huono kirjoittelemaan tällaisia, mutta vastailen kysymyksiin jos niitä tulee sen mukaan mitä tiedän.

Ei ole ainakaan vielä tullut miljoonia tilille. Voisiko joku kertoa missä ne viipyvät, kun kirjauduin kuitenkin jo keskiviikkona tuohon?

Tässä vaiheessa tilille saa vasta tokeneita, jotka siis ovat itse valuuttaa. Kun tämä kyseinen krypto ei ole vielä listautunut yhteenkään pörssiin, niin mahdollisuutta myymiseen ja voittojen lunastamiseen ei ole. Odottele hetki niin asiat alkavat muuttumaan. Enkä suosittele myymään mitään vielä lähtöhinnalla.

Ainakin tuo Mikko Alasaarela tuntuu ihan pätevältä kaverilta.

http://www.spotlightjkl.fi/team/mikko-alasaarela/