Stablecoin CDC

Diamond Network -tiimi luo kolikon, joka on täysin varustettu timantilla. Ehdottomasti kaikki kolikot on varustettu 0,04ct timanttilla. Jokainen voi milloin tahansa vaihtaa kolikon fyysiselle timantille.

Nykyisessä muodossaan oleva pankkijärjestelmä on jo vanhentunut, ja se olisi pitänyt korvata rehellisemmillä ja luotettavimmilla tekniikoilla pitkään. Harvat tietävät, miten pankit todella toimivat. Pitkään aikaa rahaa ei ole varustettu jalometallilla ja painettu missä tahansa määrin, mikä aiheuttaa inflaation. Kuten jo ymmärsitte, pankit ei takaa luotettavuutta. Ja tiimimme on asettanut tavoitteekseen luoda vaihtoehdon nykyiselle pankkijärjestelmälle, jossa jokainen kolikko on varustettu timantilla ja luo siten vakaan kolikon epävakaalle cryptocurrency markkinoille.

Timantit 0,04 karaattia on vain 5%. Loput timantit ovat investointeja, erilaisia ​​karaatteja ja laatua. Kaikki timantit, jotka vahvistavat korkin, sijoitetaan CDC: llä merkittyyn alustaan. Nämä timantit voidaan vaihtaa CDC: hen. Kuka tahansa voi mennä alustaan ​​ja laskea suukappaleen. Maailmassa ei ole samanlaisia ​​timantteja. Jokainen timantti sormenjälkenä on yksilöllinen. Luomme passin jokaiselle sijoitus timantille SCS-tekniikkaa käyttäen. Siksi emme voi sanoa, että meillä on timantti, jos sitä ei ole. Jos hän on, hänen täytyy olla alustalla. Jos se on alustalla, se voidaan vaihtaa milloin tahansa CDC: lle, jos ei, niin vahvistus on kyseessä. Alustalla ei ole timantteja vaan älykkäitä sopimuksia (kullekin timantille). Vaihdon jälkeen CDC: t käyvät kylmässä lompakossa, poltamme ne julkisesti. Kun henkilö muuttaa timanttisijoitussopimusta timantiksi, tämä sopimus poistetaan. + Tavallinen käytäntö on riippumaton tarkastus. Suunnitelmat äänestää DPT-tunnuksen tilintarkastajan puolesta

Nyt on menossa pre-ico jossa voit ostaa meidän utility token DPT joka voi tuoda paljon x eli nyt pre-ico aikana token maksaa 3.5 $. ICO aikana hinta on 5 $
Vastaava projekti mutta tuotteena stablecoin kultan alustalla DigixDAO ICO aikana oli 4,5$ ja huippuna 550$

lisätietoa Telegram: @MaksProts

Miks käyttää timantteja kun ne on oikeasti käytännössä arvottomia? Timantteja pystytään luomaan käytännössä rajattomasti, eikä synteettisiä timantteja pysty erottamaan “aidoista” lainkaan.

Timanttien arvokkuus on vain Illuusio, jota ylläpidetään keinotekoisesti. Ite en sijoittaisi niihin senttiäkään.

1 tykkäys

Eiköhän asiantuntijat erota synteettisen timantin aidosta helposti mikroskoopilla/luupilla, vaikka testerit ei niitä erottaisikaan. Eikä timanttien valmistus mitään ilmaista ole, joten en ihan pelkästä illuusiosta puhuisi.

No joo, ei niitä ihan ilmaiseksi vielä luoda, mutta en silti ymmärrä mitä järkeä on sitoa jonkin digirahakkeen arvoa johonkin fyysiseen asiaan, joka ei edes ole harvinainen…

Miksei sitten käytetä samantien kultaa? Se on sentään vielä toistaiseksi harvinaista kun ihmisellä ei ole vielä riittäviä resursseja sen valmistamiseen.

Timantin louhinnan jälkeen sen tarkistaa ammattilaiset jotka sitä arvostaat,todistaa ja anna hänelle henkilökohtainen numero.

Jos ne eivät ole harvinaisia niin näytä minulle vähintään yksi investointi timantti, joka sinulla on. Timantti on maailman likvidin omaisuus.