Sekabet Suomi (sensuroimaton)

Tervehdys,

Päätin lähestyä teitä suomalaisia tätä kautta, sillä Ylikerroin ja muut kaupalliset keskustelupalstat eivät salli minkäänlaista avointa keskustelua Sekabetista. Emme suostuneet heidän rahastuspyyntöihinsä ja kiitoksena tästä he torppasivat meiltä oikeuden kommentoida pelaajien avaamia Sekabet-viestiketjuja.

Bittiraha-foorumi on onneksi moderoimaton, ja täällä voi jakaa vapaasti kokemuksiaan Sekabet Suomesta. Itse en pysty kommentteja poistamaan, joten kaikki risut ja ruusut kehiin vain! :slight_smile:

-Mikael Salo
Sekabetin Maajohtaja
https://twitter.com/sekabetfinland

http://www.ylikerroin.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=49737&p=399746

@fatraise "Ja kun asioita kaivettiin niin koko Mikael katos tältä foorumilta
muualle vaikka tässäki on sekabet ketju auki,pelaajan avaamana.

En kyllä laittas tuonne euroakaan kun tuki valehtelee pitkin nettiä useita asioita ja katoaa lopulta kun kysellään lisää ja vähän pengotaan,sitten alkaa postaan muualle valheita muista foorumeista jossa heistä puhutaan kokoajan…"

Olen yrittänyt vastailla Ylikertoimen viestiketjuun lukuisia kertoja, mutta foorumin ylläpito ei salli minun kommentoida mitään threadiä ilman “asiaankuuluvaa korvausta”. He lähettivät minulle seuraavan yksityisviestin (kuvankaappaus löytyy): :disappointed:

"Hei,

huomasimme Sekabetin mainoksen foorumillamme ja haluamme selventää muutamaa asiaa. Ensinnäkin foorumillamme mainostaminen on kielletty ilman asiaankuuluvaa korvausta…"

On tärkeää ymmärtää, että Ylikerroin on kaupallinen foorumi, joka saa noin 30% komission jokaisesta heidän kauttaan rekisteröityneestä pelaajasta (mainostetut vedonlyöntisivustot). Miksi he siis sallisivat kilpailijoiden tulevan reviirilleen?