Seals with Clubs pokerisaitti

Pokerin ystäville voin suositella Seals with Clubsia, joka on todennäköisesti Bitcoin-maailman paras pokerisivusto. Sivuston ulkoasua uusittiin äskettäin ja Omaha-pelit ovat heidän kehityslistalla seuraavana, pitäisi tulla asap. Play money testejä ovat jo tehneet Omahan ja Omaha hi/lo:n osalta.

Tuolla pelaillaan tällä erää satunnaisesti eri kokoisia hold’em rahapelejä ja myös turnauksia. Aktiivisuus vaihtelee kellonajan ja päivän mukaan. Sunnuntaisin siellä on 60 BTC guaranteed turnaus, jossa 2 BTC sisäänosto. Siinä on ollu ylimääräistä rahaa välillä.

Hyvin asiallinen ja toimiva sivusto, deposittien/withdrawien kanssa ei ole ollut ongelmaa enkä ole nähnyt raportteja ongelmista.

https://sealswithclubs.eu/

Lisäsivät Omahan ja Omaha hi/lo:n pelivalikoimaan. Nice. Teksu on ollut tuolla ihan ääripaistikasta, toivottavasti innostuvat Omahastakin.

Hei!

Jos on halukkuutta pelata sealsissa, niin olisin kiitollinen, mikäli käytätte ao linkkiä tai annatte “referred - by” koodiksi E621.

https://sealswithclubs.eu?aff=32

Ja saahan tänne muutkin laittaa noita affiliate program linkkejä, niin bonukset eivät tule pelkästään minulle :slight_smile:

Sealsilla taitaa olla nykyään 300-400 pelaajaa online jatkuvasti, hurjaa kasvua. Silloin kun sitä aikanaan kokeilin siellä oli 50 pelaajaa yleensä online.

Sealia on tullut kokeiltua (enen kuin lopetin pokerin pelaamisen kokokaan). Siirrot sisään ja ulos toimivat omalla kohdallani hyvin.