Scypt ja Bitcoin Hosting palvelut Kiinaan?

Pitkästäaikaa tuli asiasta kysyttyä minereiden valmistajaltani että jos jättäisin minerit heidän halliinsa louhimaan 1kk-3kk aluksi. Palvelun yllöpito onnistuu niinkuin olen kesällä foorumilla maininnutkin. Hosting palvelu Kiinaan maksaa arviolta 10 €/pv, pr.hlö ja sisältää sähkö ja ylläpitokulut. Minerin ostetaan omaksi/kimppaan. Minerit on siis omia ja halutessaan lopettaa hosting heillä, minerit saadaan toimitukseen aina sopimuksen päätyttyä halutessaan. Jos mainerit lähetetään Suomeen niin siihen lisätään tullit ja toimituskulut pr mineri vielä päälle.

Tarkoitus olisi ottaa 5 hlöä mukaan tähän aluksi. Osallistumismaksu on 1550 € pr/hlö (110M Scrypt mineri) + 300€/kk hosting

Sisältö:

Minereiden hinnat esim.

110M Scrypt mineri 1550 € /kpl ja hostingpalvelu 10 EUR / pv

Laskelmat laitteille ja kustannuksille: 110M x5 = 550M Scrypt Louhintatehoa / minereiden ostohinta 1550 € x 5 kpl = 7750 € + hostingpalvelu/ylläpito 1500 € /kk (sis. sähköt)

PS. 550M minereiden pyörittäminen Suomessa kustantaa kolminkertaisesti ja enemmänkin, joten voidaan päätellä jo olevan huomattavasti edullisempaa jättää laitteen louhimaan Kiinaan!

Tarkennusta vielä! Toimittajallani on palaveri huomenna koskien uusia 150-220M Scrypt minereita. Lisään niistä laskelmaa tänne kun tiedän tarkemmin. Korjasin pikkaisen ylläolevan palvelun hintaa edullisempaan suuntaan.

[quote=“AVS Store Oy, post:1, topic:2353”]Pitkästäaikaa tuli asiasta kysyttyä minereiden valmistajaltani että jos jättäisin minerit heidän halliinsa louhimaan 1kk-3kk aluksi. Palvelun yllöpito onnistuu niinkuin olen kesällä foorumilla maininnutkin. Hosting palvelu Kiinaan maksaa arviolta 10 €/pv, pr.hlö ja sisältää sähkö ja ylläpitokulut. Minerin ostetaan omaksi/kimppaan. Minerit on siis omia ja halutessaan lopettaa hosting heillä, minerit saadaan toimitukseen aina sopimuksen päätyttyä halutessaan. Jos mainerit lähetetään Suomeen niin siihen lisätään tullit ja toimituskulut pr mineri vielä päälle.

Tarkoitus olisi ottaa 5 hlöä mukaan tähän aluksi. Osallistumismaksu on 1550 € pr/hlö (110M Scrypt mineri) + 300€/kk hosting

Sisältö:

Minereiden hinnat esim.

110M Scrypt mineri 1550 € /kpl ja hostingpalvelu 10 EUR / pv

Laskelmat laitteille ja kustannuksille: 110M x5 = 550M Scrypt Louhintatehoa / minereiden ostohinta 1550 € x 5 kpl = 7750 € + hostingpalvelu/ylläpito 1500 € /kk (sis. sähköt)

PS. 550M minereiden pyörittäminen Suomessa kustantaa kolminkertaisesti ja enemmänkin, joten voidaan päätellä jo olevan huomattavasti edullisempaa jättää laitteen louhimaan Kiinaan!

Tarkennusta vielä! Toimittajallani on palaveri huomenna koskien uusia 150-220M Scrypt minereita. Lisään niistä laskelmaa tänne kun tiedän tarkemmin. Korjasin pikkaisen ylläolevan palvelun hintaa edullisempaan suuntaan.[/quote]

Ehdotuksia mikä olisi paras pooli louhintaan ja perustelut vai olisiko jokin multipool tai vastaava?

Mikä pooli kääntää louhitut scryptit automaattisesti Bitcoineiksi vai onko mielestänne järkevää?

Olenkohan ymmärtänyt nyt aivan oikein?
Jos tuota katsoo, niin jää kyllä aika vähäisiksi ansiot 110M louhiljalla:
http://tinyurl.com/ofj428z

Korjatkaa jos olen väärässä. Ehkä oon lyönyt pilkun väärään paikkaan?

[quote=“aSaMiner, post:3, topic:2353”]Olenkohan ymmärtänyt nyt aivan oikein?
Jos tuota katsoo, niin jää kyllä aika vähäisiksi ansiot 110M louhiljalla:
http://tinyurl.com/ofj428z

Korjatkaa jos olen väärässä. Ehkä oon lyönyt pilkun väärään paikkaan?[/quote]

Tuota olen itsekkin ihmetellyt ja en tiedä pitääkö tuo kuinka paikkansa.

Itseä arveluttaa tuo louhijoiden jättäminen muiden hostattavaksi vähän. Tulee aina mieleen kysymys: “Mitä jos…?”

Koti-Suomessa louhijoihin pääsisi sentään käsiksi jos on tarvis. Tosin voi tulla kalliimmaksi pitää Suomessa… 8) Onko sulla heittää, mitä noi laitteet (110M louhijat) mahtaa kuluttaa tarkalleen sähköä?

[quote=“aSaMiner, post:5, topic:2353”]Itseä arveluttaa tuo louhijoiden jättäminen muiden hostattavaksi vähän. Tulee aina mieleen kysymys: “Mitä jos…?”

Koti-Suomessa louhijoihin pääsisi sentään käsiksi jos on tarvis. Tosin voi tulla kalliimmaksi pitää Suomessa… 8) Onko sulla heittää, mitä noi laitteet (110M louhijat) mahtaa kuluttaa tarkalleen sähköä?[/quote]

Tuo on luotettava ja on yritykseni louhintalaitteiden valmistaja. Palvelulla on ylläpito siellä ja tarvitaan vain poolit ja tunnukset sinne. Tähän tehdään yhteiset tunnukset, koska en ole vielä ratkaisua keksinyt millä saisi järkevästi jaettua tehon kaikkien kesken ellei sitten ota kokonaan laitteen kapasiteettiä itsellensä ja valitut poolit ja tunnukset. Kiinassa on tarvittaessa Suomalainen konsultti auttamassa. Laitteet on vain valitunajan siellä ja sen jälkeen ne lähetetään Suomeen. 110M virtalähde on 1200W joten siinäpaikkeilla mennään. Huomenna saan lisätietoa tulevista laitteista ja niiden tehoista.

Tarkennusta vielä! Laitteiden ei tarvitse olla Scrypt minereita pelkästään vaan Bitcoin minereita on myös saatavissa ja onnistuu tuo hostaus. Tarkemmat hostauskulut pitää SHA256 minereille tarkistaa toimittajalta/ylläpitäjältä.

Palveluun voi ajatella seuraavat tehot myös(SHA256)

1.5 TH/s, 7 x 10.5 TH/s

2.3 TH/s, 5x 2.3 = 11.5 TH/s

Arvio: 1600 € /hlö + 400 € /kk hostauspalvelusta (hostauskulut laskettu 5 kpl minereilla / 1 kk ajalle). Sen voin sanoa että laittaa Suomessa nurkkiin pyörimään 4.5 TH/s niin on sähkölasku jo 400-550 € luokkaa. Hostauksen pituus voi olla vaikka 1kk jonka jälkeen voi päättää haluaako laitteet toimitettavan Suomeen. Rahtikulut tulee heti jos laitteet toimitetaan Suomeen ja onnistuu myös niin että se maksetaan heti pois rahtikulut ja tullaukset (160 €) niin ei tule muuta maksettavaa jälkeenpäin. Ilmoittaa vaan että haluaa oman laitteensa toimitukseen.

Laadin sopimuspaperit erikseen tilaajille missä on tuo mineri ja palvelu eritelty hintoineen. Tämä on siis virallinen ostokuitti ja riski on yritykselläni ja kuluttajasuoja tilaajalla. Mielellään en itsekkään tee hosting sopimusta toimittajan kanssa kuin korkeintaan 2kk kerralla. Saan heidät varmaan ilmoittamaan miten edetään kun sopimus on päättymässä.

Lisäystä!

Tehdään vielä semmoinen tarjous että 5x 110M minerit hintaan 1400 € /kpl + 2kk ja hostauskulut 1400 € (kahdeltakuukaudelta), Kokonaishinta palvelulle olisi 550 M kapasiteetti/scrypt + 2 kk Hosting = 8400 € / 2kk. Hinta sisältää 5 kpl 110M Scrypt minereita. Jos asiakas 2kk haluaa laitteet itsellensä tulisi hänen maksettavakseen toimituskulut ja tullit Suomeen. Nämä arviolta 150 € pr. mineri ja maksetaan Hostingin päätyttyä vasta.

Voin ehkä myydä pelkkää hostausta näille minereille jolloin itse mineri jää yritykselleni! Tällöin maksaisitte louhintakapasiteetistä. Millaista hintaa pitäisitte sopivana mielestänne ja laittakaa tehot mitä olisitte ajatelleet niin katsotaan onnistuisiko?