RELA-Coineja Optiona!

APUA!

Oisko ketään joka tahtois auttaa RELA-Coinia tarttumaan tilaisuuteen Kryptokeskuksen Akin (Mun) hädästä hyötymisessä?

Kun tässä sellainen tilanne, että kun mun luottotiedot on tuusan nuuskana toistaiseksi, ni ny ku hommasin KryptoSkoban (Musta Solifer Retro), ni ny en saa vakuutuksia ja vehjettä omille nimille, jollen maksa etukäteen koko vuoden vakuutuksia. Ni nyt ois RELA-coinilla tilaisuuteen tarttumisen paikka, ja teki tarjouksen et jos RELA-coineilla saa vakuutuksen maksatettua, niin optiona pysyvästä mainosteippauksesta vippaa vakuutukseen tokenit.

ni ny lähtis halvalla rela-coineja, 300RELAa optiona KryptoMopon vuoden vakuutuksesta (kilpailutan vakuutuksen viä)?

t.Aki/KKry
PS. Vuoden Kryptiksen-hyväntekijäksi julistetaan myös!

Onks tää “Asiantuntija”-forumin taso nykyään tälläne, vai eiks tätä seuraa enää kukaa, et ku kukaa ei tajua et nyt ku ekoja kertoja ois RELA-coineja myynnissä, ni kukaa ei tajua asiaa? WTF, Onneks o Tre, KKry, Mansion, ja Treen SmartTre funtsii jos tästä Tampereesta tulis BlockchainPiilaakso. Kiitos Sakari Puiston!

t.Aki/KKry
Ps. eip o viäkä vakuutusta, ei sit ihan heti tuu toista tällästä tarjousta.

Tietoa ei ole mutta arvelisin, että RELA-coin ei yksinkertaisesti kiinnosta ketään. Minua ei ainakaan, senttiäkään en moiseen laita likoon.

2 tykkäystä

Oikea kysymys on, että miksi täällä forumilla saa nykyään sekoilla ja ruinata rahaa. Taitaa olla bittirahalle kaikki näkyvyys hyväksi, joten ei ole prioriteettilistan kärjessä olla moderoimassa.

2 tykkäystä

oikea kysymys saattaa olla että miksi täällä kaikki takertuu hyvin suunniteltuun imagoon, mutta siihen se sit jääki?

Lopeta nyt oikeasti itsesi nolaaminen ja hankkiudu hyvä mies katkaisuun.

1 tykkäys

ja taas sama mies huuteloo, tiedättehän,
Tsek Kryptotiedote:

Ja oottekos nää tsekannu:

http://tampere.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Kaupunginvaltuusto/Kokous_2712020/Valtuustoaloite_lohkoketjuteknologiaan_p(130789)