Raketti on noussut

Bitcoin-markkinoiden tilanne on vähintäänkin mielenkiintoinen tällä hetkellä. Useimmissa pörsseissä ostotarjousten ja myyntitarjousten epäbalanssi on poikkeuksellinen. Ostajia on ainakin näkyvästi liikenteessä hurjasti. Paine liikkua alaspäin on ollut heikkoa viime aikoina.

Ensimmäiset merkit vakaan kauden loppumisesta nähtiin jo eilen, kun hinta kävi peräti $5.28:ssa. Nyt pientä jarrua nousulle aiheuttaa luultavasti se, että tässä välissä on viikonloppu. Monet ovat todennäköisesti siirtäneet rahaa pörsseihin eivätkä rahat ole vielä perillä.

Henkilökohtaisesti uskon, että maagista $5.5 rajaa kolkutellaan mahdollisesti jo maanantaina. Saa nähdä tosin, tämmösiä asioita on vaikea ennustaa. On myös mahdollista, että nousu jää taas kerran lyhyeksi.

Edit: Hinta kävi $7.9:ssä, ketjun nimi päivitetty :slight_smile:

Tiistaina $5.5 rajaa sitten kolkuteltiin. Se läpäistiin. Siihen nousu tosin jäi tällä erää, mutta lisää saattaa olla tulossa. Jännittävät ajat edessä. :slight_smile:

$5.5 on nyt rikki suhteellisen päättäväisesti. Kolkutellaan jo $5.6:sta eikä resistanssi edes $6 asti ole kovin suurta. Mielenkiintoisia aikoja eletään Bitcoinin suhteen.

Tietysti on hyvä muistuttaa, että ei kannata liikaa lähteä tunteet edellä peliin. Pitää tajuta missä kohtaa alkaa syntyä kuplaa eikä ostaminen enää kannatakkaan. Henkilökohtaisesti näen kuitenkin kaikki $5.x alueen ostot varsin hyvinä tällä hetkellä, jos ajattelee pitkällä tähtäimellä. $6:ssa ostaminen saattaa olla ansa jos myyjät innostuvatkin siinä kohtaa.

$5.7 rikki. Nousupainetta on.

Nyt voidaan jo puhua jonkinlaisesta raketista. Tämänkaltaista nousua ei Bitcoin-markkinoilla ole nähty puoleen vuoteen. $5.85 rikki jo.

$6 meni rikki. Hurjaa.

$6.56… :smiley:

Mitähän tässä nyt sanoisi. Käsittämätön meininki.

ennenku lähin baariin niin oli alle 5e ja nyt ku tulin niin 5,1e. aika mahtava nousu!

ps. hirveä humala päällä : D

Veikkaan nousun jatkuvan jo tänä viikonloppuna tai viimeistään ensi viikon alkupuolella.

Veikkaukseni perustan siihen, että hinta on pysynyt tukevasti kuuden dollarin yläpuolella ja positiivisten uutisten ja tapahtumien trendi on jatkunut.

[quote=“Technomage, post:9, topic:149”]Veikkaan nousun jatkuvan jo tänä viikonloppuna tai viimeistään ensi viikon alkupuolella.

Veikkaukseni perustan siihen, että hinta on pysynyt tukevasti kuuden dollarin yläpuolella ja positiivisten uutisten ja tapahtumien trendi on jatkunut.[/quote]

Käsikirjoituksen mukaan mennään ainakin toistaiseksi. Nousua meneillään ja $6.75:ssä kävi jo. $6.8 pitäisi rikkoutua, jotta saataisiin kunnolla vauhtia tähän. Saa nähdä mitä käy.

$6.8 ei aikaisemmin rikkoutunut, mutta nyt on alkamassa uusi yritys. Hurjia seiniä laitetaan ostajien puolelle ja myyjien puolelta otetaan vastaavasti pois. Saas nähdä mitä tapahtuu, saattaa nousu jatkua.

Tässä kuva Mt. Goxin orderbookista tällä hetkellä:

Nyt noustaaaaaaan!! 8)

Eipä noustu vielä pahemmin. $6.87 jäi huipuksi. Lauantai on huono päivä nousulle, en ole koskaan nähnyt että silloin päästäisiin kunnon nousuun eikä se tapahtunut nytkään. Myyjien lisääntymisestä huolimatta kurssi ei ole pahasti notkahtanut eli nousupotentiaali on edelleen aika vahva.

Veikkaan nousua tänään tai viimeistään alkuviikosta.

Veikkaukset tuntuvat osuvan oikeaan, lieneekö minulla meedion kykyjä vai käykö vain hyvä tuuri. Tiedä siitä sitten.

Jokatapauksessa $7 meni rikki, BOOM!

Nyt ei voida puhua enää raketin lähtölaskennasta vaan raketti on totta tosiaan noussut. $7.9:ssä kävi hinta.

Saas nähdä missä kohtaa aletaan painaa kunnolla jarrua.

Veikkaan kuolemanpudotusta juuri puolisen tuntia sitten julkaistun uusimman hakkeroinnin takia :smiley:

(Ei ehkä vaikuta kurssiin ollenkaan, vaikea sanoa.)

Mukavaa kesäkuplaa taas rakentamassa. Uudet huiput on aina edellisiä korkeammat eli en myy alle 20€

Raketin nousukulma ei paljoa notkahtanut, korjausliike jäi pieneksi. Hurja nousu jatkuu, $8 meni rikki että heilahtaa.

Aina käy näin, että kun olisi duunia niin perkeleesti ja sitten markkinoilla tapahtuu jotain hurjaa ja työnteko tyssää. Täytyy taas ruveta spekuloimaan.

Tuossa mielessä kaipaan sitä aikaa, kun kurssi oli tasaisesti viidessä. :slight_smile:

Jonkin aikaa sitten karseaan ylihintaan ostamani coinit saavuttivat arvonsa takaisin tuossa muutama päivä sitten :smiley:

Semmosta se on joskus. Pitää olla kärsivällinen. :slight_smile: