Qwertycoin -keskustelu (QWC)

Hei!

Qwertycoin on lyhyessä ajassa noussut yli 1000% ja trendi on nouseva etenkin Kiinassa, mikä takaa tälle altille mahdollisuudet kovaankin tuottoon melko lyhyessä ajassa. Teknisesti projekti ei eroa merkittävästi muista vastaavista, mutta kiinnostavan tästä tekee tuo Kiina-aspekti ja muutenkin kova hype Aasiassa. Oma Telegram -ryhmäkin näyttää perustetun samoin kuin suomalainen pooli. Itse kiinnostuin nimenomaan, kun tuohon pooliin törmäsin ja tiedustelisin, että löytyykö täältä QWC:n omistajia tai jopa kehittäjiä?

Jatketaan yksinpuhelua sen verran, että viikossa hinta on nelinkertaistunut, mikä ei toki ole tae jatkosta, mutta hyvä trendi näyttää olevan. Hash rateissa kiinalaiset näyttävät hallitsevan, mutta toki sieltä löytyy eurooppalaisia ja jenkkipoolejakin, joilla on jonkinlainen osuus. Vaikeusastekin on noussut hinnan nousun tahdissa, mutta lienee silti vielä maltillinen moniin muihin altteihin nähden. Paljolti tämän menestys nojaa kiinalaisiin, mikä tuo riskiä, mutta toisaalta siellä volyymit ovat suuria. Jonkun verran otin nyt itsekin lähinnä “pelipaperiksi” sijoitusmielessä, kun halvalla sai. Onpahan ainakin lisämielenkiintoa seurailla tätä jatkossa.

Haisee pump and dumpilta. Market cap 5 miljoona, päivävaihto 50.000usd (ja onko edes tähän lukemaan luottaminen…?). Eihän tämmöisiä höpöjä jaksa edes tarkemmin tutkia mutta hyvää onnea sijoittamiseen, ei sitä koskaan tiedä!

1 tykkäys

Vähän tällainen fiilis itsellänikin on, mutta katsotaan nyt. Todella pienellä summalla mukana, joten eipä tuo harmittamaan jää, vaikka ensi viikolla arvo olisikin mitätön. Rehellisyyden nimissä en näe tässä mitään sellaista uutta tai erikoista, miksi menestystä tulisi. Aina arvonnousuja ei kuitenkaan voi selittää järjellä (varsinkaan Aasiassa), joten nyt vain hodl ja seuraillaan miten tämä lottolappu kehittyy.

Edellisistä postauksista hinta hieman korjaantunut, kuten hieman ehkä ennakoitiinkin. Uusia listauksia on kuitenkin tullut ja vaihto pysynyt melko suurena, joten ei nyt vielä tehdä tarkempia analyyseja hinnan kehityksestä. Telegram -ryhmää seuraamalla saa kyllä melko amatöörimäisen kuvan omistajista, mutta tarjoileepa ainakin hyviä osto- ja myyntipaikkoja tällaiselle keskitason treiderille:)

Siis onhan nuita ihan hitosti semmoisia coineja jotka nousee hirveästi ja sitten taas syöksyy, sekin johtuu niin monesta asiasta bitcoin verkossa. BTC on se mihin luotan. 48 h olin valvonut viime ja edellisyönä.