QR-koodin koko?

#1

Kun tuota windows phonen bitcoin-lompakkoa ei enää julkaista, niin ajattelin printata electrum-lompakkoni QR-koodin paperille bittimaattia varten. Minkä kokoinen sen pitää olla?

0 Likes

#2

Liian iso se ei voi olla. Ongelmia tulee yleisesti ottaen vain silloin jos se on liian pieni. Sellaisen euron kolikon halkaisijaltaan olevan Bittimaatti saattaa just ja just lukea, pienempiä ei ainakaan. Mieluiten vähintään tulitikkuaskin kokoinen, niin ei tule ongelmia.

0 Likes

#3

En tiedä, mutta eikö kätevä tapa olisi tallentaa se Electrumin QR-koodi vaikka kuvana Windows Phoneen. Paperi kuitenkin kuluu jos se on esim. lompakossa. Valaistusvoimakkuuskaan ei aina riitä QR-koodien lukemiseen paperista. Puhelimen kanssa ei olisi näitä onglemia.

Jos kokeilet paperista QR-koodia Bittimaatissa, olen kiinnostunut kuulemaan kokemuksesta.

0 Likes

#4

[quote=“scryptolife, post:3, topic:2477”]En tiedä, mutta eikö kätevä tapa olisi tallentaa se Electrumin QR-koodi vaikka kuvana Windows Phoneen. Paperi kuitenkin kuluu jos se on esim. lompakossa. Valaistusvoimakkuuskaan ei aina riitä QR-koodien lukemiseen paperista. Puhelimen kanssa ei olisi näitä onglemia.

Jos kokeilet paperista QR-koodia Bittimaatissa, olen kiinnostunut kuulemaan kokemuksesta.[/quote]

Paperiset toimii yleensä melko hyvin kanssa, koska tilat ovat yleensä hyvin valaistuja. Mutta tuo on mielestäni aika hyvä pointti, eli QR-koodi voi olla kuvana kännykässä.

0 Likes

#5

Vähän sivusta, mutta

miten saan QR-koodin Bitcoin-qt:ssa olevasta tilistä?

0 Likes

#6

Itsellä tuo bitcoin ydin -ohjelma ja siinä koodin saa näin…
valitse välilehti vastaanota -> vastaanota maksu -> kaksoisnapauta pyydettyjen maksujen historiasta vaikka ensimmäistä riviä niin saat esille koodin

0 Likes

#7

Yksi tapa saada mistä tahansa Bitcoin-osoitteesta QR-koodi helposti on mennä osoitteeseen blockchain.info ja laittaa hakukoneeseen kyseinen osoite. Sitten osoitteen omalta sivulta voi vielä painaa “Request payment” niin saa isomman QR-koodin näkyviin.

0 Likes

#8

Kiitos :slight_smile:

0 Likes

#9

Paperinen koodi toimi.

0 Likes