Prasoksen Private Crypto Banking


#1

Haluatko ostaa tai myydä kryptovaluuttoja, mutta kaipaat henkilökohtaisempaa kokemusta? Meillä on tätä varten nk. private crypto banking -palvelu. Voimme vaihtaa lähes mitä tahansa kryptovaluuttaa joko euroiksi/euroista tai muuhun kryptovaluuttaan. Minimisumma on 10 000 €.

https://coinmotion.com/fi/private-crypto-banking


#2

Moikka,

Mikä on minimi talletus BTC?

-Raparperi


#3

Minkä suuruiset osto-/myyntitoimeksiantojen kulut tällä yksityispankkipuolella? Tarjotut vaihtokurssit?


#4

Yhtä luotettava kun F-secure.


#5

Vaihtokomissio riippuu siitä miten suurilla summilla treidataan. Komissio lähtee 2,25 prosentista ja laskee alimmillaan 0,8 prosenttiin. Toimeksiannon minimisumma on euromääräisesti 10 000 € eli jos vaihtaa bitcoineja johonkin muuhun kryptoon, se olisi silloin vajaa 2 bitcoinia.

Tarjoamme palvelun yhteydessä ilmaiseksi neuvontaa kryptovaluuttojen itsenäistä säilytystä varten, mutta voimme myös säilyttää niitä asiakkaan puolesta. Private crypto bankingin puolella säilytyspalvelu maksaa 1 % vuodessa.

Vaihtokurssi perustuu markkinahintaan, joka toki riippuu siitä missä ja millä tavalla mikäkin treidi tehdään. Tämä vaihtelee ja riippuu siitä minkälainen vaihto on kyseessä.

Tarkempia tietoja saa sähköpostilla osoitteesta [email protected].


#6

Mitä pörssiä käytätte treidaamiseen? Onko mahdollista vain siirtää rahat teille ja antaa teidän hoitaa treidauksen?


#7

Eikö juuri tästä olekkin kysymys?


#8

Meillä on pääsy lähes kymmeneen merkittävään pörssiin. Vaihdot tehdään siellä missä se koetaan järkevimmäksi, yleensä sen perusteella missä kyseistä tokenia vaihdetaan, ja minkälainen likviditeetti sille löytyy. Se siis toimii juurikin niin, että meille siirretään rahat, ja me hoidetaan homma siitä eteenpäin.


#9

Selvä, pitääpä laittaa harkintaan. Millaista tuottoprosenttia arvioitte?
Myös, säilytetäänkö varoja pörsseissä vai hardware lompakoisssa?


#10

Me ei arvioida tai luvata tuottoprosentteja. Sijoitusneuvonta ei sinällään kuulu tarjontaamme. Asiakas itse päättää mitä hankkii ja me hoidamme asian, lisäksi voimme neuvoa säilytysratkaisuissa jos haluaa säilyttää itse. Sijoitettavaan kohteeseen otamme kantaa vain jos koemme sen olevan erityisen riskikäs, eli kerromme riskitekijöistä ja emme suosittele ostamista. Se tehdään yleensä silloin jos kyseinen tokeni on teknisesti todella hatara tai vaikuttaa suorastaan huijaukselta.

Varoja säilytetään sekä pörsseissä että kylmälompakoissa. Se vaihtelee riippuen mikä tokeni kyseessä ja miten paljon sitä on. Prasos ottaa säilytyksestä jokatapauksessa täyden vastuun, mikäli niitä säilyttää meillä.


#11

Selvä, kiitos vastauksista.


#12

Mikäli Monero onnistuu niin kyllä tämä on harkitsemisen arvoista.


#13

Onnistuu kyllä, ei ongelmaa.