Prasoksen Private Crypto Banking


#1

Haluatko ostaa tai myydä kryptovaluuttoja, mutta kaipaat henkilökohtaisempaa kokemusta? Meillä on tätä varten nk. private crypto banking -palvelu. Voimme vaihtaa lähes mitä tahansa kryptovaluuttaa joko euroiksi/euroista tai muuhun kryptovaluuttaan. Minimisumma on 10 000 €.

https://coinmotion.com/fi/private-crypto-banking


#2

Moikka,

Mikä on minimi talletus BTC?

-Raparperi


#3

Minkä suuruiset osto-/myyntitoimeksiantojen kulut tällä yksityispankkipuolella? Tarjotut vaihtokurssit?


#4

Yhtä luotettava kun F-secure.


#5

Vaihtokomissio riippuu siitä miten suurilla summilla treidataan. Komissio lähtee 2,25 prosentista ja laskee alimmillaan 0,8 prosenttiin. Toimeksiannon minimisumma on euromääräisesti 10 000 € eli jos vaihtaa bitcoineja johonkin muuhun kryptoon, se olisi silloin vajaa 2 bitcoinia.

Tarjoamme palvelun yhteydessä ilmaiseksi neuvontaa kryptovaluuttojen itsenäistä säilytystä varten, mutta voimme myös säilyttää niitä asiakkaan puolesta. Private crypto bankingin puolella säilytyspalvelu maksaa 1 % vuodessa.

Vaihtokurssi perustuu markkinahintaan, joka toki riippuu siitä missä ja millä tavalla mikäkin treidi tehdään. Tämä vaihtelee ja riippuu siitä minkälainen vaihto on kyseessä.

Tarkempia tietoja saa sähköpostilla osoitteesta [email protected].


#6

Mitä pörssiä käytätte treidaamiseen? Onko mahdollista vain siirtää rahat teille ja antaa teidän hoitaa treidauksen?


#7

Eikö juuri tästä olekkin kysymys?


#8

Meillä on pääsy lähes kymmeneen merkittävään pörssiin. Vaihdot tehdään siellä missä se koetaan järkevimmäksi, yleensä sen perusteella missä kyseistä tokenia vaihdetaan, ja minkälainen likviditeetti sille löytyy. Se siis toimii juurikin niin, että meille siirretään rahat, ja me hoidetaan homma siitä eteenpäin.