Prasoksen osingon maksu viipyy


#1

Hei

Osingon maksupäivä piti olla 7.2. eikä ole vielä tullut mitään coinmotion tilille tai
myöskään sille bitcoin osoitteelle jonka olen ilmoittanut.
Kyllä osakkaille voisi ilmoittaa jos tulee viivästyksiä.


#2

Osinko oli kopsahtanut tilille vaikkakin päivän viiveellä.
Ei voi oikein sanoa että osingoista on jotain taloudellista hyötyä sijoittajalle.


#3

Osingon viiveestä en osaa sanoa, mutta Prasos on aiemmin kommentoinut kritiikkiä osingonmaksun määrästä. Eli tässä vaiheessa. kasvuyrityksen on fiksumpaa laittaa voitot toiminnan kehitykseen kuin maksaa suurempia summia osinkoina. Tämä palvelee myös niitä osakkaita, jotka eivät sijoittaneet yhtiöön pelkkien pikavoittojen perässä.


#4

Ehkä kehittyykin oma elämäntilanne vain muuttunut niin radikaalisti että osakkeiden myynti on järkevämpää verrattuna pienien osinkojen tienaamiseen.


#5

Mennyt vuosi on romahduttanut aika monen kryptotoimijan talouden, ja olen itsekin samassa veneessä. En kuitenkaan suosittele osakkeiden paniikkimyyntiä ainakaan tämänhetkisillä Privanetin pilkkahinnoilla, sillä osake on siellä selvästi alivaluoitu.

Tästä Prasoksen osakkeen todellisesta arvosta on ollut keskustelua aiemmin ja johto voi kommentoida, jos sen suhteen on jotain konkretiaa. Privanetin noteeraus, jossa yksittäinen 20 osakkeen pikkumyynti tai -osto heiluttaa heti kaikkien (217 693) osakkeiden “arvoa”, ei ainakaan ole kestävällä pohjalla.


#6

Osingot kopsahtivat kyllä vaikkakin päivän viiveellä. En tiedä onko joku 60 senttiä mikään osinko.

Laittaisin oikeita rahoja vaikka mieluummin johonkin Amer Sportsin osakkeisiin.