Peerbet.org

https://peerbet.org/

Onko kukaan kokeillut? Näyttää olevan kasino, jossa pelinjärjestäjä ei ole itselleen mitään osuutta potista. Aika houkutteleva ja ennen kaikkea pitkällä aikavälillä matemaattisella todennäköisyydellä et jää tappiolle.

Kyynisyys iskee heti kun saitin ansaintamalli ei ole tiedossa - ettei se vaan olisi rahojen kanssa juokseminen kun tarpeeksi depoja on kerätty ;D

Ainahan voi olla skeptinen. Saitti näyttää saavansa tulot mainostamisesta. Jos tsekkaa sivuston arvon/tulot (http://www.websiteoutlook.com/www.peerbet.org) niin $18 olisi arvioitu summa mitä päivässä keskimäärin saavat. Ei mikään paha aloittelevalle sivustolle ottaen huomioon, että tuo summa voi olla kuukauden päästä moninkertainen.

Lisäksi pelattavat summa ovat niin pieniä, ettei riski ole suuri.

[quote=“archangelus, post:3, topic:1049”]Ainahan voi olla skeptinen. Saitti näyttää saavansa tulot mainostamisesta. Jos tsekkaa sivuston arvon/tulot (http://www.websiteoutlook.com/www.peerbet.org) niin $18 olisi arvioitu summa mitä päivässä keskimäärin saavat. Ei mikään paha aloittelevalle sivustolle ottaen huomioon, että tuo summa voi olla kuukauden päästä moninkertainen.

Lisäksi pelattavat summa ovat niin pieniä, ettei riski ole suuri.[/quote]

Kukin ottaa itse riskinsä, bitcoin-palveluilla on synkkä historia rahojen juoksemisen kanssa ja ihmiset tuntuu tuon helposti unohtavan. Itse sen takia tykkään olla muistuttamassa ilonpilaajana siitä.

Sama juttu LocalBitcoinin kanssa: Jos laittaa rahaa heidän escrow palveluun, niin kuka tietää saako niitä sitten sieltä koskaan ulos ;D