Paypal integroimassa Bitcoinin maksuvälineeksi

Uutisissa:

1 tykkäys

Suuressa maailmassa tuo on tehty jo ajat sitten :slight_smile:

1 tykkäys

Ei muuten oo, tulin juuri suuresta maailmasta vierailulta eikä siellä ollut mitään tuollaista

1 tykkäys

Ettekö tiedä ettei PayPal edes pieraise 3kk päästä BTC coiniin päin? Sillä mestari huijari Craig Wright saa USA:n oikeudessa kaikki oikeudet Bitcoin nimeen ja omistusoikeuden sen Blockchainin. On siinä melkoinen mestari huijari ja älytön juoni Bitcoinin tuhoamiseksi.

Minkähän nimen arvelette BTC:n ottavan kun Bitcoin viedään pois voima keinoin? BullshitCoin?

Mahtaa Bitcoin maximalisteja sylettää kun Twitteriin vaihdellaan tittelit häränpaskan asiantuntijoiksi. :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

Toivottavasti näin ei tapahdu, se olisi tuhoisaa bitcoin. “Kovan tuoton” bitcoin tehdas on ollut mielessä alle 150 000 USD/24h on iso tuotto mulle, varsinkin kun olen yksin asian kanssa, ettei siinä ole mukana kaikenmaailman siipeilijöitä, jotka ei perustamiseen ole mitenkään osallisena rahallisesti.

“Kovan tuoton”? :joy::joy::joy:

Mun vaikea keksiä kilpaillumpaa alaa ku louhintabisnes, joten jos et saa jostain sähköä ilmaiseksi, niin on aivan turha ees puhua tuollaisista.

Sitä paitsi on myös vaikea keksiä huonompaa OPSEC:ia ku huudella moisista tuotoista julkisessa Internetissä, oli sitten kuinka mahdottomia tahansa

Niinpä. Pistin lihoiksi ASIC:it puolitoista vuotta sitten. Nyt on kannattavampaa ostaa bitcoineja pörssistä. Saa nähdä onko tuossa PayPal jutussa perää.

Voin antaa ihan ilmaisen vinkin:

A) Mene kesätöihin pariksi kolmeksi kuukaudeksi. Osta tienaamillasi rahoilla yksi ASIC, sellainen, joita olisit nyt ostamassa megatehtaaseesi tuhansia ja mikä laskelmiesi mukaan tienaa 40-kertaisesti hintansa takaisin vuodessa.

B) Osta tuotoilla aina lisää ja lisää ASIC:eja ja vuokraa tuotoilla tehdashalli louhintaan.

C) Profit. Parissa vuodessa sinulla on jo megatehdas, minkä olet itse louhintatuotoilla kustantanut ilman ulkoista pääomaa.

Tai sitten vaihtoehtoisesti voit todeta, että laskelmasi eivät pitäneet alkuunkaan paikkaansa ja että louhinta ei kannata. Olet siinä tapauksessa vain tehnyt kolme kuukautta turhaan oikeita töitä ja ostanut itsellesi turhan verkonpaino-asicin. Sitten voit heittäytyä takaisin yhteiskunnan elätettäväksi, mutta voit todeta, että olet tehnyt sentään jotakin konkreettista unelmiesi saavuttamiseksi.

Höpsistä pöpsistä. CSW saa vielä murhasyytteet kun valamiehistö kuolee nauruun herran esittämien höpinöiden takia.

Mulle on luvattu rahoituista, en kerro mistä. Hienoja ihmisiä jotkut.

Ihan turhaa puuhaa moinen louhiminen ja liian vaivalloista. Annan sulle Hannu kuumaakin kuumemman vinkin: perusta oma coini, Hannucoin, julkaise niitä sata miljardia kappaletta ja myy niitä euron hintaan/kipale. Saat SATA MILJARDIA puhtaana käteen ilman mitään raskaita louhimissysteemejä! Ja miten muka moinen onnistuu? Helposti, kelaa vähän että kaikkien aikojen huuhaakolikko numero uno Tether on nykyään markkina-arvoltaan kolmanneksi isoin:

Eikä Tetherin takana ole juuri muuta kuin Paolo Ardoinon haisevat sukat. Sinäkin voit sanoa että Hannucoin on MELKEIN täysin taattu, siellä on sentään taustalla pari haisevia sukkia, kolme tyhjää kaljatölkkiä (joista saa ihan rahaa jos Alepaan palauttaa),hajoitetusta säästöpossusta esiinkaivetut 2 euroa 30 senttiä, yksi raaputtamaton ässäarpa (jossa voi olla vaikka kuinka iso voitto) ja Tex Willerin vuosikerta 1972 (josta voi divarissa saada melkoisia summia). Jengi on moisesta coinista ihan mehuissaan ja siitä tulee uusi stablecoin-standardi ja sinusta miljardööri.

1 tykkäys

Kyllä se paypal ottaa krypton jossain vaiheessa.

https://www.coindesk.com/paypal-eu-crypto-plans-marc

Ei näy koko sivua. 404 :persevere:

Oops, viimenen kirjain jäänyt pois, https://www.coindesk.com/paypal-eu-crypto-plans-march

2 tykkäystä

Ok. Tossa sivuttiin Libra-projektia mutta usa:n kongressi laittoi kapuloita sen rattaisiin. Hallitus pelkää että voimaan tullessaan olisi uusi täysin oma taloussysteemi ja siksi uhka nykyiselle vessapaperdollarille joka on enää venäjän kopeekan arvoinen. Hyvä sitten että on lähestynyt eu:ta ehkä siellä tajutaan jotain. Kova juttu mennessään läpi jossain vaiheessa.