Partnereita louhintafarmiin


#1

Oliskos täällä porukkaa laittamaan louhintafarmia pystyyn? Itsellä ajatuksissa laittaa noin 2000-5000€/kk kalustoon (louhintapaikka tsekattu missä ilmaiset sähköt). Louhinnan pitäisi tapahtua Oy:llä joka perustetaan farmia varten.


#2

Missäs on olemassa sellainen paikka mistä saa ilmaiset sähköt? Ja kuinkan kauan sieltä näitä ilmaisia sähköjä saa? Voi olla ettei saakaan enää sen jälkeen kun omistaja huomaa kuinka iso sähkölasku tulee.


#3

Kyse on isommasta tehdas-alueesta jossa omat voimalat. Tietävät jo tarkoituksen mihin tiloja käytetään.


#4

Missäpäin Suomea? Itsellä ollut kanssa haaveena toimitilat+rauta. Haaveilen tietysti omasta asunnosta, kesämökistä ja autosta. Sais nostettua elintasoa :stuck_out_tongue:


#5

Satakunnan alueella. Tiedossa siis enemmän kuin vain yksi louhintapaikka mihin sopii raudat isommallekin farmille. Laskin, että noin 4000€ sijoituksella raudat maksavat vuokran jo täysin.
Niin piti mainita myös, että vuokraan sisältyy myös valokuitu eli nopeutta riittää.


#6

altcoinien vai bitcoinin louhintaa? vois olla kiinnostusta kyseiseen hankkeeseen


#8

Kiinnostunut, pistätkö vähän enempi infoo [email protected].


#9

Samoin olisin kiinnostunut. Voisin haluta lisätietoa seuraavaan osoitteeseen [email protected].


#10

Mitä ajattelin louhia, eetteriä vai z-cashia? Mulla ei ainakaan ole rahaa lähteä mukaan.


#11

Bitcoin louhinta pääasiassa mutta ryhmässä tullaan päättämään kuitenkin paremmin miten louhintatehoja jaetaan eri coinien välillä.
Tulee kuitenkin serveritoimintaa ohelle niin pystyy vähän kompensoimaan eri tulolähteistä niin, että toiminta on kannattavaa myös pitkällä aikavälillä.


#12

Nyt alkaa olemaan porukka kasassa jo aika hyvin. Laitoin privana viestiä ja parille henkilölle ja odottelen soittoja jos porukka ei tästä kasva niin aika nopeasti lähdetään viemään asiaa rteenpäin. Eli Syyskuun-Lokakuun alussa tod.näk saataisiin homma jotenkin käyntiin.


#13

Nyt muistui mieleen mitä mun piti kirjoittaa: Ethereum OS (EthOS) on hyvä Linux pohjainen tietokone insinöörien kehittämä käyttöjärjestelmä, lisenssi maksaa noin 39 dollaria.

Helpompi käyttää, kun esim tekstipohjainen linux esim (bitcoind). Joskus ollu tossa XT node, muistan vaan siitä sen tekstipohjaisen linuxin.


#14

Nyt on porukka kasassa. Tämän päivän aikana voi vielä soitella jos on kiinnostusta lähteä mukaan, muuten paketti olisi kunnossa ja voidaan lyödä asiat lukkoon.


#15

Viime minuuteilla, laitatko infoa osoitteeseen [email protected]


#16

Hei, minäkin olisin kiinnostunut sijoittamaan, laitako viestiä: [email protected]


#17

Tuolla voi laskea louhinnan kannattavuuksia:


#18

Hei, olisin valmis liittymään joukkoon 2-5 tuhannella, tosin Kymenlaakson alueelta… Pistä viestiä ( [email protected] ) jos mukaan mahtuu!


#20

http://pandaminer.com/default/product_detail?id=13


#21

Vieläkö partnereita mahtuu?


#22

Moi Kiinnostaisi lähteä projektiin mukaan sijoittajana. Laita viestiä [email protected] jos vielä mahdollista!