Parasta korkoa Bitcoineille?

Jos jätetään uhkapelit ja (vähintäänkin) hieman epäilyttävät ponzit pois laskuista, niin mikä olisi paras paikka saada kohtuullista korkoa Bitcoineille? Vai onko järkevintä vain pelata kurssivaihteluilla ja ostaa ja myydä vaistojensa/tiedon/luulon mukaan? Ja kurssivaihteluilla jos pelaa, niin pystyykö coineilla pelaamaan jossain “lyhyeksi” eli panostamalla kurssin laskuun?

Itse olen kokeillut “sijoituksena” tähän saakka ainoastaan Bitcoinpyramidia (http://bitcoinpyramid.com/r/14068), jossa hilut ovat liikkuneet suht lupaavasti, mutta mitään varmaa en uskalla tuosta sanoa vielä - ja sinällään jo pyramidirakenne kannustaa varovaisuuteen tuon suhteen eli kaikkia roposiaan tuonne tuskin kannattaa sijoittaa.

Mutta löytyykö jostain ei-pelaamiseen perustuvia, luotettavia ja kohtuullista korkoa tarjoavia sijoituspaikkoja coineille?

BTC: 1ATV6xmFAzBnVXi9qLTx9qxcTp9r6Lc3HG

Hmm… Bitcoin itsessään on ei-pelaamiseen perustuva, luotettava ja kohtuullista korkoa tarjoava sijoituskohde. Shortata voi myymällä euroiksi ja ostaa takaisin kurssin ollessa alhaalla, kuten vaikka nyt. :wink:

Yes Base, minua nimenomaan kiinnostaa Bitcoin itsenäisenä valuuttana sen tuomine mahdollisuuksineen (myös ideologisista syistä) ja siksi olisi mukava löytää coineille muitakin käyttö/sijoitustapoja kuin vain pelivaluuttana tai bannerien klikkailupalkkiona… Ja tuo henkilökohtainen shorttaustapa oli kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokas :slight_smile:

BTC: 1ATV6xmFAzBnVXi9qLTx9qxcTp9r6Lc3HG

Jollakin Bitcoin casinolla pelasin blackjackiä tuplausstrategialla, balance nousi 02->1, mutta jossain se se päätepysäkki kuitenkin tulee…

Täällä voit lainata bitcoineja muille korolla:

https://www.bitbond.net/

Lienee tuurista kiinni saatko koskaan mitään takaisin. Olisi kuitenkin kiinnostavaa kuulla kokemuksia bitcoin-vertaislainauksesta.

No laitoin bitcoineja sellaiseen kuin bitcoin-trader.biz. Ne muuttaa saldon heti dollareiksi, mutta sille saa tuottoa 0,7-0,9% päivässä. Vuodessa siitä kumuloituu noin 700%, joten ei harmita vaikka saldo lasketaan dollareina. Sen ei pitäisi olla ponzi, vaan ne väittää hyödyntävänsä eri pörssien välisiä hintaeroja.
Tuo olisi vielä parempi, jos saldon saisi pidettyä bitcoineina…

Onko olemassa mitään bitcoin-alan yritystä tai rahastoa, johon voi sijoittaa vaikka kuukausittain normaalissa pörssissä, kuten Nordnet? Olisi mukavaa sijoittaa bitcoinin lisäksi yrityksiin, joita rakennetaan sen ympärille. Voisihan Prasoksenkin osakkeita ostaa, vaan ei napit riitä kun pitäisi hajauttaakin.

Edit. Huomasin että Fidor AG löytyy, ja nehän on myönteisiä kryptoille. Löytyisiköhän muita?

[quote=“nilux, post:6, topic:1901”]No laitoin bitcoineja sellaiseen kuin bitcoin-trader.biz. Ne muuttaa saldon heti dollareiksi, mutta sille saa tuottoa 0,7-0,9% päivässä. Vuodessa siitä kumuloituu noin 700%, joten ei harmita vaikka saldo lasketaan dollareina. Sen ei pitäisi olla ponzi, vaan ne väittää hyödyntävänsä eri pörssien välisiä hintaeroja.
Tuo olisi vielä parempi, jos saldon saisi pidettyä bitcoineina…[/quote]

LOL. Kaikki ponzit väittää tuota samaa. Arbitraasin tekeminen on yks yleisimpiä “valebisneksiä” ponzeille.

En ota kantaa kys. palveluun mutta kehotan pitämään silmät auki ja järjen päässä… Wincapitakaan ei luvannut kuin 400% tuottoa vuodessa.

Kiitos varoituksesta!

[quote=“nilux, post:7, topic:1901”]Onko olemassa mitään bitcoin-alan yritystä tai rahastoa, johon voi sijoittaa vaikka kuukausittain normaalissa pörssissä, kuten Nordnet? Olisi mukavaa sijoittaa bitcoinin lisäksi yrityksiin, joita rakennetaan sen ympärille. Voisihan Prasoksenkin osakkeita ostaa, vaan ei napit riitä kun pitäisi hajauttaakin.

Edit. Huomasin että Fidor AG löytyy, ja nehän on myönteisiä kryptoille. Löytyisiköhän muita?[/quote]

https://bitcointalk.org/index.php?topic=395761.0

Counterpartyn decentralloidusta pörssistä voit ostaa ja myydä kaikkea mitä sinne tulee aina esim swarm coineja https://bitcointalk.org/index.php?topic=664071.0 tai sitten vaikka lääke hamppua https://bitcointalk.org/index.php?topic=664662.0 ym mitä bitcoinin ympärille tulee ja sinne myyntiin. Counterparty on bitcoinin blockchainin päällä toimiva hajautettu pörssi mutta siellä voi mkyös lyödä hajautetusti vetoa jalkapallosta, koripallosta ym. tosin et vissiin halunnut uhkapelejä :slight_smile:

www.bw.com 6,jotain prosenttia korkoa btc@btc.
säilyy myös kassa hyvin vaikka kuiin heilahtelee =)