Pankkiongelmia viime aikoina?

Hei!

Täällä oli viime vuonna huolestuttava ketju, jossa joku henkilö sanoi Helsingin OP:n jäädyttäneen hänen tilinsä sen vuoksi, että tilille oli kotiutettu myyntivoittoja.

Olisi kiva tietää, onko viime aikoina edelleen näitä tapauksia tapahtunut. Nyt kun hinta on jälleen nousussa, niin myynnit voivat olla tulossa ajankohtaiseksi, mutta kun pankit toimivat niin kuin toimivat, niin hieman epäilyttää.

Onko kryptojen myyminen turvallista tällä hetkellä vai onko olemassa suurikin riski, että alkaa taistelu pankin kanssa?

EDIT: btw, tämä osoittaa miksi kryptoa tarvitaan. Pankissa olevat rahat eivät ole oikeasti omia rahoja. Totean, että “haistakaa v***”, mutta en kohdista sitä pankkeihin, vaan lainsäätäjään/virkamiehiin, jotka pakottavat pankit toimimaan kuten ne toimivat. Todennäkösesti pankit ottaisivat mielellään vastaan vaikka miten likaista rahaa, jos vain saisivat.

Joo joo, näitä on tapauksia. Osa pankeista vihaa kryptoja ja poliisissa on kans näitä, jotka vihaa bitcoin. Ei onneksi ole ollut ongelmia, kun aika vähäistä on mun bitcoin varallisuus.

Eräs vanha herrasmies pankkiiri kysyi minulta, että “Mitä sinä tekisit 50 BTC”, työhaastattelussa. Oma bitcoin farmi olisi ainakin se ensimmäinen, mitä ostaisin. Silloin oli noususuhdanne ja rigit “tulilla”.Olen osalle sanonutkin, että voin olla vaikka tilivelvollinen, etten dokaa tai pistä huumeisiin. Yksi tyyppi yhdysvalloista oli ostanut 500 000 dollarin Lamborginin. Menetti kaikki tukirahat, jotka oli tarkoitettu treidausfirman perustamiseen 2 Miljoonaa dollaria. Panta jalkaan 2 vuodeksi, varmasti harmitti.