Päivän treidausvinkit

NuSharesit näyttää tällä hetkellä nousevan aina kun bitcoin laskee ja laskevan kun bitcoin nousee.

Litecoin valitettavasti näyttää laskevan aina kun bitcoin laskee, mutta ei nouse yhtä paljoa bitcoinin kanssa.

Toivon tietenkin että muutkin laittaa tähän ketjuun, tai jonnekkin muualle forumille vinkkejään :wink:

Aivan kuten sanoitkin, NuShare tosiaan nousee kun BTC laskee ja päinvastoin, mutta NSR kokonaisuudessaan kuitenkin noususuhdanteinen.

NuBitsit (1 kpl = 1 $) oli tossa kovan btc-laskun aikaan ilmeisen kovassa käytössä. Huomasin jopa yli 3,5M $ / 24h vaihtovolumen.
Ei mikään ihme, hyvänä turvasatamanahan se on ainakin tähän mennessä toiminut.

Perinteisemmistä turvasatamista/valuutoista puheenollen, ei kannata tällä hetkellä ainakaan (menestystarina) EURois pitää…
EUR/USD http://www.xe.com/currencycharts/?from=EUR&to=USD&view=1Y
EUR/CNY http://www.xe.com/currencycharts/?from=EUR&to=CNY&view=1Y

Rupla edelleen halpaa suhteessa aiempaan, n. 75kpl yhdellä eurolla. Kauanko taloussota vielä jatkuu? Kuka häviää, kuka voittaa…

Vähän häiritsee toi NuBitsin sidonta dollariin. Toki se on varmaan stabiilein valuutta tällä hetkellä, mutta jos sen voisi sitoa vaikka kultaan, kupariin tai johonkin muuhun todelliseen määrään, niin olisi paljon parempi.

No, NuBitsin voi nyt ylipäätään olettaa olevan testi ennen kuin ideaa aletaan laajemmin mahdollisesti toteuttamaan ensin Peercoinissa ja siitä vieläkin laajemmin muualla jos näyttää hyvälle… :stuck_out_tongue:

Nyt kun ~50% tämän illan viesteistä on joka tapauksessa minun lähettämiä, niin sanonpa vielä tämän lopuksi tähän vinkki ketjuun, että Doge on jo omillaan, pois pesästä lentänyt.

Tällä hetkellä homma näyttää aika selkeältä; Burstia vaan kokoelmaan niin paljon kuin ilkeää. NXT-pohjainen hdd-mainattava kolikko, jossa lisäksi Ethereumin ominaisuuksia vastaavia toimintoja ennen kuin ethereumia on edes julkaistu ??? No, ei tietty kaikkia kanoja samaan koriin kannata laittaa kuitenkaan. Näin pienessä oudonkielisessä yhteisössä vinkkejä ja mielipiteitä ehkä uskaltaa jakaa ilman että vaikuttaa kurssiin mitenkään :stuck_out_tongue:

hdd-mainattava?

Hard Disk Drive?

[quote=“Koppimopo, post:8, topic:2529”]hdd-mainattava?

Hard Disk Drive?[/quote]
Kyllä, päättelit oikein :slight_smile: Lisätietoa Burstcoinista kotisivuilta, omalta forumilta tai vaikka Bitcointalkista.

voi hyvä tavaton tätä

Mitä tarkoitat? :smiley: Burstin devit on kuulemma ihan omalla tasollaan, koodaa myös konekielellä eikä pelkästään ohjelmointikielillä.

Tämä oli hauska kommentti :slight_smile:

Se että joku idea on äärimmäisen outo herättää yleensä enemmän vieroksuntaa kuin innostusta teknisesti osaavien ihmisten keskuudessa.

Miksi haluaisin jonkun jutun joka kirjoittaa kovalevyni täyteen paskaa? :slight_smile:

[quote=“Kimmo, post:12, topic:2529”][quote author=J link=topic=2830.msg23540#msg23540 date=1424806241]
Burstin devit on kuulemma ihan omalla tasollaan, koodaa myös konekielellä eikä pelkästään ohjelmointikielillä.
[/quote]

Tämä oli hauska kommentti :slight_smile:

Se että joku idea on äärimmäisen outo herättää yleensä enemmän vieroksuntaa kuin innostusta teknisesti osaavien ihmisten keskuudessa.

Miksi haluaisin jonkun jutun joka kirjoittaa kovalevyni täyteen paskaa? :)[/quote]
Eikai kukaan täysjärkinen laita omaa käyttökonettansa hdd-mainaukseen, vaan erillisen koneen samaan tapaan kuin laskentatehoon perustuvassa mainauksessa. Se on kuitenkin ympäristöystävällisempää kuin laskentatehoon perustuva mainaus ja kovalevyt voi käyttää muualla myöhemmin jos ovat vielä ehjiä. Toi quitettamasi kommenttini ei kuitenkaan suoraan liittynyt tähän, vaan ennemmin noihin smart contracts ominaisuuksiin ja yleisesti coiniin.

Joo… jotenkin saan sellaisen kuvan että tätä kuitenkin markkinoidaan käyttökoneille asennettavaksi koska nettisivuilla puhutaan että:

Burst is for everyone.
“ASICS can NEVER be more efficient than a home user whose spare HDD space is mining in the background when his computer is turned on”

[quote=“Kimmo, post:14, topic:2529”]Joo… jotenkin saan sellaisen kuvan että tätä kuitenkin markkinoidaan käyttökoneille asennettavaksi koska nettisivuilla puhutaan että:

Burst is for everyone.
“ASICS can NEVER be more efficient than a home user whose spare HDD space is mining in the background when his computer is turned on”[/quote]
Kyllä lompakon uskaltaa laittaa käyttökoneelle, ei tarvitse mainata. Mainaus on vain uusien kolikoiden luontiin. Tämähän on melkein kryptovaluutoiden suurin ongelma että miten järjestää reilu ja järkevä jakelu.

Yllättäen nusharet on ollut yksi parhaiten bitcoinin kanssa nousevista tällä hetkellä. Syytä tälle en tiedä, johonkin melko outoon exchangeen lisätty, missä tehty suurin osa viime päivien vaihdoista, liekö jotain kiinalaisten juttuja.

Joskus aiemmin taisin mainita että bitcoinin laskua voisi käyttää sen tutkimiseen mitkä alteista pärjää parhaiten omillaan. Nousua voisi sitten käyttää sen miettimiseen mitkä nousee samaan aikaan. Mitään takeita ei tietenkään ole että samalla tavalla tapahtuisi seuraavalla kerralla vastaavassa tilanteessa tietenkään. Jotain rakenteellisia juttuja siinä voi kuitenkin koittaa hahmottaa. Ja onhan tässä vähintään vielä se kolmaskin vaihe missa bitcoinin kurssi fiattia vastaan ei oleellisesti muutu.

Ja miksi sitten pitäisi sijoittaa altteihin eikä pelkästään bitcoiniin? No, tietenkin ne korit ja munat, mutta lisäksi yhtään provosoimatta tai vähättelemättä, niin bitcoin on nähdäkseni lähinnä maksujärjestelmä ja monissa alteissa homma on viety paljon pidemmälle tai eri tavalla.

Daytradereiden tai muuten vaan jostain hotista projektista kuulleiden vinkkejä olisi kiva myös kuulla. Omat perustuu hieman jäljessä tulevaan yleiskuvaan ja/tai sellaisiin projekteihin mistä olen jo valmiiksi kiinnostunut.

Sähköpostissa tuli tämmöistä viestiä Rippleltä:

Later this year, Ripple Labs will enhance identity requirements for Ripple Trade wallets by establishing additional account creation and verification procedures in support of a compliant Ripple network. This will include the collection of additional identifiable information. An ecosystem that supports regulatory compliance builds confidence and encourages new participants to use Ripple and contribute volume to the network.

Tuskin tuo selittää yksinään viimeaikaisen kurssilaskun mutta omalta osaltani aiheutti sen että innostuin ensimmäistä kertaa silmäilemään Stellaria joka on noussut ihan kivasti viime aikoina:

1 Bitcoin Bitcoin $ 3,318,556,850 $ 235.62 14,084,300 BTC $ 20,735,500 0.02 %
2 Ripple Ripple $ 256,637,928 $ 0.008043 31,908,551,587 XRP * $ 452,252 0.15 %
3 Litecoin Litecoin $ 55,987,338 $ 1.46 38,413,004 LTC $ 975,411 -0.02 %
4 Dash Dash $ 19,195,355 $ 3.62 5,306,396 DASH $ 207,894 13.28 %
5 Stellar Stellar $ 13,140,753 $ 0.002728 4,816,320,706 STR * $ 7,698 0.54 %

Rippleä yritetään nyt kovasti tehdä mahdollisimman USA-yhteensopivaksi. Kysymys kuuluukin että onko Stellarilla mahdollisuuksia paisua nykyisen Ripplen kokoiseksi? Kenelläkään mitään mielipiteitä tästä?

Jossain oli juttua että Ripple oltaisiin mahdollisesti poistamassa coinmarketcapista koska ei ole oikeastaan kryptovaluutta, tiedä sitten onko vain pahansuopa huhu. Sama kohtalo koskisi tietenkin siltä pohjalta myös Stellaria.

Molempia olen testimielessä kokeillut. Mielestäni Multigatewayn ja ehkä InstantDEXin (en ole kunnolla tutustunut) kanssa lupaavimmat projektit kohti keskittämättömiä rahamarkkinoita.

Stellarin kanssa jouduin odottamaan kuukausia ennen tilin aktivointia facebookilla, varmaankin kun facebook tililläni ei tapahdu mitään.

Siinä vaiheessa jos tulee jotain “enhanced identity requirements” niin ei voida enää puhua kryptovaluutasta ja silloin pitääkin mielestäni poistaa tuolta coinmarketcapista.

Ensiksi pelästyin pahemman kerran tuota että vaaditaan facebook aktivointi, mutta onneksi kyseessä oli ainoastaan ilmaisjakelujuttu. Tilin saa aktivoitua hommaamalla STR:ät jostain muualta. Ripplessä ei ole ollut mitään vastaavaa ilmaisjakelujuttua sisäänrakennettuna lompakkoon joten oletan että tämä on jonkinlainen parannus…