Päiväkaupan verotus ulkomailla?

Osaatteko sanoa, onko muita Eurooppalaisia maita, joissa päiväkauppaa ei veroteta kuin Portugali? Suoraan sanottuna voisin alkaa harkitsemaan muuttoa, kun päiväkaupasta on nyt tullut 8kk ajan melko hyvää tuottoa, eikä nappaa maksella näitä Suomen veroja, kun syövät nopeasti tuottoa pois.

Bio vai diesel? (suom. krypto vai osake)
Automaatti vai manuaali? (roboteilla vai omilla aivoilla ja käsillä)
Nastat vai kitkat?
:slight_smile:

Nihkeätä on, ainakin tämän listauksen perusteella:

…siis nimenomaan jos päiväkaupasta kyse eikä pidemmän aikavälin omistamisesta. Mutta mikäs vika Portugalissa on? Lissabon ainakin on oikein mainio kaupunki ja siellä kun menet kaupunginosaan nimeltä Bairro Alto niin löydät baareja enemmän kuin Kalliosta konsanaan! Joten pääset helposti juhlimaan voitoillasi! Tosin hommassa on se riski että voitot valuvat kurkusta alas…

1 tykkäys

Joo joo ja se on helppo tehdä verottajalle anonyymejä ilmoituksia. Eipäs taida olla, sittenkun on tämä korona, ei ole “töitä”. Itse haaveilen korkeammasta tulotasosta, kun Jeff Bezos, ostaisin esim asuntokantaa ja vuokraisin vain ASUNNOTTOMILLE, metsästäisin niitä vaikka metrosta tai sälli kodilta, etsivä asuntotyö (Palkkaisi jotain tyyppejä auttamaan niitä) (sossu maksaa vuokran mulle), taksiyritys pari renkiä tekemään hommia? Rakennusyrittäjyys on kans käynyt mielessä sekä oma poliittinen status yhteiskunnassa. Omakotitalo käynyt tietysti ensimmäisenä mielessä.