Painopalveluita tai julistemyyntiä bitcoinilla?

Laitoin testimielessä muutaman printin myyntiin yhdelle jenkkisivustolle, kun en löytänyt parempaakaan. Mieluumminhan sitä toimisi EU:n alueella ja käyttäisi bitcoinia ainakin yhtenä vaihtoehtona. Moni taiteilijahan myy suoraan töitään coinitse, mutta jostain kevyemmästä pitäisi aloittaa ennen kuin miettisin varsinaista yrityksen perustamista.

Onko kukaan törmännyt bitcoin-ystävällisempiin palveluihin, joissa voi myydä digitaalista taidetta? Pelkkä painopalvelukin kiinnostaisi, erityisesti Keski-Suomen alueella.

Yrityksemme käytössä on pieni painokone, ja olemme jo jonkin verran tehneet painotöitä muuhunkin kuin omaan käyttöön. Tätä varten on suunniteltu palvelua nimeltä CoinPrint, mutta meillä on pitkään ollut muita projekteja jotka on mennyt prioriteetissa tämän ohi, eikä palvelua ole virallisesti saatu julkaistua. Siitä huolimatta teemme painotöitä aina kun asiakas löytyy.

Teemme kaikkia painotöitä mihin koneemme kykenee, ja maksu onnistuu tietenkin bitcoineilla. Tästä voi kysellä lisää mailaamalla [email protected]. Painotyöt tuotetaan Kuopion alueella, eli ei aivan Keski-Suomessa, mutta kuitenkin. Toimitus tietysti onnistuu edullisesti mihin vaan.

Kiitos, pidetään mielessä :slight_smile: