Outo virheilmoitus pikaostossa

Tällaista tulee kun yritän ostaa viidelläkympillä pikaosto.fi:stä:
“Ongelma tilauksessa
Tilauksen kokonaissumma (52.55 eur) on liian suuri. Valitsemallasi maksutavalla (Pikasiirto) voi ostaa enää -34.62 eur arvosta bitcoinia.”

[quote=“Joni_Kalkki, post:1, topic:3278, full:true”]Tällaista tulee kun yritän ostaa viidelläkympillä pikaosto.fi:stä:
“Ongelma tilauksessa
Tilauksen kokonaissumma (52.55 eur) on liian suuri. Valitsemallasi maksutavalla (Pikasiirto) voi ostaa enää -34.62 eur arvosta bitcoinia.”[/quote]

Pikaostossa on 300 euron päiväostoraja, jota mitataan monella eri keinolla. Jostain syystä Pikaosto on sitä mieltä, että päiväostorajasi on tulossa täyteen joten ei anna ostaa enempää.

Turvallisuussyistä emme voi auttaa näissä asioissa eli emme voi kertoa mistä syystä raja on tullut täyteen, koska se helpottaisi rajojen kiertämistä. Mutta tuon pitäisi mennä itsestään pois kun odotat jonkin aikaa.

Mutta en ole tänään ostanut vielä yhtään bitcoineja enkä myöskään ihan viime päivinä.

[quote=“Joni_Kalkki, post:3, topic:3278, full:true”]
Mutta en ole tänään ostanut vielä yhtään bitcoineja enkä myöskään ihan viime päivinä.[/quote]

Kyllä, mutta on mahdollista että joku muu on, jonka Pikaosto määrittää syystä tai toisesta samaksi käyttäjäksi. Palvelu määrittää käyttäjäkohtaiset rajat hyvin monen eri kriteerin avulla, ja jos niistä yksikin on kahdella käyttäjällä sama, niin se raja tulee vastaan.

On olemassa tilanteita joissa tämä on mahdollista vaikka itse et olisikaan ostanut viimeiseen vuorokauteen mitään. Mutta tosiaan turvallisuussyistä en voi tarkemmin neuvoa mistä asioista voi olla kysymys.

Nuo rajat ovat tiukkaan määritelty petosten ehkäisemiseksi, pahoittelen ongelmaa.