Oulun bittiautomaatti ei toiminnassa?

bittimaatti nettisivun mukaan oulun bittiautomaatti ei ole jostakin syystä toiminnassa ja millon se tulisi toimintaan?

Saadaan korjattua piakkoin.

Jos minä olisin aikanaan antanut tällaisia vastauksia joskus projektipäällikkönä ja joskus järjestelmien pääsuunnittelijana olisin saanut siivota työpöytäni varttitunnissa ja lähteä ilman työvelvotteita saman tien.

Myös Tampere piti korjata kuntoon “loppuviikosta”.

Lisäksi hiukan retorisesti: Miksi näitä tiedotteita pitää asiakkaiden “lypsää”.

Luulisi että näihin riittäisi oma-aloitteisuutta ihan niinkuin löytyy rahoituksen kerjä… (äsh…
piti tietenkin sanoa sijoitustilaisuuden tarjoamiseen :wink: )

Jotta ei synny väärinkäsitystä viestin sävystä: edelläoleva on litteroitu ystävällisesti hymyillen ja parempaa uutta vuotta toivoen.

Ihan asiallista palautetta! Yleensähän vajeet setelisaldoissa tai automaattien pienet viat saadaan korjattua 2 päivän sisään aina, mutta nyt tosiaan on ollut hieman poikkeuksellinen tilanne.

Tampereen maatti on täysin rikki ja vaatii uutta rautaa, ja se on vähän hitaampi prosessi. Saadaan käytännössä nyt vasta välipäivinä se korjattua. Oulun suhteen tilanne on erilainen eli siellä itseasiassa oli vastuuhenkilö sopivasti lomalla, kun automaatissa ilmeni pikkuvika. Ja tiimi meillä on yleisesti ottaen kiireinen ja ei ole varahenkilöä Oulussa tällä hetkellä (tämä asia korjataan). Oulun maatti kuitenkin saadaan kuntoon ihan lähipäivinä.

Lisäksi täytyy valitettavasti todeta että Itiksen maatissa on nyt ilmennyt vastaava vika kuin Tampereella eli se vaatii myös raudan vaihtoa. Saadaan korjattua tammikuun alkupuolella. Näköjään erittäin paljon kasvanut käyttöaste luo haasteita automaattien tekniselle kestävyydelle.

Jos olisi muuten rauhallisempi markkinatilanne niin meillä olisi resursseja korjata näitä nopeammin, mutta tilanne on se että joudutaan priorisoimaan aika monen tulipalon sammuttamisen välillä kokoajan.